Ayağımı kırdığım için fizyoterapiye gidiyorum orada bir stajyer var sessiz sakin aramız baya iyi geçen doğum günüymüş sana hediye alıcam dedim beğenmezsen de söylersin dedim güldü gerek yok dedi neyse ben hediye aldım gittim ama hastane ortamı laf söz olur diye vermedim hatta doğum günü ile ilgili bir ima yaptı kız neyse kızı o kadar beğeniyorum ki saatlerce stalk sonrası kızı buldum sizce eklemeli miyim artı bu hediyeyi ben ona nasıl vereceğim kafam çok karışık:)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kesinlikle ekle. Instagramdan bulduysan ve profili kapalıysa kabul etmesi de bir işarettir. Ekledikten sonra hemen yazma. 1-2 gün sonra bi hikayesine cevap ver veya normal selam ver sohbet aç. Eğer sohbet akarsa, verdiğin sözü tutup hediye aldığını ve ona iletmek istediğini ama iş yerinde de zor durumda bırakmak istemediğini söyle. Belki seni dışarda buluşmaya davet eder. Böylelikle ne kadar ince düşünceli olduğunu ve onu önemsediğini de göstermiş olursun. Bir taşla iki kuş.😊
İşte kadın düşüncesi inceliği teşekkür ederim:))
Rica ederim. Umarım işe yarar.😊
Teşekkür ederim kızı hiç yanlız bırakmıyorlardı bende ne oluyorsa olsun dedim kapının önüne çağırdım doğum günün kutlu olsun diyip verdim heyecandan elinin titrediğini gördüm:)) artık herkesin gözü üstümde olacak sadece bişey derlerse ne diyeyim diye düşünüyorum hesap da kızın değilmiş maalesef bir daha ki gidişimde istiyceem Instagramını çok ilgilendin mantıklı cevaplar yazdın diye durumu sana yazdım 😅
Kimse bir şey demez merak etme.😊 En fazla, yakın arkadaşı varsa orada onunla konuşur. Kötü bir şey de yapmamışsın ki zaten konuşan da konuşsun boş ver.
Senin adına sevindim. Umarım güzel şekilde iletişimi ilerletip mutlu olursunuz. Teşekkür ederim yazdığın için.😊🙋🏻♀️
Tedaviyi kabinlerde yapıyorlar diye biliyorum bende gitmiştim bir defa ama bildiğim şekilde kabin içinde ikiniz oluyorsanız o sıra verebilirsin ve bana kalırsa çok bekletme at isteği bazı şeyler ertelenmemeli
Ulu orta bir odada yapıyorlar tüm hocalar orada doğru diyorsun ya vereceğim 🙃 teşekkür ederim
İnce düşüncelisin kızı zor duruma sokmamış olman güzel umarım olumlu gider her şey hediyesini daha güzel ortamlarda verirsin rica ederim
Ahhhh kalbimde ne fırtınalar kopuyor bilsen geç kalmaktan da korkuyorum
Bunlar çok güzel duygular ama kızın hayatında biri var mı yok mu ilişki istiyor mu bunlar da önemli şeyler hevesini kaybetme ama kendini hemen kaptırma bence geç olmadan isteği atmanı öneririm
Hayatında biri var ama uzak mesafe ve çocuğun onu önemsemediğini biliyorum çünkü konuşulurken duymuştum istek atmama sebebim de o bakalım ne olacak ne yapacağım
Dikkat et yara bandı olma
Yara bandı da olurum alçı da 🥲🥲😅😅 teşekkür ederim yorumların için en azından saçmalama demedin fikir verdin
Rica ederim
Son bir soru iznin ile hayatında onu önemsemeyen biri var durumları biliyorsun şimdi sence eklemeli miyim mesela internetten fikrin nedir hediye vesaire
İlişkilerde zaman zaman insanlar önemsenmediklerini düşünebiliyor belki o anlık öyle gelişen bir durumdu bilemeyiz kız onu seviyor mu yoksa ayrılma yolunda mı bunları kimse bilemez ama hayatında biri varsa bence çokta uğraşma derim ama yine içimde kalmasın dersen isteği at zaten kız onunla ciddi düşünüyorsa kabul etmez en azından şansını denemiş kızın düşüncesini görmüş olursun
Teşekkür ederim tekrar
Ne demek rica ederim
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim