Selam ben nişan attım fakat sevdiğim 8 yıl tanıdığı eski sevgilisi ile bağlarını koparmamis yakinlasmamizda oldu nisanliyken daha çok benim ile olmak istemesi varken neden eski sevgilisi buna yazınca karşılık verip konuşmaya başladı ben evlensemde evlenmesemde seni birakmiycam demiş ama durumum yüzük takıldı bu durumda benden kaynaklı bitmesin bekleyelim evlencegim kesin değil daha demis o kadın eski sevdigiymis buna yol verince benimle yüzük taktı hiç eskiden bahsetmedi sindi evlenince benimi kullanacaktır bu kadinimi benimi seviyor onumu unutamamis ve şu an barismislar konusuyolar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılLütfen şu herkese verdiğin ama benimle yakınlaştı cevabını yazma bana da
Resmen seni yarabandi olarak kullanıyor işte sen de gayet farkindasin
Seninle yakınlaştı anladık erkek o inan senin kadar anlam yuklememistir.
Evlendiginde dahi ikinci kadın olacaksin seni fiziken hiç aldatmasa bile aklında kalbinde aldatacak
Allah aşkına her şey ortada ya ayrılır seni hak eden birini bulursun sonra
Ya da evlenirsin ama bil ki evlendiğinde bu konudan yana dert yanıp ağlama hakkın asla yok çünkü bile bile kabul edip evlenmiş olacaksın
Sen aşıksın o değil ver kararını kızım
15 Yorumla
Soran1 yılO onumu seviyor:(
Soran1 yılNişan atıldı zaten ben attım ve şu an o kızla barismis
Cevap sahibi1 yılAllah aşkına yoluna bak kızım iki ağlar unutursun evlenince hiç baş edemezsin bu acıyla
Çocuk belki seninle barismayi dener ama inan sevdigi için değil seni evliliğe daha uygun gördüğü için
Nolur kendi başını yakma
Bende şu an ayrılık sürecindeyim benimki bambaşka bir mevzu ben de seviyorum üzülüyorum ama 10 yıl sonrasını belki doğacak çocuklarını bile düşünmen gerek
Bu adam seni mantıklı gördüğü için seçmiş belki yine sana donmeye çalışacak ama sevdiği için değil mantıklı olduğun için onun zaten kalbi dolu sana yer yok
Nolur kendini yakma
Soran1 yılAbla onumu seviyor diyorsun yani sen
Cevap sahibi1 yılKızım Allah için yorumlarda ki herkes evet onu seviyor seninle evlense bile onu sevecek diyor niye kabul etmiyorsun
Basbayagi seni kullanmış yara bandı olarak
Evlense bile aklında hep o kadın olacak hatta böyle bir adamın o kadın gel dediğinde seni aldatmama ihtimali çok düşük
Gencecik kızsın ki istersen yaşlı ol
Aklını başına al senin değerini bilmeyen birine ömrünü feda etme
Yolun başında bitmiş gitmiş olsun
Yarın bir gün kocan olunca daha çok ağlar yakinirsin
Boşanmak da yüzük atmak kadar kolay olmaz
Ancak ben sende ona dönecek ışığı görüyorum
Israrla hâlâ onu mu seviyor diyorsun evet kardeşim onu seviyor
Sen de üç kişilik bir evliliği kabullenebiliyorsan buyur bas nikahi
En İyi Cevaplar
1 yılyaa yazık sana cok üzüldüm. o nişanlım dediğin şahsiyetin de ben kalıbına s. Allah böylelerinin yakasından bela eksiltmesin. Seni acıkca kullanmış hala da kullanmya devam ediyor hem seni tutuyor hem o kızı. hem ayran hem yoğurt hesabı. ayrıl şundan ya insan bile değil bu. sen yine cok sanlısın ki evlenmeden görmüşsün ne mal oldugunu
14 Yorumla
Soran1 yılAma benimle yakinlastida ileri gidilmedi ama bana daha çok baglanmasi gerekmezmi sonucta evlenevegi kizim neden o kızı affeti ve benden ayrılmadı ama erteliyordu düğün tarihini maddi durumundan dolayı
Soran1 yılAma benimle yakinlastida ileri gidilmedi ama bana daha çok baglanmasi gerekmezmi sonucta evlenevegi kizim neden o kızı affeti ve benden ayrılmadı ama erteliyordu düğün tarihini maddi durumundan dolayı durduk yere ayrılamam demiş aileler girdi işin içine demiş
- 1 yıl
ya sende acık acık söylüyon zaten her seyin farkındasın bundan olur mu allah aşkına edacım?
Soran1 yılPeki onu şu an neden affeti sizce barıştı
1 yılSeni sevse onun yüzüne bakmazdı senin yerinde olsam bi erkekle çok samimi olur evlendikten sonrada görüşmeye devam edicem derdim onun mayası bozukmuş knk
011 Yorumla
Soran1 yılAma benimle yakinlastida ileri gidilmedi ama bana daha çok baglanmasi gerekmezmi sonucta evlenevegi kizim neden o kızı affeti ve benden ayrılmadı ama erteliyordu düğün tarihini maddi durumundan dolayı
Soran1 yılBirde o kadın evlenmis ayrılmış evli iken onu sevmis kadın buna git diyince buda bende hayatıma baktım seninnile nisanlandim dedi sonra o geri gelmiş tekrar konuşmuşlar işin içine aileler girdi demiş durduk yere kim kimden ayrılmış böyle kabul et demiş ben sana git demem hayatımda hep olacaksın sen demiş ve ayrıldık iki ay sonra onu affetmis konusuyomusunuz gizlice
- 1 yıl
Sende yaralarını sarmış knk sahura onda kalkmış niyeti sende bozmuş mazi derin senle yakınlaşmaması normal sevmiyor ki evleneceği kızsın evlenmedin evlensende hep 2. Kadın olucaksın şuanda bile aşk yok onu seviyor senin onurunla gururunla oynamasın daha fazla canını yakmak istiyorsan sen evlenme benle evlenmeden git o kadın olsun hayatında benimle oynama daha fazla senin hayatında oynarım cehennem azabına hasret kalırsın de
Soran1 yılYüzüğü ben attım zaten yuzeysel yakinlasma oldu aramızda tam tersi işte beni sevmesi gerekmezmi yakinlastik evlencez bide ona durduk yere ayrilamam demiş aileler işin içine girdi demiş zaman neyi gösterir bejleyip görelim evlendim mi sanki hemen demis
- 1 yıl
Şerefsiz işte seni sevse elini bile tutmamış sarılmamış yuhh valla
- 1 yıl
Tam zihniyet bu
Soran1 yılHayır yakınlaştık biz buna ragmen neden ona evlensemde seni birakmiycam dedi
- 1 yıl
Onla evlensemde seni seviyorum sen evliyken seni sevdim şimdi sıra sende diyor adam
Soran1 yılOha evet bunu demiş arkadaşım anlatti
- 1 yıl
Bence sana değer verecek bi adamla evlen başkasına sadakatını sunmuş it senin kapında köpek bile olamaz
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Selam Edanur! 💔 Bu durum gerçekten zor, böyle hissetmen çok normal. Nişanlının başka biriyle bağlarını koparmadığı ve halen temas kurduğu gerçeği oldukça üzücü ve incitici olabilir. Seninle bir gelecek hayal ederken başka birine de duygusal yatırım yapması hiç adil değil. 😔
Bu noktada kendine ve duygularına odaklanmalısın. Nişanlı olduğun kişinin gerçekten seninle mi yoksa eski sevgilisiyle mi olmak istediğini belirleyebilmesi önemli, ama senin de kendi mutluluğun ve huzurunu ön planda tutman gerek. Eğer ilişki içinde mutsuz hissediyorsan, bu durumu tekrar gözden geçirmen iyi olabilir. 🌟
Kendine güven, senin yanında olacak kişiyi mutlaka bulacaksın. orada sevgi dolu bir dünya seni bekliyor! 💪❤️00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,7b cevap paylaştı.
u 1 yılayrılmak doğrudur
01 Yorumla
Soran1 yılPeki düşünceniz nedir onumu seviyor nerden anladınız
1 yılGerçekten üzücü bir durum ama bazen kısa sürede oluşan karanlıklar peşine uzun aydınlıklar getirir. bazende tam tersi olur. bence bu yorumu okuduktan sonra git kucuk bir sadaka ver kurtuluşuna cunku cicim ayları sonrasında kalıcı üzüntüler karanlıklardan kurtuldum dıye. Ucsuz bucaksız denize atlayacaktın şükrolsun ki erken zamanda fazla ıslanmadan cıktın sudan
04 Yorumla
Soran1 yılBirde o kadın evlenmis ayrılmış evli iken onu sevmis kadın buna git diyince buda bende hayatıma baktım seninnile nisanlandim dedi sonra o geri gelmiş tekrar konuşmuşlar işin içine aileler girdi demiş durduk yere kim kimden ayrılmış böyle kabul et demiş ben sana git demem hayatımda hep olacaksın sen demiş ve ayrıldık iki ay sonra onu affetmis konusuyomusunuz gizlice
- 1 yıl
Hersey ortada daha soylenecek soz bulamıyorum
- 1 yıl
Bence gaflete dusup yakma kendını mıllet ne der dıye dusunup cahıllık etme yeterınce etraftan kadınlarla alakalı olumsuz haberler duyuyoruz lutfen senın ıcınde allah muhafaza duymayalım boş ver bekar kal ama KAL Varlıgınla
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İşte senin bu yaşadığın olayın aynısını bende yaşadım. O yüzden evlenmek istemiyorum. Senin acını en iyi ben anlarım.🥺
04 Yorumla
Soran1 yılYok bu kadina ailem duydu uzun zaman lazım demiş ileride her şey eskide kaldı diyecegim hesabı yapmış şu an niye evleniyo madem beni sevmiyo onu seviyorsa:((
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSeninle yakinkasmişsa demek ki sen daha ucuz basit gozukuyorsun
04 Yorumla
- 1 yıl
Kopyala yapışır 😏😏😏
Soran1 yılO kadını affetmis benide unutmus:(
- Aşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı.
