Kimse ev kızı birini ciddi ilişki yapmak için düşünmüyormu hep barlara cluplara giden orada burada sürten kızlarlamı ilişki düşünüyor erkekler böyle kızlarla nasıl ciddi ilişki yapılacakki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ev kızı derken sosyal ortamlara çok takılmayan birisini anlatmak istiyorsunuz sanırım. Evine düşkün, sadakatli bir eş bulmayı birçok erkek ister. Bende dahil. Ancak ev kızı derken de kendini geliştirmiş olması da bence oldukça önemli. Örneğin bu kız kitap okuyor, ilgisini çeken bir konuda spor yapıyor evde yoga, yürüyüş vb. Sonra çeşitli kişisel gelişim etkinlkllerine arada bir katılıyor örneğin bir halk eğitim kursu veya üniversitelerde bazen olan ucretsiz 1-2 saatlik konuşmalar vs. Maddi durumuna göre yılda 1-2 defa ufak seyehatlar belki ilçe dışına günübirlik tek başına veya yakın arkadaşıyla gezmesi gibi. Ya da ev işlerine ilgisi varsa evde yapabileceği maddi gücüne göre birkaç çiçek alıp bakması gibi. Ama sadece evde oturup sosyal medyada takılması o kızı benim için çekici yapmıyor. Yani çok erkek arkadaşı olan bir kızı bende istemem. İçten içe ona güven duyamam. Ama evde oturup kendini geliştirmeyen bir kızla da sadece kız olduğu için uzun süreli bakmam.
15 Yorumla- 1 yıl
@Aasdghjkl neden ayrıldınız?
- 1 yıl
@Nickolatesla bekar hayatını bırakmadı her gece dışarı çıkıp sabaha kadar arkadaşlarla takılıyordu ben söyleyince gitme dedigimde kafanda kuruyorsun trip atıyorsun sıkıldım senden boşanmak istiyorum dedi her kavgada git babanın evine diyipbdurdu kendisi boşanmak istedi benden 2 aydır ailemle yaşıyorum dava açıldı bekliyorum
En İyi Cevaplar
Ben köy kızı istiyorum. Davar sağsın yemlesin tarla sürsün bahçeye gitsin şalvar giysin. Tezek çeksin. Daldan meyve toplasın, mahsül hasat etsin. Tavuk yemlesin. Odun ateşinde ekmek pişirsin. Soba yaksın. Sarnıçtan su çeksin. Çamaşır teknesinde çamaşır tokuçlasın. Sıcak suya ihtiyacı olduğunda kazanların altına odun sürsün su ısıtsın. Koyun buzağılatsın. Koyun sağsın. Koyun keçi gütsün. Gece halvet olmadan su ısıtsın. Orakla ekin biçsin. Traktör sürsün. Dörtlü romörkörü geri vites fır solandırsın. Patosa sap atsın. Buğday taşısın. Saman taşısın. Kış gelince damdaki karı kürüsün. Peynir yapsın. Yoğurt yapsın. Tavuk hindi kesip pişirsin. Peynirin sebzenin fazlasını pazarda satsın. Çocuk yapsın erkek çocuğunu fatih sultan mehmet gibi, kız çocuğunu hayme ana gibi yetiştirsin. Büyüklerine saygılı, küçüklerine sevgili olsun. Aile içinde mazlum. Aile dışında kaplan gibi olsun. Allahım inşallah böyle bir hatun bulurum. Amin :)
03 Yorumla- 1 yıl
Bunlar nasıl detaylar, yemin ederim canım çekti sjsjs
Soran1 yılKısaca maraba istiyorum desene şuna sen? Peki kız bunları yaparken sen napicaksın ayrıca böyle kız bulamazsın
- 1 yıl
@saçmabirkişilik saaaa 💯 puan virdim 😻
Canın köy pindiri mi çekti 🤣🤣
Evde oturup ne yapican ayrıca huyunu suyunu bilmiyoruz seni tercih etmemeleri onları suçlu yapmaz şimdi konuşsak büyük ihtimalle sayacagin şeyler yüzünden en fazla 2 gün konuşup anlaşamayacagız o tip kızlar cilvesini manipülesini yapıp alıyor erkeği ev kızı çok da iyi bir seçenek değil kusura bakma güzel değilsen eğer
