SEVGİLİNİZİN HER TARTIŞMADA KÜFÜR HAKARET ETMESİ İFTİRA ATMASI SİZCE ŞİZOFREN VEYA RUH HASTALIĞI GİBİ PSİKOLOJİK BİR BELİRTİ MİDİR?

Bir keresinde aldatmayla suçladı ve durduk yere hiçbir problem yokken çok kötü olmuştum iftira atmıştı ağlamıştım beni sürekli ağlatıyor ağlamamı umursasa bunları yapmazdı. Sevdiğini söylüyor sizce seviyor mudur? Ben şizofren veya psikolojik bir rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum. Psikolojik şiddet uyguladı bana. Avmnin ortasında bir kere bitti diye bağırıp insanların içinde beni aşağıladı. Sonra bin pişman olup yazdı hep affettim ama bu sefer asla affetmicem. Size de sormak istedim. 3.5 yıllık bir ilişkide ilk zamanlar hediyelerle mutlu edip son zamanlarda toksikleşen biri olduğunu düşünün çok ağır sözler söylemeye çekinmiyor ama hep hatasını anlayıp pişman olup dönüyor onu affeder miydiniz? ÜSTELİK BU KİŞİYLE AYNI SINIFTAYIM :((((( SINAV ZAMANLARI GÖRÜCEM ONU NE YAPMAM GEREKİYOR GÖRDÜĞÜMDE BANA YİNE BİR TON HAKARET BEDDUA KÜFÜR ETMİŞ NAPMALIYIM SINIFTA GÖRDÜĞÜMDE LÜTFEN BANA YARDIM EDİN TÜM SORULARINI CEVAPLAYIN :(
SEVGİLİNİZİN HER TARTIŞMADA KÜFÜR HAKARET ETMESİ İFTİRA ATMASI SİZCE ŞİZOFREN VEYA RUH HASTALIĞI GİBİ PSİKOLOJİK BİR BELİRTİ MİDİR?