Benim başıma daha ilginci geldi Facebook okeyde biri ile tanıştım, kendisinden önce annesi ile buluştuk, tabi ben şok oldum kız söylemedi de, Kadıköy'de bir kafede otururken kızı beklerken annesiymis Ahmet sen misin dedi evet dedim, ben Ebru'nun annesiyim ebru görmeden önce ben görmek istedim dedi, yarım saat falan sohbet ettik, tamam dedi kızım için uygunsun istediğiniz zaman buluşursunuz izin veriyorum dedi 😂
47 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂😂😂koptum vayyy beee olaya bak ahhhh canım anam ya halkını yemişim hep
Soran1 yılHakkını
Soran1 yılÇok fena bir durum saçma olmuş
En İyi Cevaplar
1 yılBunu bir kez yaşamış bulundum. Üniversitede yılın başında ailem bırakıp yılın sonunda da almaya geliyordu. Gittiğim ilk yıl sadece annem geldi. Ben de bizim bölümdeki kişileri , okuduğum şehri çok merak ediyordum ve bundan dolayı bazısı ile sosyal medyadan daha üniversite başlamadan tanıştım. Biriyle de sonradan sevgili oldum ama annem bırakmaya geldiği için otobüs saati de daha gelmediği için ilk günden kampüste otururken oda arkadaşlarım , annem ve ben cümbür cemaat tanıştık. 😂😂 İlk günden görücüye çıkarmış gibi oldum.
18 Yorumla
Soran1 yılKoptum yaaaa🤗❤❤🤗❤🌹❣️
- 1 yıl
😂😂🩵🌸🪻🪷🌷
Soran1 yılAcı ama gerçek bu😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Maalesef… Zaten başka da hiçbir sevgilimi ailemden biri bizzat tanımadı. 😂😂
- 1 yıl
Çok komikti ama hâli. Hava sıcaktı ama titriyordu. Annem ve oda arkadaşlarım acaba bu madde mi kullanıyor , bu havada niye titriyor demişti ardından. Oysaki heyecan yapmış.😂😂
Soran1 yılAyyy bayıldım çok tatlısın kıyamam ya ne çile😂😂😂😂
- 1 yıl
😅😅😅😅Teşekkür ederim. 🩵
Soran1 yılRica ederim 🩷
1 yılNormal mi bilmem ama kesinlikle unutulmaz bir anı olur. 'Bu çocuk nereden çıktı, bir soralım bakalım' diye annelerin devreye girmesi kültürel bir refleks herhalde. Yine de ilk buluşmada fazladan bir kişiyle muhatap olmak, hele ki o kişi anne olunca, işin romantizmini biraz öldürebilir. Annelik içgüdüsü güzel ama belki ikinci buluşmaya saklansa daha iyi olur.
10 Yorumla
1 yılDur bende annemle gideyim 😂😂😂
111 Yorumla
Soran1 yılGel valla Benimkide yolda😂😂😂
- 1 yıl
Yemeğin altını kapatıp geliyorum bekleyin 😂😂😂
Soran1 yılTamm bekliyoruz kapıda anamla😂🥰😂🥰😂
- 1 yıl
Hadi geldim gidelim çok bekletmedim değil mi 😂😂😇😇😅😅
Soran1 yılTam zamanında ama bakalım anası ne dicek oğlanın 🥰😂🥰😂
- 1 yıl
Biz kalabalığız bişey diyemez 😀😀😀
Soran1 yılÇok tatlısın 5 dakika da flim çektik 😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Hayatımız film zaten bir sahnede böyle olsun 😂😂😂
Soran1 yılKiminki flim değil ki😂🥰trajikomedisi benim ki
- 1 yıl
Dur takip atayım arada küçük sahnelerde oynarım bende 😂😂
Soran1 yılHarika olur🥰😂
Yapay Zeka Cevapladı
Ah sarıdilber! Anneyle ilk buluşma pek alışıldık bir durum değil ama neden olmasın, değil mi? 😂 Velhasıl, annelerin bir taneliği tartışılmaz ama ilk buluşmada yanlarında olmak bazıları için biraz ilginç olabilir. Ancak seni gerçekten tanımak isteyen biriyse, yanında kimin olduğuna bakmadan seninle vakit geçirmenin bir yolunu bulacaktır.
