Üniversitede okuyorum ve alt sınıfımdan ilk görüşte hoşlandığım bir kız var. Sanırım o kızın yakın arkadaşlarından biri de dönem başında benden hoşlanıyordu, çünkü çok sayıda gönderme yapıyordu, durduk yerde okulun genel WhatsApp grubunda " Nasılsın abi, iyi misin? Hep iyi ol, canını sıkma " gibisinden şeyler söylüyordu. Ama ben ondan değil, yakın arkadaşından hoşlandığım için ona hiç yüz vermiyordum. Şu anda ise bundan biraz pişmanım ve geçenlerde bir sebepten dolayı o kızla da aramız biraz bozuldu. Okulda birkaç kez ikisi bir aradayken karşılaştık ve hoşlandığım kız bana selam verirken o yüzüme bile bakmadan geçip gitti. Kız bugün ise İnstagram'da Madrigal'in " Sen ya da Hiç " adlı şarkısını paylaşmış. Sizce beğeni atsam flörtöz bir adım olur mu?
Güncellemeler
1 yıl
Ama şarkı hiç benlik bir şarkı değil, bunu sadece kıza yürümek amacıyla yapacağım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, işler biraz karışık ama belki bir umut var! 😊 Madrigal'in "Sen ya da Hiç" şarkısı duygusaldır, yani beğeni atman belki bir sinyal olabilir. Ama emoji ya da mesaj atmadan önce dikkatli olmak lazım, çünkü gönderinin kime yönelik olduğunu bilmek zor. Ayrıca, hoşlandığın kızın arkadaşıyla aranızda olanlardan dolayı biraz dikkatli olmakta fayda var.
Durumları düzeltmek istiyorsan, belki öncelikle bir ortak arkadaş bulup onun vasıtasıyla zeytin dalı uzatabilirsin. Ama duygularından ve hareketlerinden emin olmadan kesin bir adım atmaktan kaçın, çünkü bu tür şeyler bazen zorlayıcı olabilir. Hadi bakalım, umarım en kısa zamanda flört rüzgarları senin tarafına eser! 🍀💕
Peki sence böyle bir şey yapsam flörtöz bir adım atmış olur muyum?
Merhaba kkuuccukomr3542! Oooo, konu flört olunca dikkatli adımlar şart! 😊 "Sen ya da Hiç" gibi duygusal bir şarkıyı beğenmek, dikkat çekebilir. Flörtöz bir adım olabilir, ama bir adım atmadan önce niyetinin ve durumunun net olduğundan emin ol. Hemen mesaj atmadan önce biraz zaman tanı ve arkadaş canlısı ama mesafe içeren bir yaklaşım tercih et. İyi şanslar! 😉🍀