015 Yorumla
Soran1 yılBen suçlular demiyorum ki zaten benim gibi kızların tercih edilip edilmediğini sordum sadece kimseyi suçlamıyorum herkesin istediği tip farkıdır
Soran1 yılBende barlarda orada burada gezen erkeklerden hoslanmiyorum zaten
- 1 yıl
Erkekler dedin erkeklerin hepsi bara gitmiyor orası ayrı bi konu gerçi , yani dürüst erkek ve kız nimetlerden faydalanmiyor dürüst olmam gerekirse bak bende iyiyim ne geçti elime iyilikle kafayı bozmuşuz bu durum insanları sırf yapmadiklarimiz yüzünden elestiriye iter o yüzden talibin var veya yok çok umrunda olmasın elinde olan bu ürün bu yani takma boş ver devam et nerde inceliyorsa orada kopsun
- 1 yıl
Güzel değilsem eğer lafa bak
Sen bu avcıya bakma kardeş - 1 yıl
@Sevilmezsemölürüm yahu predetor yırtıcı avci olarak geçmekte öyle bir konustun ki beynime kan sıçradı farkında değilsin aşırı sinir olurum iftira atana o yüzden kusura bakma bari belirt neyse kusura bakma ebemde senin annendi o yüzden tanımıyorum sjdjdjdjd benden adam olur ama şimdilik baba olmaz o konuda haklılık payın var müsait değilim evlenmek için çünkü canım sıkkın, kıza katılman güzel bir şey ama sabah kadar katıl kızın hayati ayni devam edicek neyse iyi geceler dediğim gibi kız güzel degilse talibi çok olmaz gelen görücü usulüyle seçeneği yok diye gelir ben kendi adıma daha kötü şekilde konuşurum ama sırası değil konu ben değilim o yüzden gerçekleri söylemekten çekinen biri değilim no problem iyi akşamlar kirildiysaniz ikinizde özür dilerim heryerde her doğru söylenmez lafını pek uygulamıyorum
- 1 yıl
Acı gerçekler dediğin doğru çünkü güzellik çıkarı var. Özür ben dilerim ebenden🙈😄 gerginim pardon
- 1 yıl
İyi geceler iyi kalpli adam
- 1 yıl
@Sevilmezsemölürüm konu nasıl buraya geldi bende okuyorum 😂😂
- 1 yıl
@Rtyunsss lütfen sakin olun.
- 1 yıl
@Rtyunsss boş ver kimseyi savunma alan memnun satan memnun bize ne
- 1 yıl
@Sevilmezsemölürüm ben sadece ikinizin konuşmasına güldüm o kadar
- 1 yıl
@Bilginöğrenci kaba yara tık birde beni şikayet ediyor
Gizli Üye(36-45)1 yılMevzu barlar cluplar değil çiçeğim. Mevzu para. Herkes paraya tapar olmuş. Evde parasız oturacağına nerde takılırsan takıl ama eve para getir kafasında erkekler. Kadınına bakan, çalışmasını istemeyen erkekler çok eskide kaldı. Herkesin parası kendine devri başladı.
04 Yorumla
Soran1 yılEvet ben çalışmıyorum bu yüzden beni istemezmi yani kimse
Soran1 yılGörücü geliyor ama isteyen oluyor
Soran1 yılBen istemiyorum hani bişeyler hissedemiyorum
Cevap sahibi1 yılOlur tabi olmaz diyemeyiz ana gebeli artık paraya bakıyor
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım ya bu konuda kafa karışıklığı yaşaman gayet normal! 😊 Herkesin ilişki beklentileri farklı olabiliyor. Bazı insanlar daha sosyal ve dışa dönük partnerler ararken, diğerleri evde vakit geçirmeyi seven biriyle olmayı tercih edebilir. Kendini başkalarıyla kıyaslama lütfen. Önemli olan kendin olman ve kendini olduğun gibi kabul eden birini bulman.
