Valla canım sıkıldı, sorunlarınızı anlatın da konusalım.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlişkim yok, korkuyorum ilişki yapmaktan.
Birisiyle konuşmaya çalışsam 1 gün sonra ghostluyorum fakat elimde değil, isteksizim.
neden ki ya ben bir çocukla 4 aya yakın konuştum o da aynı şeyi diyodu. isteksizim ilişki istemiyorum falan diyodu. başlarda iyiydik ama sonra o da beni ghostlamaya başladı en sonunda ben onu engelledim o beni engelledi. isteksizseniz hiç başlamamanız daha iyi olmaz mı boş yere üzüyorsunuz 🥲
Tabii ki, haklısın ben asla hazır olmadan ilişki isteyen birisi değilim.
Karşıdaki kişi mahvoluyor çünkü, yaşadım ben bunu kendi üzerimde.
Bahsettiğim kişi çok zorlamıştı yok senin isteğini yerine getiririm, şöyle, böyle bir sürü şey. Ama gerçekten istemediğimi söylememe rağmen devam edince yapmak zorunda kalmıştım.
haklısın kimseyi bisey için zorlamamak gerekiyor. ben konuştuğum çocukla baya iyi anlaşıyordum aslında. hem arkadaş hem flört gibiydik. ama o flört olmadığımızı söyledi ve bu belirsizlik beni yorduğu için engellemiştim ve birkaç gün sonra o da beni engelledi. tekrar yazmak istiyorum ama yazsam rahatsız olur mu bilemiyorum. sizi biraz benzettiğim için sormak istedim. yani uzun süre konuşmuştuk tekrar yazsam rahatsız olur mu yoksa konuşmak ister mi sence
Rahatsız olma konusunda pek bir şey diyemem. ben olsam olmazdım ki siz çocukla başlarda iyi anlaşıyormuşsunuz. Bence her şeyin bir nedeni vardır boş yere böyle yapmış olamaz, kendimden biliyorum. İçinde kalacağına yaz gitsin, ters tepki alırsan da dünyanın sonu değil ya? Bence ters tepki vereceğini de düşünmüyorum, ona hislerini açıkca belli et “şu yüzden engelledim, beni niye ghostladın” hiçbir şeyi sormaktan çekinme, içinden ne geliyorsa onu yaz onu hissettir.
doğru diyorsun bende yazmayı çok istiyorum ama beni tekrar üzmesinden de korkuyorum. arkamdan “bu kız beni salmıyor” gibisinden konuşuyormuş arkadaş ortamlarında falan. şimdi tekrar yazsam beni üzecek gibi geliyor. ve arkadaşlarıma kadar engellemiş. gerçekten muhattap olmak istemediğini düşünüyorum. yine de yazmalıyım sence?
Bunu bilmiyordum, işler değişir.
Partnerinden akrep ve aslan burcu sezdim, egosu tavan olmalı “bu kız beni salmıyor” dediğine göre. Fakat duyumlara inanmaktansa kişinin kendisine sormak daha da rahatlatır seni. Şöyle düşün; duydun, tamam canın yandı, ondan duymaktan da korkuyorsun tamam fakat ona sorup gerçeği ondan öğrenmek daha mantıklı gibi. Yaanii, en azından gerçek hislerini bilirsin ve uzaklaşmaya çalışırsın. Oradan buradan duyumlarla kendini yıpratmaktansa, net bir cevap al ve öyle devam et. Bence karşındaki kişi çok fazla kasıyor, yürüyen ego gibi. “Bu kız beni salmıyor” demesi senin fazla değer vermen ve onun bu değeri egosunu tatmin etmek için kullanmış gibi… ama dediğimi anlamışsındır. Gerçekler can yakar ama doğru yola ulaşmanı sağlar.
gerçekten çok doğru şeyler söylüyorsun uzun zamandır böyle cevaplar alamıyordum kimseden. sanırım istemeden de olsa egosunu ben fazlaca yükselttim. burcu boğaydı ama yükselenini bilemiyorum dediğin gibi akrep olma ihtimali olabilir. aslında en son konuşmamızın üzerinden 2 3 hafta geçti. 2 gün önce falan da beni ve ortak arkadaşlarımızı engelledi. kapanmış bi konuyu tekrar açmam doğru olur mu bilemiyorum ama yine de aklımdakileri sormak istiyorum. yani aslında tek merakım şu, ilişki istememenize rağmen uzunca bir süre konuştuğunuz ve size değer veren birinin hayatınızdan çıkması sizi etkiliyor mu?
Evet, fazlasıyla etkiliyor ki ilişki istemem hayatımdan çıkan o kişi sayesinde. Bıraktığı travmalar, kalıcı izler… Her şey fazlasıyla korkunçtu, olmaya devam ediyor ve asla geçmiyor bu şey. Her böyle bir insanın, benim gibilerin arkasında büyük travmalar’a bağlı korkular yatıyor. Çocuk bipolar hastası gibi geldi bu sefer de, ne istediğini bilmiyor, kafasındaki karışık düşüncelere göre mi hareket ediyor bilemiyorum. Ama dediğim gibi kesinlikle net bir cevap her şeyi düzeltir. Çok üzülürsün, canın yanar ama en azından kendini umutlandırmazsın artık, “acaba yazsam mı, olur mu bizden” gibi düşüncelere kapılmazsın çocuğun gerçek hislerini öğrenirsen. Ama umuyorum ki, seni mutlu edecek şeyler söyler sana.
şimdi ilişki istememenin altındaki nedeni daha iyi anlıyorum. eskiden yaşanılan şeyler ya da belirsizlik yeni biseylere başlamaya engel oluyor. benim konuştuğum çocuk da önceki ilişkisinden dolayı fazla yıpranmıştı. o yüzden ilişki istemediğini söylüyordu. ama bence eskileri unutup yeni gelenlere şans vermek gerekiyor. ben bana verilen şansı pek kullanamadım ama senin için bi tavsiye vermem gerekirse bence bazı kişilere şans vermen senin için iyi olabilir. bahsettim kişi bana o şansı pek tanıyamadı. umarım ki sen, seni mutlu edecek o kişiye o şansı verebilirsin. cevaplar için de teşekkürler