Sevgilim sürekli yanyana olursak birbirimizden sıkılacağımızı söyledi?

Konunun en başından alayım sevgilim ile aynı okuldayız gün içinde neredeyse sürekli Yanyana oluyoruz ben bu durumdan hiç şikayetçi değilim ama sevgilim şikayetçi gibi gözüküyor onun boş olduğu dersleri felan oluyor, en baştan yazdığımdan üç aşağı beş yukarı tahmin edebilirsiniz yaşımızı (okadarda küçük değiliz) ama sorma gereği duydum. Dün de dersleri boştu ben de dersimi bırakıp çıktım yanına gittim sırf yanyana olalım diye sıkıntı olmadı yanyanaydık o daha önce benim boş olan dersimde vesaire hiç çıkmadı tabi ilişkimiz daha 1 ay oldu fakat hiç benim gibi aksatmadı ama anlayışla karşıladım yinede. Bugünde ikimizinde dersi boştu yanyana olalım dediğimde ise çok yanyana gelirsek bıkarım gibisinden bişey söyledi çok sinirlendim ne dediğini bile tam duyamadım ama böyle söyledi yani ondan sonra ben nasıl bıkarsın gibisinden sorular sordum sinirlendiğimi gördüğünde yok öyle değil gibi şeyler söyledi ve sonra arkadaşları ile çıkacağını söyledi bende gidersen git dedim, kısacası sevgilim sonuçta günde 1 saat felan yanyanayız ben bi 1 2 saat daha yanyana gelelim dediğimde böyle söyledi. Beni istemediğini düşünüyorum böyle yaptığında açık açık böyle yapacaksan git felan gelme dedim bidaha ona rağmen gitti yanımdan. sabahtandır yazıp arıyor tek az önce cevap verdim. akıl verecek olan varsa buyursun.

Sevgilim sürekli yanyana olursak birbirimizden sıkılacağımızı söyledi?