Tabii, işin şakası bir yana, bu durum biraz fazla korumacı ve baskılı hissettirebilir. Yine de esprili yanını kaybetmeden, "Annemi de getirdim, çünkü beni seven anneyi de sever!" diyebilirsin. 😉 Annelik de tıpkı bu gibi, kimi zaman beklenmedik anlarda karşına çıkan tatlı bir sürpriz olabilir!23 Yorumla
Soran1 yılÇok komik ya bende herkesi toplarım o zaman 😂🤣
Soran1 yıl😂🤣😂🤣eee tabi oda olası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılAynen soruları annem sorar hem o daha iyi karar verir 😂👌🏻
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u 1 yılgelmemesi lazım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
1 yılTeyzesi ile gene denk gelmiştim gençlik yillarimda :))) aaaa o 7nsan sarrafi demisti :)
İlk bir yarim saat hakikaten ne oluyor ne isim var benim burada demiştim
Teyze kuzen kopek birde benim hatun
Bildigin kara ordusu gibiydiler.
22 Yorumla
Soran1 yılBende şaşırdım duyunca ama oluyor bazısı konum at geliyorum yakınlardayım deyip emri vakiyle sonradan geliyor 😂😂😂😂
- 1 yıl
Annemi de çağırayım bende artik birde oyle deneyelim:)
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılÜçüncü buluşmada anne görüşmeye tanımak adına gelebilir. Bunun dışında ilk buluşma için gelirse ben onun karşı tarafın güven problemi olduğunu annesinden bağımsız bir birey olamadığını düşünürdüm. 💭🌺
14 Yorumla
Soran1 yılSen kadar kaliteli bir yorum asil bihterim🥰❣️🌹❤☺
- 1 yıl
O senin kaliten asilliğin bebeksi🎀💓 👼
Soran1 yıl🤗😉❣️🥰 çok öpüyorum seni teşekkür ederim😘💕
- 1 yıl
Ben de çok öpüyorum canım benim. Cansın🙂 ♥🌺🎀
1 yılNası yani la, çişe götürür gibi. Ben muhabbet olsun işin renk gelsin diye annemle tanıştırdığım çok oldu da, en azından bi 7-8 sefer sonraydı. Bi eşimi çabuk gördü annem. Onda da,"hadi, hadiii, tanıştırsana, ne zaman, la hadi" diye diye.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılAnasıyla gelmişse buluşmaya bir erkek , anasının etekleri altından çıkamamış , bir duruşu öz güveni yok demektir ondan ne köy olur ne kasaba
43 Yorumla
Soran1 yılGelsin gelsin elleme bende boş değilim anam yolda😂🤣🤣😂🤣
- 1 yıl
Çok çetrefilli bir buluşma olur 😂
Soran1 yılO istedi ben Napam 🤣😂🤣😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Nasıl tanışıldığına bağlı birazda son ilişkimde bizde öyle yapmıştık annem ayrı masada oturmuştu sohbetimiz bittiğinde birlikte oturup sohbete devam etmiştik…
11 Yorumla
Soran1 yılAaa bunu sevdim ❣️😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kız ben bunu anneme söylesem neresiyle gülceni şaşırır kadın… İlk okula başlar gibi elele tutuşup gideriz artık… 🤣🤣🤣
21 Yorumla
Soran1 yıl😂🤣😂🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAnasıyla mı kendisiyle mi evlencez, olur mu hiç.
