Kısa boylu kızların Uzun boylu erkek sevdası nedir?

Merhaba arkadaşlar. Hep erkekleri mi gömücez, biraz da kızların açıklarından bahsedelim. Biliyosunuz ülkemizde uzun boylu kızdan çok kısa boylu kız var. Ve bu kızlarımızın gözleri çok yükseklerde. Boyu 1.60 civarıyken "1.65im ben" diyeni mi ararsınız, yoksa o boyla "1.85lik 1.90lık erkekten aşagısı bana uymaz" diyenleri mi ararsınız, her türlüsü mevcut. Bu konuda düşünceleriniz neler? Sizce size en uygun kadın boyu hangi aralık? Boyunuzla birlikte yazın ki görelim mantıklı mı istekleriniz :)

Ben konuyla ilgili başımdan geçeni anlatayım; bir arkadaşım var. 1.64 boyunda ama kendisini 1.70 olarak adlandırıyor. (Halbuki cm hesabını iyi bilen spor yapan erkekler genelde size ilk baktıklarında boyunuzun kaç oldugunu anlarlar yani sakın bu konuda yalan söyleyip kendimizi rezil etmeyelim) neyse bigün bu arkdşımla konuşurken bana dedi ki; "ben 1.85in altındaki erkekleri beğenmiyorum. 1.95e kadar gayet yakışıyoruz yanyana. Ne de olsa at gibi kızım" dedi. Ben şok olmuştum shshshjk Çünkü at gibibir kız 1.80 boylarındaki kızdır. Aşagısı at olmuyor :)
Siz anlatın, neden yalan söyler kızlar bu konuda ve neden kendilerne yakışan erkekler kısa erkeklerden uzun erkeklere göz dikerler :)
(Böyle yapmayanlar alınmasın, bu konuda kompleksli kızlarımıza lafım)
Kısa boylu kızların Uzun boylu erkek sevdası nedir?