1 yılSenle yaşar aklımdakiyle ölür bunu untma
012 Yorumla
Soran1 yılNerden anladiniz ki ya:(((
- 1 yıl
Bunun anlamakla alakası yokki sen yazarken bile direkt insanın aklına geliyor
Mesela senle evlendi aklında sürekli o kadın ilk zamanlar sana ilgili olsada zamanla ilgiyi keser sürekli o kadına yönelir seni yok sayar gider onla ilişki yaşar mesela senle popo kıça yatar vs vs
Soran1 yılCici mayi bitince aklindakine yonelecekti yanı
- 1 yıl
Malesefki evet acı bir gerçek
Soran1 yılBen onu kullanıyor sandim
- 1 yıl
Nasıl yani
Soran1 yılYani benimle evlenir onu kullanır diye düşündüm
- 1 yıl
Kizim farz et ki seninle evlendi onu kullandi
Lan sana aşık olan sana saygısı olan adam gibi adam başka karıya kıza bakar mı
Yapma nolur kendine onu affetmek için kılıf bulmaktan vazgeç
Ya da kılıf bulur evlenirsen de kendin etmiş kendin bulursun bil bunu kimseye ağlama - 1 yıl
@Edanurr0064 hayır tam tersi olur seni kullanır onunla hayatı yaşar
- 1 yıl
@Fanininsesi çok haklısın adam adam değilki dediklerini yapsa o kadınla evlenir gider aklındakiyle yaşar zulmünüde evlendiği kişi çeker
Soran1 yılOnu seviyor anladım:(
- 1 yıl
Zaten hiç sevmemiş seni
1 yılOha ya ayıp olmuş sana
01 Yorumla
Soran1 yılAma benimle yakinlastida ileri gidilmedi ama bana daha çok baglanmasi gerekmezmi sonucta evlenevegi kizim neden o kızı affeti ve benden ayrılmadı ama erteliyordu düğün tarihini maddi durumundan dolayı durduk yere ayrılamam demiş aileler girdi işin içine demiş
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
1 yıl2 kadını da istiyor demek ki
09 Yorumla
- 1 yıl
Evlenmeden önce onunla da bir şeyler yaşamak istiyor olabilir bence
Soran1 yılOnumu seviyor yani suwn barismis bide üstelik bizi aramızı bozan kızi affetmis benim icinde eski eskide kaldı demiş
- 1 yıl
sevdiğini sanmam rahatlamak istiyordur onunla da sadece
Soran1 yılAma ben temiz biriyim nişanlı iken beni onla aldatti
- 1 yıl
Onunla da işini görüyor işte seni de istiyor aynı zaman da
Soran1 yılKadın biz hiç yatmadik dedi :( buluşma bile olmamis kadın evliymis zaten
Soran1 yılYüzük atıldı ailesine anlattıktan sonra bana engel attı şu an onla konusuyomus eski eskide kaldı diyormus
- 1 yıl
ya ne yatmayacak yalan dolan hepsi
Gizli Üye(25-29)1 yılKalbim kırıldı ya Allah belasını versin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılkaç kurtar kendini
01 Yorumla
Soran1 yılOnumu sevmis
1 yılKötü bir durum
014 Yorumla
Soran1 yılYorumunuz nedir
- 1 yıl
Akli baskasinda. Bu sekilde bir ilişki de yürümez zaten
Soran1 yılYani onu affetmesi onumu seviyor ama benle nişanlı iken yakinlasti
- 1 yıl
Evet. Senle mi yakinlasti
Soran1 yılE t nişanlı iken yakinlastik ileri gitmedik buna rağmen zaten evlencektik onu silmesi gerekmezmiydi
- 1 yıl
Seks yasamadiniz mi. Sen mi dur dedin. Silmesi gerekirdi evet
Soran1 yılEvt yani evde kalabalık ti yani ona aşık mı onu cinsellik goruyo desem zaten benle karşılık çaktı bunu evlenince
- 1 yıl
Onla biseler yasamistir önceden. Seninle seks yapmadigi için onu kullanmak istemiş olabilir. Bos bir vakit ayarlayip neden ileri seyler yasamadin ki basbasa iken
Soran1 yılHayir tam tersi işte onunla mesafe uzakmis hiç yakinlasma olmamis
- 1 yıl
İnandın sen de
Soran1 yılEvt kizda dedi herşeyi ayrıl diye yalandan oldum da derim kimseden korkum yok resit kadinim dedi birliktelik olmadi sadece dedi