Gerçi bende babası gelmişti önce o daha fena :D :D
17 Yorumla
Soran1 yılVurdu gol oldu babası mı offf offff 😂😂😂😂
- 1 yıl
Git desen gitmiyor, yav bu çok garip oldu diyon anlamıyor bi de :D
Soran1 yıl🫢🫢🫢 offf kusura bakma çok güldüm
- 1 yıl
ben de güldüm zati :D :D :D
Soran1 yılYani totonla gülsen yeri
- 1 yıl
Onla gülmediydim dur güleyim :D :D
Soran1 yıl😂🥰😂🥰 hahhh şimdi oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılYok bea ne annesi nikah memuru ile gelse daha iyi bence 🤷🤷🤭🤭
221 Yorumla
Soran1 yılSen sus direk babana sor
- 1 yıl
Ne alaka ki şimdi
Soran1 yılUyuz 🤗🥰
- 1 yıl
Doğrudur öyle olduğumu söylerler 🤭 ne zaman buluşalım ona göre nikah memuru bulayım kendime 🤭🤭
Soran1 yılSen bul ne zaman istersen 🥰😂
- 1 yıl
10 dakika sonra sizin evin köşesindeki parka gel o zaman 🤭🤭🤭
Soran1 yılOlur
- 1 yıl
Gelirken 2 tane de şahit getir bari ☺️☺️
Soran1 yılYalan mı gerçek mi
- 1 yıl
Gerçek tabiki de 🤭
Soran1 yıl❣️🤗☺
- 1 yıl
Biletleri aldım hayali için 🤭
Soran1 yıl🥲😌
- 1 yıl
İstediğin bi yer mi var yoksa orayada gidelim istersen 🤭🤭
Soran1 yılOlur hepsi uyar❣️❤🤗
- 1 yıl
Mardinler mi mirdif mi olsun 🤭🤭🤭💝
Soran1 yılSenle olsun❣️❤
- 1 yıl
Ben neden yazamadım sana kaç gündür çok uğraştım ama gelmedi bı türlü evlenmeden olmaz mı yoksa 🤭🤭🤭😂
Soran1 yılDeli 😂🥰😂🥰
- 1 yıl
🤭☺️🤭☺️☺️cidden ya neden yazmadım ben sana hani ben kuyrukluyıldızdim ☺️☺️🤭
Soran1 yılTkpde değilim
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence buluşmaya anneleri çağıralım biz hiç gitmeyelim 🤣🤣
15 Yorumla
Soran1 yılBide öyle deneyelim bakalım ne olacak annem bayılır benim bu karara valla geceden gider 😂🥰
Soran1 yıl😂😂😂 çok iyiydi bu evde kalmazsın haktan hayırlısı diyelim sonrası gelir
Soran1 yılGüzelmiş sevdim bunu❣️
Normal değil tabıkı. Kız tarafı çok evham yaparsa evlerının önünden annesının elını öperek alır kendımı tanıtırım gerekirse arabamın plakasını not aldırırım akşam da evının önüne kadar bırakırım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Normal teyzede olmalı bence hatta direk kiz evinde buluşup kuru pilav yenmeli🤭🤭🤭
12 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂😂😂 çok tatlı yorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAnneciğim sen sakin ol o iş bende diyerek yola çıkarım 😌😂
13 Yorumla
Soran1 yılDeli kız çok güldüm yaaa kıtır kurabiyem benim🤗☺😂😂😂😂
- 1 yıl
Cansiinn 🥰🥰❣️
Soran1 yılSende balsınnnn☺🤗❤
1 yılTabikide normal değil o kişi kendisine eş değil annesine gelin istiyordur 😂
15 Yorumla
Soran1 yılYok ya bende onun annesinin yanında kalıp kısır yanına turşu olsun istiyorum napacaz şimdi 😂
- 1 yıl
Uzak dur uzak yapma yanarsın 😂
Soran1 yılTamam seni dinlicem ne oldu derse anlatırım böyle akıl verdi diye ormancıbey😂😂😂
- 1 yıl
Ahaha seninki beni vurmaya gelmesin 😂
- 1 yıl
Takip edermisin beni sana bir soru sormam lazım
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Senin annen gıcık olursa döver gibime geliyor.😥
13 Yorumla
Soran1 yılBenim annem duysa böyle bişey var sinirden tırnağımı vermez oğlanı araştırmaya alır madem öyle bende araştırırım diye 😂😂😂😂
Soran1 yıl😂😂😂😂 ayyy çok tatlısın yaaaa hee valla 🥰🤗
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevgilimin annesi benim de annem ama bu çok absürt bir durum. 😅 Annesiyle mi tanışcam yoksa kendisiyle mi 😅 en iyisi bi' yarım saat bekletip on dk oturduktan sonra hoşçakal demek 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk buluşmaya gelen anne gerdeğede gözlemci olarak katılmak isteyebilir. O yüzden hiç o toplara girmemek en iyisi olur.
120 Yorumla
Soran1 yılGerek yok başını tutçak adama oğluda kendi de orada kalsın 😂
Cevap sahibi1 yılGerçekten ilk buluşmaya annesini götüren var mı?
Soran1 yılVar tabi olmaz mı
Cevap sahibi1 yılGözümde canlandırmaya çalışıyorum fakat olmuyor. Düşüncesi bile saçma sapan 🤣😅😂😅🤣🤣
Soran1 yıl
Soran1 yılBakk geliyor
Soran1 yılHazırlık bu
Cevap sahibi1 yılHer şeyin bir yakışığı vardır.
İlk buluşmaya sadece kız ve erkek gider. İlla 3. biri olacaksa kızın yanına (kuzen vs) birisi olabilir ama mümkünse 3. kişi de olmasın. Şahsen hiç bir zaman annemi buluşmaya götürmem. Kız arkadaş anne ile tanışmak isterse o zaman kızı alıp annemin yanına götürürüm.
Soran1 yılBide emri vaki yapan var yakınlsrdaymış annem ablam gelsin mi 😂😂😂😂
Cevap sahibi1 yılİlk buluşma için plan yapan kişi uzun soluklu ilişki veya evlilik gerçeklesirse kim bilir neler neler yapar. 😏😒😏😒
Soran1 yılNe gibi
Cevap sahibi1 yılUzun ilişki ve evliliği uzun bir maraton koşuyor gibi düşünürsek ilk buluşmada böyle emri vaki planlayan kişi evlilik için her türlü planı yapar her türlü strateji oyunu oynar. Ne yapar mesela dersen yapacağı planlar tamamen kişinin o anki psikolojik durumuna göre değişir.
Soran1 yılBak bu mantıklı 😊
Cevap sahibi1 yılBirde belli bir yaştan büyük olanlar için bu geçerli yeni nesil hiç bir şeye anne babasını karıştırmıyor. Her işini kendi kendine çözüyor.
Soran1 yılHiç öyle bi'şey yapmadım yapmam
Cevap sahibi1 yılAnlamadım?
Ne yapmadın? yapmazsın?
Soran1 yılKimseyi buluşmaya götürmem karıştıtmadım
Cevap sahibi1 yılNeden böyle bir şey yazdın?
Soran1 yılAilem ı karıştırmsm özelime bişey demedim
Cevap sahibi1 yılGünaydın ☀️☀️
Özel hayat diyorsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAnnesinden kopamayıp bireysel bağımsızlığını ele alamamış kimse buluşmaya da gitmesin bir zahmet. Çoluk çocukla uğraşacak olsaydık kreş açardık. Her iki cinsiyet için de geçerli.!
10 Yorumla
1 yılEvet çok önemli,
Özellikle anne değil, tüm aile fertlerinin el ele tutuşup;
"Se-le-na, Selena, Selenaaa" demesi de gerekiyor.10 Yorumla
1 yılAyy aslaaa.😅
Anne gelmesi demek annenin kızımla/oğlumla evlenirsen haberin olsun sizi dikizlemeden bırakmayacağım mesajını önden iletmesi demek ben gözünde😅
10 Yorumla
1 yılGelmez olur mu öyle şey. Elinden tutup götürsün birde buluşmaya.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. 2 kişinin olduğu yerde 3 şeytan olur diye duydum. O yüzden annem arkadaşım veya ona benzer birinden yardım isterdim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yok daha neler hadi arkadas, kuzen gibi olurda Anne ne mantiği. Allahim akil fikir verip iyi gelecek insanlarla karsilaştirsin...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı.
1 yılAnnesibe çok bağlı olan erkekler annesiyle gelebilir, hatta gelmeli. Gelsin ki biz de kimi reddetmemiz gerektiğini kolay anlayalım
10 Yorumla E çişe falan gitmesi gerekirse belki, kim götürcek yani annesi olmasa hıı?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılNormal değil
Öyle bir durum olursa o kişi ile ilk ve son buluşma olur10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılYok artık, bunu ilkokulda flörtleşenler bile yapmıyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılNikah memuru da gelebilirdi pozitif bakmak lazım 😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bende babamla giderim kim kazanir goruruz.😂
10 Yorumla
1 yılBen normal karşılıyorum şahsen belki insanların dini hassasiyeti vardır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılHiç denk gelmedim. Dilber seni destekliyorum. İlişki ciddiyse ciddiyeti görmek icap eder
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılannem ilk bulusmalarima gelse cok komik bi seyler ortaya cikardi kadin resmen komedi ahshahahah
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılBuluşma seninle olacaksa, tarım ve hayvancılık bakanı bile gelebilir problem yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAilecek cafede buluşuyoruz biz
Amcalar sayılarda gelebiliyor
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDayılar amcalar
ya da kankalar
Soran1 yılO zamanla olurda ilk buluşmada saçma
Normal normal, aslında hala veya teyzede olabilir tek başına anne yeterli gelmeyebilir 😀
16 Yorumla
Soran1 yılBende akrabaları çagırırım geliyorsa görecegide var boş değiliz 😂😂😂
Soran1 yılYorumu yerin dibine batsın onun annesiyle kalsın onun gibiler 😊
Soran1 yılBencede😉
Gizli Üye(25-29)1 yılE oha ama. İlk bulusmadan reddetmek ya da kisilik tespiti yapmak acisindan iyi ama.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGerçekten getiren varsa ana kuzusudur. Hiç çekilmez
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAnnesi güzelse aklım kayabilir.. Olgun kadın erkeğin hakkını daha iyi verir 🔥
15 Yorumla- 1 yıl
Infaaz edilmen lazim
- 1 yıl
böyle odunlarin icine atmaliksin yananaksin kemiğinide hayvanlara atacaksin senden bir toz bile kalmamali
Cevap sahibi1 yıl@Esmeriimbiciim Bir de düzgün Türkçe cümle kurabilseydin tam süper olacaktı 🤣
- 1 yıl
kanada da yaşamak bu olsa gerek görmedin ülkelerde büyünce turkcem ancak bu kadar
Cevap sahibi1 yıl@Esmeriimbiciim Ben yıllarca denizcilik yaptım. Dunyanin birçok ülkesine gittim. Bu konuda yanımda cahil kalırsın..
Gizli Üye(36-45)1 yılBazı kişilere özel olarak seçilmesi lazım bence 😅😂🙊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılNasi yani 😮 kim getiriyor erkeklermi kizlarmi
00 Yorumla
1 yılSonra evlenincede heran annen nefesi ensenizde yaşar gayet mutlu olursunuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ula yetmez çekirdek ailesuni alsun gelsun
17 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂😂😂
Soran1 yılUyuzsun ula🤗
Soran1 yılBiliyorum 😌🥲
Soran1 yılŞiveni özledim uzaktan baksamda hep canımı yaksanda hep
Anasına bak kızını al dedikleri olay mı, bu? 😂
15 Yorumla
Soran1 yılGaliba öyle 😂
Soran1 yılNe bileyim berâber gelmiş anası da görüp girecekmiş uzak yol mesafe var diye sonrası isteme sanıyor bu kafayla sınıfta kaldı haberi yok😂😂😂😂😂
Soran1 yıl😂😂😂😂 çok doğru
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olmasss 😂😂😂
12 Yorumla
Soran1 yılGıcık 😂🤣😂🤣
1 yılGetirmesi iyi. Böylece ana kuzusu olduğunu anlar uzak durursun.
10 YorumlaYok artık böyle bir şey yapsa anında topuklarım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılerkek getirsin annesini iyi fikir aslinda anasina bakariz oglunu evlendirecekmi diye hayir yoksa bir daha gorusmeyiz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTabii sahipsiz bilmesinler kızı..
11 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılDedemizi de getirelim. Saçmalık.
20 Yorumla
1 yılYok daha neler nikah, memuriyla gel
20 Yorumla
1 yılTövbe tövbeee :D
20 Yorumla
1 yılGetir de kurşun sıksın 😃😂🤣
20 Yorumla
1 yılYok artık şaka mı buu
20 Yorumla
1 yılDirek nikah memurunu götürücem
10 YorumlaOlamaz olamaz kesinlikle olamaz