Birçok insan evde kalmayı, sakin bir yaşamı tercih eder ve bu da ilişki için harika bir zemin yaratabilir. Kendine ve değerlerine uygun birini bulduğunda her şey daha kolay olacaktır. Sen yeter ki kalbini açık tut ve doğru zamanda doğru kişi karşına çıkacak! 💖😊
Peki, sen nasıl biriyle ciddi ilişki istiyorsun, belki biraz hayallerinden bahsedersin? 🤔10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
93Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, eğer çok seviyorsam ev kızı ile de evlenirim yani eğitim durumu benim için önemli olmaz. Yeter ki görmemiş gibi olmasın yani melek gibi biri olsun ve beni çok sevsin :)
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u 1 yılisteyen vardır
00 Yorumla
1 yılNe gerek var Önce onu sormak lazım Hani ev kızıymış değilmiş kızmış dul olmuş değilmiş Ondan sonra ne bileyim ev kız dediğin nedir ya evde oturuyor erken parasını yiyor ya ben bunu böyle görüyorum erkek de öyle ev erkeği var mı anasını satayım devirde Ee o zaman seni nasıl ev kızı diye oturuyorsunuz git çalış bir yerde iş kızı ondan olacak ya koca maaşı bekleyeceğini kafan çalıştır Suriyeliler de senden daha iyi yani onlar da ev kızı tertemiz bakire yani bana anlatma adam evine ver Başlık parasını al senin sana vereceğim parayı gider ona veririm 15.000 lira verdim gidip bir tane buluyormuş daha ne istiyorsun ya ben evlenmeyi düşünen bir insan değilim zaten de bir de niye evleneceksin ki onu düşün yani Düşünsene kadın ömür boyu bağımlı kalıyorsun Niye bir Affedersin iki bacak arasına girmek için boş ver bu işleri ya önden idrar çıkıyor arkadan b** çıkıyor ortadan kan geliyor başka nesiniz siz ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
1 yılev kızları ile iletişime geçmek ve bu kızlarla yaklaşmak zor olduğundan erkeklerde ulaşabildiklerine yöneliyor.. ama ev kızı bulsam yapışıp kalacağım diyen erkeklerin sayısı çok az.. onlarında kalbini pelinsular kırdığından küsmüşler oynamıyorlar artık
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Bar vs ortamı çok boş ve gereksiz ben ev kızı değilim ama gezmeyi de hiç sevmiyorum tatil vs spor salonu kızı olmak tercihim😂
Erkeklere gelicek olusak onlar çıkarına göre hareket eder ortamcı cinsel hayatı aktif bi rus ver bak nasıl nikahı basıyorlar
111 Yorumla- 1 yıl
Kiz da baya guzelmis
- 1 yıl
Bi yerde haklılar
- 1 yıl
Sana spor salonu alacammmm, birde sınırsız tatil :D
- 1 yıl
@Şirinbaba8787 tatil sevmem
- 1 yıl
Tatil ve spor salonu kızı olmak istiyorum demişsin. Tatil sevmem diyosun 😄😄😄
- 1 yıl
@Şirinbaba8787 gezmeyi hiç sevmiyorum tatil vs arada noktalama işareti kullansam iyi olucak😂
- 1 yıl
Tamam neyi seviyorsan sana onu alırım. Gerekirse ceketimi satar yine de alırım 😄
- 1 yıl
- 1 yıl
Yüzündeki o tebessüm için dünyaları yakarımmmmm 😜
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekler sevecekleri değil s*kecekleri kızların peşinden koşar ve bunu yaparken de o kızların çalışıp para kazanıyor olmasına, kendilerine yük olmamasına özellikle dikkat eder. Bedavaya s*keyim kafasındalar çünkü.
43 Yorumla
Soran1 yılHaklısın peki bizim kaderimiz sevilmemekmi sence
Soran1 yılBenim gibilerin
- 1 yıl
Sikilmel bedava bir şey. Parayla * her kadın hayat kadını değil mi? Kafa yapısı
Onlara aşık oluyorlar ve bu çok normal ev kızını napıcak? evde koyar gider herhalde
Sen baktığın yönü değiştir cluba gimeyen erkekler de var ve baya çoklar
Git üniversiteye bak sırf derslerine kariyerine odaklanmış çok erkek var mesela sen niye bara gidenlere bakıp iç geçiriyorsun ve onun hoşlandığı kızı kıskanıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEv kızından kastın çalışmayan bir kız mı yoksa çalışan ama evcil bir kız mı?
Çünkü çalışıp barlarda gezen veya çalışıp evcil olanlar da var.311 Yorumla
Soran1 yılİlkiyim ama tamamen benim durumum tamamen kendi tercihim şu an üni kazanıp iki yıllık bişey okuyup çalışmayı düşünüyorum tabi ama o zamanda değişmem muhtemelen gezmeyi tozmayi seven birisi değilim maalesef
Cevap sahibi1 yılAnladimmmm.
Bence böyle kıyaslamalar hiç yapma. Gezmek ve tozmak ev kizligiyla pek alakalı değil. Her insanın huzur buldugu ortam farklı olabilir.
Kimileri de ev kızıdır ama sanal alemde türlü türlü şeyler yapar.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Soran1 yılDoğru haklısın ama geçmeyen tozmayan kızlara evde kalmış muamelesi yapıyorlar sinir oluyorum ben hep böyle oldum kötümü yaptığım arkadaşım falanda yok zaten açıkçası güvenmiyorumda kimseye
Cevap sahibi1 yılYani evet haklısın aslında. Sanki görücü bekliyormuş bakış açısı oluyor çalışmayan ve evde duran kızlara.
Bence hobilerine zaman ayırabilirsinnn kurslara gidebilirsin.
Veya üniversite sınavına odaklan guzel bir bölüm kazanmaya çalış.
boş ver erkolari daha küçüksün zaten
Soran1 yıl24 yaşındayım 🙄🙄
Soran1 yılGörücü falan beklemiyorum kim ne düşünürse düşünsün zaten gelenleride istemiyorum açıkçası umrumda değil
Soran1 yılHakkımda isteyen istediğini düşünsün çalışmamak benim tercihim ailem bana hiç kıyamadı çalış diye baskı yapmadı şimdiye kadar o yüzden bende alıştım şimdi buna ama bi gün illaki bozulucak bu rahatım şimdilik bi bölüm kazanmaya odaklanıyorum
Cevap sahibi1 yılSeni çok iyi anlıyorum ben
Ben de yeni mezin oldum bi kafa dinleyim djye ise girmiyorum
Çünkü girsem az para veriyorlar. Ve çalışma günleri de çok fazla. Ben hobileri olan biriyim ve o hayata henüz hazır değilim. Ve evde boraz kafa dinlemek istiyorum ama maşallah mezun olduğum ilk günden beri sanki insanlar inatla benim çalışıp çalışmama durumumu sorgulayıp sanki boşta kalmışım ya da okuyup ev kızı olmuşum havası veriyorlar arka planda.
Yani insanların düşüncelerini ben de umursamamaya çalışıyorum ama bence kendimize en doğru gelen şeyi yapmak en güzeli
Soran1 yılEvet haklısın çünkü insanlar sen dört dörtlük olsan bile bi kusur bulup konuşurlar en iyisi takmamak ben lise mezunuyum bazı sebeplerden üni kazanıp okumadım liseyide geç bitirdim açıkçası ama umrumda değil benim akrabalarda üni mezunu değiller zaten beni eleştirenler ortaokul mezunu lise bile okumamış akrabalar ama takan kim umrumda değil yani sende boş ver gitsin dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun canım
Cevap sahibi1 yılAynen öyle, zaman herkese aynı işlemiyor herkes kendi zamanini ve kararını yasiyor.
Genelde cahil insanlar bu tarz noktalara takılır zaten.
Aminnnnn bu aradaa- 1 yıl
Soran bulursun enayi mantığı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılEv kızının tersi neden bar, pavyon gezen kız gibi anlatıyorsun ki? Ülkede o tip kızlar %2 falan. Çoğu kız okulunda, işinde gücünde veya ailesiyle. Seni istememelerinin sebebi ev kızı olman değildir.
50 Yorumla
1 yılEv kızıyım çok şükür ve sevilmek gibi bir derdim de yok istedikleri bpku yesinler umrumda değil 😃
512 Yorumla- 1 yıl
30 yaşıma geleyim yorumu güncelle temam mı 😂
- 1 yıl
Belli olmaz 😂 aklında bulunsun 11 yıl sonra yeni hesap aç ve yaşıyor musun de 😂🤣
- 1 yıl
İnşallah hade bakalım 😂
- 1 yıl
Böyle hayat 😃
- 1 yıl
Hayır 😂
- 1 yıl
Aynen tazesin tadına bakmamıştım hayatin
Gizli Üye(25-29)1 yılEvde otursun akşam ben geldiğimde kapıyı açsın Güler yüzüyle yeter başka bir şey istemem saygı duysun sadakatli olsun bana bebeğimiz olduğunda ona baksın evimizde akşam mesaj atsın merak etsin beni akşam geldiğimde sarılsın yeter bana o bi yemek yesek yeter başka ne olsun iste ama simdi oyle kız bulmak zor galiba cidden bulamadım bulsam direk evleneceğim valla
10 YorumlaEv kızı dışarı ortam kızı tanımı yanlış fakat aklı başında ciddi şekilde evlılıgı düşünen adam dışarıda ağırbaşlı evınde neşeli sempatık , merhametli, evıne eşine bağlı nerde nasıl davranacağını bilen aklı başında bir hatun ıster..
06 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
Soran1 yılAklı havada maalesef çoğu erkeğin şimdi bizede aklı havada olanlar denk gelir
Soran1 yılBen sevmem serseri erkek umarım düzgün biri çıkar karşıma
Soran1 yılİnşallah teşekkür ederim
Bu dediğin biraz saçma olmuş gibi "ev kızı" nedir tam olarak evde koca bekleyen evlenince ilk gecede hamile kalıp kocasına çocuk doğuran kendini geliştirmeden sürekli evde aynı işleri tekrarlamak mı ben şahsen "ev kızı" terimini bu şekilde anlıyorum kendimi masum göstereyim diye diğer kızları küçük düşürmen de alay konusu
33 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Ev kızı misin bu arada 🤔
1 yılEv kızı dediğin çalışmayan evinde aile parası yiyen birimi oluyor diğer kızları kötülemen yanlış barda diskoda olanların hepsi yanlış insanlar değil
Kötü olanlarla da sadece eğlence amaçlı takılırlar zaten
Düzgün aile terbiyesi almış kız desen daha doğru olurdu sanki12 Yorumla
Soran1 yılBenim çalışmama sebeplerim var ailem istemedi o konuya girmeyelim
- 1 yıl
Ailen ismedi neden anlatabilirsin sen kötü birisin demedim sadece diğer kızlar için kullandığın kelime doğru değil
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılEv kızı ne ev kedisi der gibi 😒 herkesin kriterleri farklıdır bir elimizin beş parmağı bile birbirinden farklıyken niye her erkeği aynı kategoriye koyalım? İsteyen de var istemeyen de ayrıca seçilen değil seçen ol.
10 Yorumla
1 yılDüşünür neden düşünmesin ki şöyle beni farklı anlama
Evde oturuyorsanda sürekli seni nasıl bulurlar ki ben bara falan git demiyorum yalnız
04 Yorumla
Soran1 yılEvet doğru beni bulsun istemiyorum zaten görücü geliyor istemiyorum içim ısınmıyor kimseye bende öyle bara giden erkekleri seven birisi değilim yani yalnıs anlama ama işte geçmişten dolayı kalbim yaralı baya böyle biriyle ilişkim olmuştu çünkü
- 1 yıl
Seni anlıyorum ve asla yargılamıyorum kim ne yaşıyorsa acısınıda tatlısınıda kendisi daha iyi bilir
Bazen olmayınca olmuyor zorlamaya gerek yok değil mi
Soran1 yılEvet öyle hayırlısı olsun ne diyimki herşeyde bi hayır var kalbimin yaralarını sarmayi öğrendiğim bi gün birisine ısınırım illaki zamanı gelmemiş daha belliki
- 1 yıl
Bunu en iyi bilecek olanda sensin geçmişi unut diyemem sana ama geçmişlede yaşanmaz elbetteki ders çıkarmalısın ama takılıp kalma
Hayat senin kimse için kendini üzme bu yaşına bir daha gelmeyeceksin tadını çıkar hayatın
ne alaka yaa.. iliskinin ciddisi gayri ciddisi ne yaa.. hem neden kendini baskalariyla kiyasliyorsun.. guzel becerikli akilli ve isveliysennn az biraz da akilliysan oyy oyy ev kizi ol kole kizi ol farketmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYo kendi halinde olan fakat sevdiğine karşı mütevazı ve özgüvenli, güvenen ve guleryuzlu kadınlar daha iyi... Ancak bara gitmiş olup olmamasindan ziyade karakteristik özellikleri bunda belirleyici faktör
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAksine evlilik için ev kızı düşünür bir erkek. Diğer söylediklerinle evlenene kadar eğlenir. Ev kızları beklesinler acele etmesinler. Mücevher illa sahibini bulur , piyasa kızları rağbet görüyor sanmayın onlarla geçici ilişkiler kuruyor çoğu erkek.
14 Yorumla
Soran1 yılYok evlenenlerde var
Cevap sahibi1 yılMeşrebi geniş diyoruz biz onlara:D
Benim denk gelip sevdiğim bir ev kızı olsa kaçırmam ama rastlamadım henüz.
Soran1 yılRastlarsin inşallah çok var böyle kızlar ama denk gelmek zor tabi
Cevap sahibi1 yılUmarım rastlarız.
