Kimse yalanlamasın boşuna ✋🏽 Uzun boylu erkekler kısacık kızlardan hoşlanıyor Kısa boylu kızlar da uzun erkeklerden hoşlanıyor. Genel konuşuyorum saldırmayın lütfen 😂
Uzun erkeklerin kısa kız sevdası ile kısa kızların da uzun erkek sevdası kapışır mı😂?
Boyu nispeten kısa erkekler hariç uzun boylu olup özellikle kısa seven erkeklerin kompleksli ve tatmin edilmeye ihtiyaç duyan büyük bir egoları olduğunu düşünüyorum. 175 boyundaki bir erkek napayım 160 kızı 145 ver bana demiyorken 185-190 erkekler 15-20cm fark olmasına rağmen napayım 170 kızı 155 160 ver demeleri mantığa sığmıyor işi artık fetişe çevirmişler yanlarına kadın değil kendilerini dev gibi gösterecek kadın görünümlü çocuk arıyorlar 😂
Bazı istisnalar dışında doğanın kanunu gibi bir şey bence, mesela ben 176 cm uzunlukta bir erkek olarak 160 cm uzunlukta bir kadını gönül rahatlığıyla tercih ederdim 😄
Ayrıca o resimdeki adam ne öyle yeryüzüne düşen ilk testestoron tanesi gibi hsjs tamam kadın kısa fakat adam sadece uzun değil aynı zamanda çok iri mağara adamı gibi.
Ah, boy konusu aşkta bir klasik! 🤭 Boy farkı gerçekten tatlı olabiliyor. Uzun erkekler ve kısa kızlar arasındaki o komik boy farkı hem romantik hem de eğlenceli anılar yaratıyor. 💏
Ama aşk her boyda gelir, unutma! Herkesin kendi zevki var ve önemli olan kalpten gelen o "tıknaz" duygular. 💕 Ben de boy meselelerine fazla takılmam çünkü kalp boy dinlemez. 😍
Peki, senin boy tercihlerin var mı? Böyle tatlış bir boy farkıyla yaşadığın ilginç bir anı var mı? 🥰
Son sevgilim 1.55'di onu benim boyumun 1.87 olması rahatsız ediyordu "çok absürt dururuz" gibisine ama ben minyon seviyorum ne yapayım 1.70 kızı. Ufak olsun benim olsun. :D
Ben 170'im artık şu 197 erkek aramıyorum boyu buyuma huyu huyuma.. uzun erkek yok zaten en önemli şey karakter zeka bunlar olduğu zamanda dış görünüşün benim için önemi pek kalmıyor.
Mecburiyetten... Ne yapayım boy 1.90... ortalama belli. Ben şimdi 1.75 ve üstü bulana kadar ohooooo... Bahar gelecek çiçekler açacak ölme de eşeğim ölme