Ayrılmam
Hadi kov beni yüreğinden
Hiçbir yere terk etmem
Seni zar zor buldum ben
Aşktan vazgeçmek yok...
Ayrılmam
Hadi kov beni yüreğinden
Hiçbir yere terk etmem
Seni zar zor buldum ben
Aşktan vazgeçmek yok...
Kovacak kadar biri sizi hayatınızda istemiyorsa aşkından ölsenizde gitmeniz gerekir. Diğer türlüsü yüzsüzlük
Akıllı mantıklı konuşan ve düşünen kadınlar hala var demek ki
Birçoğumuz öyleyiz
Bir azınız öylesiniz gerçekçi ol lütfen
Fikirler ayrılabilir, bence çoğunluk
Peki sana bir soru neden bir çok kadın gurur yapan adamları linç etme derdinde? Yani sevgi ya da aşk bir adamın onurundan gururundan nasıl daha yüce olabilir? Ya da bir kadın için bu kadar alçalmasını bekledikleri bir adamı nasıl hayatında isterler... İşlerine geldiği gibi kılıf uydurduları bir gerçek bunun çoğunluğun düşünceleri olduğu da aşikar ama neyse 😄
Soruyu şimdi gördüm. Gurur yapan erkek, gururunu aşktan önceye koyuyorda adım atmıyorsa ve suçluysa da linçi hak eder.
Eic için teşekkürler 🎈
Suçlu olmak ayrı bir olay yaşananları normal karşılamak ayrı her zaman olaylara bakmak istediğin pencereden mi bakarsın sen 😬
Aslında ihtimalleri söyledim. Bunlar varsa mümkündür dedim.
Öyle olsun bakalım
Bencildir. Ne kendisini mutlu edebilir ne karşısındakini 🙃 (ciddi)
Dip not yerinde oldu 😀 ama gidince de erkek hemen bırakıp gitmez diyorlar
Ne erkek ne kadın kendisini huzurlu, mutlu olmadığı yerde tutmamalı bana göre. Eğer karşımdakinden beklentimi tahsil edemiyorsam manası nedir orada durmamın? 🙃
Beklentiyi tahsil etmek güzel tabir. Kart geçerli mi 😄
Yok kart olmaz arka tarafta iş veriyoruz biz genelde. Maddi değil şekli işlerle ödeme alıyoruz (ironi) 😂😂😂😂
Neyse ben bir şey demiyorum bu cümleye 😀
Ne var yahu bunda altı üstü üç beş çivi çaktıracağım ardiyeye bundan da kaçmasın bir zahmet 😂😂
3/5 taneyle bırakacaksan kaçmaz herhalde 😀
Yani belki 3 5 başka iş de vardır bilemem birini halletmeden sıradakini göremem 😂
Eline çekiç alır girer, kürekle mi çıkar matkapla mı yoksa sedyede mi bilinmez bir yol seninki 😀
Yok ya o kadar acımasız değilimdir bir yorgunluk kahvesi veririm yazık olmasın 😂
Yorgunluktan ölmediği sürece içecektir evet 😀
Ben süründürmeyi tercih ederim ama tabi hassassa denge şaşabilir 😂😂
Hassas bir denge gütmelisin yazık yani hor kullanma bu kadar da 😀
Dimi dimi sürünse yeter 😂😂
Ergonomik kullan sürünürken altına sarı bez iliştir yerleri de silsin etinden sütünden sürüngeninden de faydalanabilirsin işte bilemez değilsin 😂😂
İşte bazen bir ustadan öneri almak bu yüzden iyi 🙃 teşekkürler sensei 😂😂
Adamı süründüren sen ama öneri veren ben olunca bütün kötülüklerin babası gibi olduk 😈
Gibi mi? 😂😂
Ben madem kullandın çok yönlü olsun dedim israfa karşıyım 😀
Yoo biz öyle anlamadık 🙃🙃
Siz kimsiniz kaç kişisiniz, teker teker gelin 😀
Biz gizli bir örgütüz bilgi veremiyoruz malefes 😂
Malefes yakaladım sizi fesli fesleğenler örğütü olmalısınız
Fes düştü kel göründü şu an 😂
Hayır fes düşünce leğen kaldı odur gördüğün 😂
Ne gördüğümü biliyorum ama konumuz dışına çıkıyor😀
Bu biraz her iki tarafın da nasıl hissettiğine ve ilişkiye nasıl baktığına bağlı. 🧐 Eğer birisi "Ayrılmam, kovsan da gitmem" diyorsa, bu aşırı bir bağlılık göstergesi olabilir, ama aynı zamanda kişinin karşısındakinin duygularına yeterince saygı göstermediği anlamına da gelebilir. Aşk tabii ki fedakarlık ve bağlılık gerektirir, ama kimsenin kendini istemediği bir ilişkide zorla tutması da sağlıklı değil. 😊
Belki de ikinizin oturup gerçekten ne hissettiğinizi açıkça konuşma zamanıdır. Ayrıca sen bu durumda ne hissediyorsun? Cevap belki de hislerinde gizlidir. ❤️
Yapaysın bu sporu 😂
Haha, yapayım biraz ama sohbeti renkli tutuyorum! 😂✨ Umarım işine yarar, belki de kendi duygularınızı tartmanız için iyi bir fırsattır. Her şey gönlünce olsun! 🙌❤️
Renkli ve eğlenceli bir aşkosun sen kadınlar seni örnek almalı😀
Cevap
3Cevap
Tek sermayesi aşkıdır, samimidir belki ama yüzsüz olarak yaftalanmaktan kaçamaz garibim.
Garibin çilesi biter mi 😀
Takıntılıdır. Aşktan bahsetmek zor
Bence de Aşktan bahsetmek zor, istenmiyorsan eyvallah dersin di mi
E yanii hoş değil. Saçma bir gurur yapılmıyorsa tabi
Dur dur çıkmasa sürükleme istemiyoruz gitmeli 😀
Hahahahaha :)))) ihtimalleri dusunmek lazim
İhtimalleri 1 e indir bilinmezlikler içinde kaybolmayak 🙄
Bir ihtimal daha var o da ölmek mi dersin 😀 net bir sonuç
Ölüm korkusunun ölümden daha beter olduğuna eminiz sonuçta o halde ihtimalin ölüm olması korkusundan iyidir 😀
Sonuç tavuk yumurta hikayesine dönecek. Yapışmayın aşıklar diyerek nokta koyayım 😀😀
Yapışık Aşklar ayrılıkta can yakar diyelim nokta benden olsun hadi bu seferlik ayağın alışsın😀
Genelde yüzsüz'dür
Yüzsüz aşık sjsjs
Aşıktır
Aşık
Alışkanlık sahıbıde olabılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar