DÜN 1.5 SENELİK SEVGİLİME ÇOCUK ALDIRDIĞIMI İTİRAF ETTİM BUGÜN NEDEN BÖYLE?

Beni yemeğe götür diye bir kez söylemiştim , bir kez de çiçek alır mısın demiştim ama aslında yemeği de kendim yiyebilirdim çiçeği de alabilirdim artık değerli hissetmeye o kadar çok ihtiyacım vardı ki hele çocuktan sonra bir tek o zaman ondan bir şey istemiştim. Bir kez çantama 600 tl koymuştu param yok dedim diye onu da alıp masanın üstüne geri bırakmıştım 5 kuruşum olmadığı halde … onu kullanmak vs hiç istemedim kahvaltıya nereye gidelim derdi evde hazırlarım derdim , yemeğe nereye gidelim derdi evde makarna yaparız derdim. Çünkü ben benim için para harcamasını sevmiyordum , arada sırada tamam derdim çikolata falan alacağı zaman canım çekmsede benim için bir şeyler yaptığını düşünsün mutlu olsun diye. Bugün de kasımpatı almış herkes dedim bana yok dedim (huyum da değildir) , onlar kavga etmemiştir dedi kavgalarımızdan sıra gelmediği için özür dilerim deyip bağırıp kapattı yüzüme telefonu. Dün itiraf ettim çocuk aldırdığımı. En azından onun hatruna moralim bozuk diye istediğin o olsun sevgilim dememesine kırıldım. Döktüğüm milyonuncu göz yaşı. Ve dün çok ağladık sarılıp bunu ben itiraf ettikten sonra. Ona neden söylemedin derseniz şüphe ettiğimi bile söylediğimde bir bu eksikti demişti kalbim çok kırıldığı iiçin kendim halletmek istedim. Bugün de bir kasımpatı yüzünden bunlar oldu.
DÜN 1.5 SENELİK SEVGİLİME ÇOCUK ALDIRDIĞIMI İTİRAF ETTİM BUGÜN NEDEN BÖYLE?