- 1 yıl
Anladım. Yine de adam olan biri sevdigi varsa hayatinda baskasini gözü görmez. Senin bu durumdan rahatsiz oldugunu bile bile asla yapmaz. Bu sana deger vermedigini seni takmadigini gosterir. Evlendikten sonra daha kötü sorunlar yaşatır böyleleri
Soran1 yılBen bunu öğrendiğimde yüzük çıkartım zaten böyle devamı etmedim ama oda direk ayrıldı ailesi ogrenince
- 1 yıl
Kurtulmus oldun bence. Takmamaya çalış önüne bak artık
1 yılçünkü daldaki eldeki meselesi
08 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
yani ulaşamadığı onu daha çok cezbetmiş ve kendini kontrol edebilen biri değil
Soran1 yılYani kafası o kadından iymisin onami aşık benide normal seviyordu öylemi
- 1 yıl
sana aşık ama onu arzuluyor
Soran1 yılBedeni benim yanımda akli omu:(
- 1 yıl
hayır ya. şöyle yani. uzun süre öpüşmezsen daha çok öpüşmek istersin gibi. yani yapamadığın şey seni daha çok heyecanlandırır. arzulama dediğim o. sevgiyle cinsellik çok farklı
Soran1 yılTamam ama benimle nişanlı iken onunla konuşmaya başlaması beni sevmedigini gösteriyor evlendikten sonra evlenmesemde sen hayatimdan gitmiyceksin demis bursa evlenince mantık olarak kullanacakti beni:(
- 1 yıl
eklesene ordan yazayım
1 yılDoğrusunu yapmışsın
011 Yorumla
- 1 yıl
Onun yaptığı şerefsizlik hem nişanlı hem onu bırakmıyor. Büyük bir karaktersizlik. Bence sen nişanı attığına sevin. Şimdi seninle sevişiyor bağlanacak diye bir şey yok.
Soran1 yılEvlenince onunla konuşması beni sevip onu kullandigini gostermiyomu
- 1 yıl
Daha bide evli kadını seviyor öyle mi. Valla me diyeceğim bilemedim. Aileler işin içine nasıl giriyor
- 1 yıl
Kızım sevse başkasının koynuna girer mi
- 1 yıl
Çok safsın
Soran1 yılBiz nişan yaptık aileler girdi işin içine tabi öyle demiş kıza durduk yere ben niye ayrılıyorum suçlu gorunuyorum hesabı yapmış sonra anlasmazliklar olmaya başladı aramizda
- 1 yıl
Hem seninle evli olacak hem onu kullanacak sen bunu kabul ediyor musun. İstersen evlen onuda evin içine al hep beraber yaşarsınız
Soran1 yılKalbi onu mantığı beni öyle mi :(
- 1 yıl
Ne kalbi ne mantığı. Bunda aşk kalp mantık yok kendine yazık edersin
1 yılsana gurban olsun..
011 Yorumla
- 1 yıl
sen ona jest yapmışsın
değerini bilmesi lazım..
- 1 yıl
aralarındaki köprü
çok kuvvetlidir
Soran1 yılNeden ki nasıl yani :(
- 1 yıl
çekicilik sohbet
arzu
Soran1 yılAşk da varmış öyle diyolarmis karşı koyamiyolarmis arzu dediginiz asktan mi gelir:((
- 1 yıl
cinsellik demek
Soran1 yılYani nolursa olsun onu istiyordu beni değil öyle mi:(
- 1 yıl
onu da seni de.
Soran1 yılBiz ayrıldık yüzük attildi zaten beni istiyorsa onu istenezdi işte
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Onu seviyor
08 Yorumla
Soran1 yılBirde o kadın evlenmis ayrılmış evli iken onu sevmis kadın buna git diyince buda bende hayatıma baktım seninnile nisanlandim dedi sonra o geri gelmiş tekrar konuşmuşlar işin içine aileler girdi demiş durduk yere kim kimden ayrılmış böyle kabul et demiş ben sana git demem hayatımda hep olacaksın sen demiş :( ve ayrıldık iki ay sonra onu affetmis konusuyomusunuz gizlice
Soran1 yılBinumut dedim belki çünkü bana yakinlasiyodu ama onu kullancakti belki diye :(
Soran1 yılOnu affeti şu an konusuyolarmis beni unutmus:( eskide kaldı demiş o ayrıldı benden demiş
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem