Bir kapı önündeyim, girsem suç gitsem ayaz?

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler. Şimdi nereden başlayacağım bilmiyorum ama ciddi bir karmaşanın içerisindeyim.9 ay önce 7 aylık bir ilişkim sonlandı. Mesafe ilişkisiydi. O kadar çok sevdim ki anlatamam. Neyse sonuç olarak benden ayrıldı. Sebebi mesafe dedi. İnanmadım. 1 ay sonra sebebinin bir kızın gelip bunu öpmesi olduğunu söyledi. Vicdan yapmış bunu bana yapamazmış bu yüzden ayrılmış. Ben affetmedim çünkü canım çok yandı. 9 ay boyunca her ay mesaj attı, ben ya cevap vermedim ya da hep ağır konuştum ama o mesaj atmaktan vazgeçmedi dahası gelip seni bulcam yüzünü görmeden ölürsem gözüm açık gider diyor. Buraya kadar her şey iyi güzel ama bu 9 ay da sevgili yaptı 2-3 tane. Yapamaz demiyorum sonuçta bitmiş bir ilişki ama her ayrılığından sonra yine gelip bana yazdı bensiz yapamadığını söyledi. Ama ben 9 ay boyunca sevgili yapmadım. Onu ciddi anlamda unutmak için. Yoksa karşımdakine de kendime de saygısızlık yapmış olacaktım. Şimdi bir takım şeyler oldu bir baktım sevgilim var biraz karmaşaya geldi ben bile anlamadım 1 haftadır sevgiliyiz beni bir kaç yıldır seven birisi. Kendi gözünden bile sakınıyor. Ama bu sefer ben onun sevgisi altında eziliyorum çünkü aynı şeyleri ben ona hissetmiyorum. Ayrıca eski sevgilim bir kaç gün önce yine mesaj attı ve hüngür hüngür ağlamama sebep oldu. Sizce ne yapmalıyım?
Bir kapı önündeyim, girsem suç gitsem ayaz?