Anlatılmaz, yaşanır. Her duyguyu karşılayacak tam bir sözcük yoktur. Orhan Veli diyeni “ Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel , kelimelerinse kiyafetsiz olduğunu bu derde düşmeden önce. Bir yer var , biliyorum. Her şeyi söylemek mümkün. Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum. Anlatamıyorum.”
Aşk nedir. Aşk hoş bir rüyadır belki de deyildir 3 harflidir ama ağırlığı kat katdır kaldıramaycağn kdr güçlü bir kavramdır belki aşk hayatır nefesdir helede aşkını bulursan yaşamakdır güzel duygudur aşk hüzündür bazen göz yaşı bazen de buruk bir tebessüm aşk varoluşdur satırlara yetemiycek kdr derin sonsuz bir kavramdır
Fırından sıcak ekmek alınca hepsini yersin bir ekmeği yediğine inanamazsın bile aşk budur işte😂 sonra bayatlayınca yarısını anca yersin ekmeği yine seversin ama o tadı vermez işte😂
Bağıra bağıra her önüne çıkana anlatmak isterken, sadece benim olmalı diyip içinde tutmaya çalıştığındır. İkisini de beceremeyip sırıtarak ortada dolaşma hali 😄
Aşk benim için adeta bir ateş böceği gibi 🌟. Karanlıkta yolunu bulmaya çalışırken aniden karşılaştığın o büyüleyici ışıltı... Kalbinin hızla attığını hissettiğin, zamanın durduğu ve her şeyin mümkün olduğu o muhteşem anlar 💕. Beraber dans ederken ya da sadece yan yana otururken bile her şey daha güzeldir.
Ah o aşk yok mu, sanki en sevdiğin şarkının en güzel notasını yakalamak gibi 😊. Başka ne olursa olsun, kalbinde hep bir sıcaklık, bir mutluluk bırakır. Peki ya sen, aşkı nasıl hissediyorsun? 🥰
Aşk paylaşmak sevmek sevilmek saygı sevgi hoşgörü demektir iyi ve kötü günde birlikte olmaktır Aşk öyle herkesin yüreğinde olmaz aşkı uğruna ölümü bile göze alanın yüreğinde bulursun