1 yılEmin ol hiç alakası yok. Zamanla seni senin gibisi bulacaktır. Belkide amerikadadır. Sadece beklemek lazım. Zaman bekleyerek geçiyor zaten. Bunuda beklemişsin çokmu. Bende senin erkek halinim ikimizede çıkar birileri merak etme vaktini güzel geçir. Evlendikten sonra bu zamanlarını mumla ararsın
00 Yorumlaaksine, bizim buralarda okumus kiz istenmiyor. ben okudum ama, yine isteniyorum 😁😍, olana bak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılCiddi ve ev kizi olanlar iliski yapmiyorki. Hep konusup konusup gidiyorlar. Gorucu usulu birine
10 Yorumla Öyle kızlarla takılan erkekler ciddi ilişki arıyor mu önce onu sor
15 Yorumla
Soran1 yılÖyle kızlara aşık olup seven erkekler var gerçekten
Soran1 yılİşte bu yüzden biz kaybediyoruz sanırım
Soran1 yılAnladım haklısınız hayırlısı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılHemcinsin için surten kelimesi ne kadar doğru bir üslup değil mi ama..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılEv kızı istiyorum çalışmasın evde takılsın en temizi
05 Yorumla
Soran1 yılNeden çalışmasını istemiyorsun
Soran1 yılÇalışıp ev kızı olanlarda var ama
- 1 yıl
Sürekli yorgun olup birbirimizle vakit geçiremediğim evliliği ne yapayım
Soran1 yılMantıklı ama kadının ekonomik özgürlüğü olmasınmı
- 1 yıl
Çalışmadığına göre
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılpardon da kim bizi istemiyo gebertirim onu ayol
01 Yorumla
Soran1 yılHashsgs keşke
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eskiden bende jantı kızdım simdi evde sürekli oturuyorum beni kim napsin be
01 Yorumla
Soran1 yılNeden öyle diyosun
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBarlarda sürten orada burada sürtenler bir noktaya kadar tercih ediliyor. Ve sadece bir sebep için.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBarlara gece klubune giden kızda para vardır çalışıyordur ya da babası zengindir. Evde duran kız fakirdir. Bu devirde tek maaş ile anca karnını doyurursun hayatı kacirirsin 😏
03 Yorumla
Soran1 yılFakir olmak suçmu sen nasıl bi düşünce yapısındasın yazık senin gibilere isterse su gibi param olsun yine gitmezdim ben öyle ortamlara fakir senin gibi düşünce yapısında olanlar yorum yapmasın bi zahmet r
Soran1 yılSendede beyin fakirliği var bunun bi çaresi yok maalesef hadi diğer türlüsünün bi çaresi var yine ama seninkinin hic hok
Cevap sahibi1 yılÇok zoruma gitti ühü 😢
1 yılgüçlü, kendine yetebilen, özgüvenli, muhtaç olmayan kadın iyidir
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle biri evlenmezde zaten neden evlensin kimseye ihtiyaç duymaz
- 1 yıl
demi
Ev kızı arayan çok bakireliklwrini korudukları inanan kişiler var ama ev kızda az hepsi ya okuyor ya calisiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı. Şahsen ben barlarda takılan tipleri sevmem. Ev kızı bana göre daha uygun.
030 Yorumla
Soran1 yılÇoğu erkek seviyor gibi
Soran1 yılMesela instada konuştuğum bir çocuk vardı tanışalı 4-5 gün oldu evde olduğumu biliyor kahve içmek istedi bende güvenemedigim için reddettim istemedigimi söyledim erken olduğunu vs konuşma bitti kusura bakma ısrarcı oldum falan dedi
Soran1 yılNe saçma zorundamiyim neden böyleler
Soran1 yılHaklı ama bi süre konuşup öyle buluşmayı kahve içmeyi uygun buluyorum bende ama hiçbir erkek buna pek sıcak bakmıyor gibi konuştuğumun ertesi günü buluşmak isteyenler oldu
Soran1 yılErkekler çok aceleci ben guvenmeden birisiyle buluşmayı kahve içmeyi tercih etmiyorum yalnismi yapıyorum zaten bi yerde bilmiyorum evden çıkıp gezmedigim için buluşsam bile nerde bulusucam zaten
Soran1 yılEvet öyleyim ben sevdiğim kişiyle bile buluşmadim 6 ay boyunca konuştum sonunda sadık çıkmadı ve terkettim kötümü yapmışım
Soran1 yılOnun yüzünden zaten şimdi kimseye ısınamıyor içim
