Ben bir halt yedim napcam bu işin sonunda?

Bazı sorulardan dolayı on yıl hristiyan olan ben inancimdan uzaklasmistim o evrede müslüman arap dindar biriyle tanıştım ve meğer ne çok sevmişim üç dört haftada. O sıralarda tekrar sorularımı o an için anlayıp hristiyanliga geri döndüm, galiba manevi boşluk geldi belkide bilmiyorum. Bizde çok imkansizlastik. Zaten baya farklıydik. İyice bu fark imkansıza evrildi çocuk olsa inanç verme vs sıkıntı olacaktı o diyor müslüman ben hristiyan. E şimdi ama hristiyanım hala ama aklıma sorular geri geldi. Dedim ya onu boş yere kaybediyorsam. Bir aydır ayrıyız. Bazı ayetlere olan sorularımı tekrar düşündüm dedim ya tanrıdan değilse. şu an bu ihtimal tekrar gözüme çarptı ve bende aşkıma yazdım. Yarın gelecek görüşecez. Ve al işte yeniden yandı tüm ışıklar yeniden🙄😂 eveeet ya bu işin sonunda inancımı bırakmamaya karar verirsem? Tekrar ayrılık mı... Ya da bırakır sonra manevi boşluk olur ya tekrar dönersem? Eveeet? İslam'a dönmem bu net olduğum bı konu. Bunu yoruma yazmayın diye eleyeyim burada. Yani ben gerçekten napacagim hiiiccc bilmiyorum ama bildiğim bisey onu sevmişim... Çok canım acıdı bir ay olmuş bız ayrıyız. Ben sandım 2-3 ay. Öyle uzun gelmiş... Ne düşünüyorsunuz ayayayyyy her şey çok zor değilmi? İnancimida seviyorum bağ kurmusum... Yani sorularım hala var ama bağ kurmusum... Aaaaah ah🙄

Güncellemeler
1 yıl
Yarın akşam buluşuyoruz bir kere daha hiç buluşmadan önce sosyal medyada tanışıp bir hafta konuşup, uzaklaşmıştı benden farklıyız olmaz bizden diye. Ama sonra dayanamadı döndü ve ertesi gün yine buluşalım yüzyüze konuşalım geleyim dedi. Yine aynı şeyi yaşıyoruz yine buluşup yüzyüze konuşalım dedi. Aaayayyyyyy biz hep aynı döngü 🤦🏼‍♀️🥲
Güncellemeler
1 yıl
Arap müslüman aşkolar ne zormuş 🥹
Ben bir halt yedim napcam bu işin sonunda?