Güncellemeler
1 yıl
Allah cezanızı verecek lan hepiniz mi yalnızsınız hahahaja
Güncellemeler
1 yıl
Herkes mi bekar ? Lan sevgiliniz'de mi yok Allahın cezaları ben burada soru cevaplayacagım diye bekliyorım ya hahabanananjsjsöxşskfkf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevgilim işten gelince sürekli uyuyor 5’de eve geliyor ve direk uyuyordu bana hiç vakitte ayırmıyor ben bunu sürekli konuştum ama elinde olmadığını söylüyor bende katlanamıyorum napmalıyım
Çok çalıştıgı için yoruluyordur. Uyku kaçırmak için ilaç al ve yemegine katarsan tüm gün uyanık kalır ama abartmadan yap
Psikopat değilim bencilde değilim onu değiştirmeye çalışamam bugünde ilişkimizi bitirme kararı aldım
Sen emek harcamazsan, çabalamazsan tabi kide böyle olur
Bunu sürekli konuştum diyorum okumuyor musun düzgün
Konuşmak emek harcamak mı? O işten geldigi zaman masaj yaptın mı? Yemek hazırladın mı? İki kelam güzel söz söyledin mi ? ya da günün nasıl geçti diye sprdun mu? Belki'de bikerek yapıyor senin bu konuşma uslubundan fevri sert çıkışlarından dolayı belkide bilerek yapıyor ki sen ayrıl kadınları bilemezsin
Ne anlatiyon aile evinde kaliyor kiz evli değiliz ayrica bilerek yapiyorsada direk kapıyı gösterirdim ilişkimede çok çaba sarf ettim
Konuşmak çaba sarf etmek degildir iletişim kurmaktır. Bak soru sordun cevap verdim nasıl fevri çıkışıyorsun şahsen ben senin gibi birisiyle degil konuşmak selam bile vermezdim. Bence bilerek yapıyor bir insanın bir insana 5 dakika bile mi zamanı olmaz. Ben bir kız çocugum ne zor şartlarda çalıştıgımı biliyorum zamanında 5 dakikası bile yoksa sana sen ayrıl diye yapıyordur ki bilerekde yazmakta konuşmakta istemiyırdur
Sen ona kapıyı gösterirsin oda arkandan kapıyı kapatır camdan başkasını alır arkandanda , su, döker kardeşim bu il böyledir.
Gidene dur demeyiz silinmeyecek hatıra ve insan yoktur.
Ayrıldım o zaman sorun kalmadi kardeşim Nolur selam ver bana
Hahahajsjs
Ne yükseldim ha şu an hahajaja
Abi sen bana neden yükseldin ben senin kız arkadaşın degilim hahahahabakzüaüdözöaö
Aleykümselam hahahahahanxlaşe gece gece ne güldüm hajajs
Yav ne kadar kafasızsın yazdığın şeyi bile unutuyorsun diyorsun ya yoldan geçsen selam vermem diye ihtiyacım mı var sanıyorsun ayrıca gidenin yolunu gözetlemem ne yapıyorsa yapsın basit
https://youtu.be/D8TDTqbF250?feature=shared
Ramazan?
Hahahaha abi şaka mısın bi git işine yaa
İlişkim yok ki problem olsun 🤭
Bende sanıyorum ki sadece benim sevgilim yok tüm ülke yalnızız agliyacagım ahh kalbim
En büyük ilişki problemim iliskimin olmaması...
Hiç kimsenin mi sevgilisi yok lan ozman kim bu whtsappta sevgilisiyle fotograf paylaşanlar hahajajajja
Kanka ben de bilmiyorum ya inan artık özeniyorum hani bana hani bana diyesim geliyor ama aynı zamanda çok da temkinliyim nolcak böyle bilmiyorum 🫠
Ben istiyorum ki tüm dünyada ki insamlar evlensinler ve mutlu olsunlar. ✨😊Herkesin mutlu ailesi olsun umarım seninde mutlu bir ailen olur. Valla ben kimseye özenmiyorum çünkü etrafım'da mutlu sevgi pıtırcıkları bir çift göremiyorum. Düzelir düzelir
Aminn güzel duaların dönüp seni de bulsun aşkımmm 🥹🫶🏻
Sagol kuzu 💫💫✨✨😊iyi geceler
Yalniz olanin iliskisi olmaz
Sende mi yalnızsın yazık awqq
Kime sevgili bulayim diye sor bak patlama yapar soruda yorumlar:)))))
Soru patlasın diye yapmadım
Sende yalniz sanirim awqq
Ben kadrolu yalnızım 😊😊😃hajajajajajaj
Hahahahaaaa gel bu tarafa sende dısarda kalma... yanimizda dur... eyt cikar belki bize..:)))
Keşkee
İlişkimin olmaması problem
Problemliyse sallarim zaten
Oda seni sallar merak etme hahajxjflsislahja bu gece çok komigim hahaha
Karilar sallamaz sallanir. Simdi seni sallayacagim gibi komik olmayan şey