Soran1 yılBuluşamama sebebim güvenememdi daha öncede sanaldan tanışıp konuştum ve güvendim buluştum cesaret ettim ama bunda öyle olmadı çünkü kendisi bar clup gezen erkeklerdendi ben bağlanmasını sorun yapmıyorum ben yazmıştım ilk ona benimle konusmasaydi istediğinin başka tip kızlardan olduğunu soyleseydi bişey yapmazdım ama kendisi zaten bana yürüyordu hep karşılık verdi oda ilgime benim beni üzüp kırmak yerine ayrılmayı o tercih edebilirdi ama hiç istemedi hep ayrılmak isteyen ben oldum ve istediğimdede kabul etmedi
Soran1 yılSonuç sadık olmadığı belli oldu test ettim onu ve oda geçemedi o testi en başında aldatma gibi bişeyi affedemeyecegimi söylediğim halde arkadaşımin isteğine dönüp mesajına cevap verdi
Soran1 yılDeğişik değil böyleleri bi kızla yetinmeyi bilmiyor yazık ona ne diyim Allah'a havale ettim onu ben ama yalan yok kalbimi çok kırdı unuturum gider sandım 3 yıl geçti aradan iletişimi keseli komple her yerden engelleyeli ama hâlâ atlatamadım tam
Soran1 yılBuna takılmalık bakmış demekki bana ben alkol bile alan birisi değilim üstelik o iciyordu
Soran1 yılBazı insanların kalbi cidden kötü ne diyeyim bitti gitti nasıl olsa
Soran1 yılBenimde karşıma iyi beni sevecek benimle oynamayacak birisi çıkar illaki
Soran1 yılBen aşk diye bişeyin varlığına inanmıyorum aslında sadece sevgi istiyorum karşılıkli sevgi
Soran1 yılRastlantılsa 3 yıldır neden karşıma çıkmadı anlamıyorum tek istediğim karşılıkli sevgi yasayabilcegim bişey çokta bişey istemiyorum aslında sevilmeyecek kadar kötü biri olduğumu hiç düşünmüyorum
Soran1 yılBen hiç aşık olmadım hayatımda sevdiğimdede karşılıklı bi sevgi nadir olmuştur bununlada oldu sandım ama olmamış bide seviyorum derdi o yüzden çok kırgınım o kişiye
Soran1 yılSeviyorum diyip benimle oynamasaydı bende gidip beni seven birini bulurdum belki onun yüzünden bulamadım bırakmadığı için
Soran1 yılBöyle bişey mümkün değil en başta ona ben istemezsen söyle sen yoluna ben yoluma giderim sende bulunmaz Hint kumaşı değilsin demiştim ama o benim aradığım başka sendende hoşlanmadım seninle konuşup vaktini çalmak seni oyalamak istemem demek yerine benim benim ahımı alıp beni üzmeyi tercih etti başkasıni sevip sevmediğini de sordum eğer varsa söyle demiştim ama zaten hiç öyle bişey hissetmedim başkasını sevdiğine dair
Soran1 yılEvet öyle şimdi ben böyle birine nasıl iyi biri diyebilirimki benim önceki sevgilim iyiydi asıl bi kere bile bana kötü bişey demedi ayrıldık evet ama hiç saygısızlık yapmadı bana bunun yaptığı saygısızlık bini bin para evet bende ona yapıyordum ama o sinir ettiği için
1 yılev kızı ne? eğitimli kariyerli gece kulüplerinden uzak dogru duzgun hayat yasiyan kizlar yok mu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin sevdikten sonra çok dikkat ettiğini düşünmüyorum buna.
00 Yorumla
1 yılBarlara giden kızlarla ciddi düşünmez ev kızıyla ciddi dusunur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Fabrika kızı istiyorum , Şarkısı bile var , Cama cama cıkma sevdiğim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılÇalışan kız ister ev kızı ya da ev hanımı olan değil.
00 Yorumla
1 yılYani şu anda çevreme baksam genelde hepsi ev kızı istiyor
00 YorumlaEv kızı almayanların sonu ya mezarda ya hapiste nokta…
00 Yorumla
1 yılÇalışan kadın istiyrolar bu pahallilikta seni mi besleyecekler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEvdeki kızı nasıl görecek dışarıdakiler sence?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılYeri geldiğinde gelecekteki eşimle birlikte bara kulübe giderek eğlenmek, ancak en önemlisi birlikte ikimizin çalışma hayatı olsun isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılZihniyetin böyle olduğu için ancak kendi zihniyetinde biri olursa bakar sana belki d zaten mantıklı olan e
012 Yorumla
Soran1 yılNe varmış benim zihniyetimde?
Cevap sahibi1 yılYargılayıcısın insanlar her konuda özgür kendin gibi dar bakış açılı biri sana daha uygun tabi çok geniş insanlar herkese uymaz banada uymaz mesela ama ben erkekler için hemcinslerime bu kaba ifadeleri kullanmam
Soran1 yılBen erkekler için ne dedimki bar clup gezen kızlarmi tercih ediliyor evlenmek için bizim gibiler edilmiyormu dedi
Soran1 yılDedim
Soran1 yılBenim sorumda kötü bişey yokki
Soran1 yılYoksa her erkek aynı tarzda istemez herkesin istediği kız tipi farkli biliyorum çoğu kişi barlarda cluplarda gezen kızları tercih ediyolar o yüzden
Cevap sahibi1 yılBen o tarz bir kız değilim mesela ama sorundaki “sürten” ifadesi çok kaba ve kutuplaştırıcı bir açıklama olmuş. Bu arada o tarz erkekler sana gelmez yani sen onlardan elektrik almazsın çünkü çok farklı hayatlar. Şahsen ben normal okulunda işinde biriyim ne ev kızı ne bar kızı bende bar erkeği tercihine sıcak bakmam. Mizacımız uyuşmaz. Kültür seviyesi, klaslık, daha elit her kızla olmamış seçici biri daha uygun. Ama O mekandaki erkeğe o tarz kızlar uygun çünkü farklı kafada biriyle evlense ikiside kafeste hisseder
Soran1 yılBende o tarz erkeklerden hoslanmiyorum ama bakıyorum işinde gücünde hiç öyle yerlerde alakası olmayan erkekler bile bar kızlarına tutuluyor şaşırıp kalıyorum en düzgün erkeğin bile aklını celmeyi nasıl başarıyorlar
Cevap sahibi1 yılS*x çevremdede o tarz erkekleri çok gözlemledim o kıza bakan erkek emin ol o kızdan misli şey yaşamıştır dışarı kendini öyle gösteriyordur.
Soran1 yılAnladımmm bende şaşırıyorum neden böyle diye demekki ondan harama çok meraklı zaten böyle tipler diğerlerinden
Cevap sahibi1 yılYa akıl var mantık var bak ben dindar biri değilim alakam yok o derece dini görüşümü söylemiyim, ama şahsen ben sevgili dahi yapmadım hayatımda ve kendime denk birini isterim , hiç yapmayan erkek sence o kızlara bakar mı? O kızlarda emin ol deneyimsiz erkek istemez çünkü onları kesmez o erkek. Yani bir nevi ilizyon, dışarı kendini iyi adam gösteren çok kanma.
Soran1 yılHaklısın evet umarım herkesin gönlüne göre biri çıkar karşısına
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben istemiştim Sonra bu istediğim şeyin bedelini acı acı ödedim...
00 Yorumlaben evcimen kiz seviyorum ama evlenmem imkansiz oldugu için o kizlara bulasmiyorum kdjdks
00 Yorumla
1 yılBen clube gitmeyen kızı getirip de evimin hanımı yapmam. O clube bara gitmeli kesinlikle
01 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı.
1 yılEvet, clublara giden kadınları tercih ederim. Kişilikli tipler olurlar.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılElbet isteyen cıkar herkes clup bar gezecek aglrmecek doye hır kaide yok
00 Yorumla
1 yılher insan içinde bulunduğu sosyal ortamın gerektirdiği insanları tercih ediyor. diyelim sürtmek vs gibi terimler yanlış olur bence ve bir kadın olarak bu cümleyi kuman gayet yanlış bir tavır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğişiyor erkeğe göre ya bana calismiycaksin ev kadını ol diyenler var kısacası erkeğine bağlı
10 Yorumla
1 yılBacım sen niye evde oturuyorsun? Hayatın akıp gidiyor, kocaya çocuğa bakarak mutlu mu olacaksın sanıyorsun. Gez ye iç eğlen yeni deneyimler tat, gerisi boş bu hayatta
24 Yorumla
Soran1 yılBen sevmiyorum gezmeyi evcimen bi yapım var napabilirim
- 1 yıl
belki de hiç gezmediğin içindir. tatmak lazım.
Soran1 yılYok cidden sıkılıyorum hemen eve gitmek istiyorum
Soran1 yılÖyle bişey
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEv kızını kim ister annesinin, ailesinin bulduğu adaylar ister yani sıkıntı yok stres yapma onlar zamanını bilir, bulur, yapar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTam tersine saflığını masumiyetini kaybetmemiş bir kızla evlenmek isterim Fakat aradaki yaş farkını dert eder Sen beni kabul etmezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBar kızı değil de çalışan isteyen, biraz da geçim derdi ile kadının da katkısı illa olsun diyen kesim var. Yoksa çoğu evde otursun der
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani ev kızı demek asosyal değilde herhangi bir işte çalışmayan ya da okumayan kızlar için kullanılan bir terim değil mi?
00 YorumlaDüşünürde öyle düzgün adamı da beğenmez müdür arayan teyze kızlarım gibisiniz biri 44-diğeri 53 yasında müdür bulacaklar hala😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEv kızı istiyorum fakat senin yaşın küçükmüş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılöyle bir şey yok ev kızı olmak kötü bir şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAksine ev kızı tercihim. Ortam kızlarından soğuyorum
00 Yorumla
1 yılYani şöyle cevaplasam sanırım en uygun örnekleme olur
Vitrindeki ürün mü çok müşteri çeker depoda ki mi?
Aslında her şey böyle işte
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı