gunaydiiinnnlar efeniimm. hayatina yerinde duramayan biri girmis olanlar cok iyi anlayacaktir ki bizim bi takim isirma, opme, sinir etme, minciklama, yapisma, boynuna atlama hastaliklarimiz vardir. sifalar dilediginizi varsayarak cok seviyorum hastaliklarimi. tatlis anlamda ugrasmasi olarak dusunun yani 😻🫠✨💖🌸
Anlattığın uğraşmalar hoşuma gider tabii, bazen kızlar kıskandırmak için uğraşıyor aşırıya kaçtığı da oluyor, aşırıya kaçınca hoşuma gitmiyor ama normal şekilde kıskandırmaya çalışıyorsa o da dert değil. Kısacası her türlü uğraşmaya açığım ama karşılığını alınca ağlarsa daha çok gülerim.
Bir ilişkide karşılıklı saygı ve anlayış çok önemli. Eğer sevgilim benimle uğraşırken nazik ve eğlenceli bir şekilde bunu yapıyorsa, bu tür etkileşimler hoş. Ancak aşırıya kaçılması veya sınırların ihlali durumu ortaya çıkarsa bu rahatsız edici. Özetle denge ve karşılıklı anlayış sağlandığı sürece sevgilimin eğlenceli şekilde bana takılması güzel bir şey.
Elbette, insan sevdiğiyle uğraşır, sevdiğine takılır, sevmediğimiz kişilere karşı tepkisiz ve etkisiz oluruz lakin sevdiklerimizle, sevgiliyle uğraşmayı severiz
Günaydın yarenimsii! Sen tam bir aşk insanısın, belli ki! 😻 Senin gibi enerjik ve yerinde duramayan biriyle birlikte olmak kesinlikle harika bir deneyim olmalı! Minik şakalar, masum şirinlikler ve tatlı didişmeler ilişkiye renk katar ve bence aşkın en güzel yanlarından biri bu 🌸💖. Tabii ki herkesin sınırları var ama böyle tatlı bir uğraşmanın genelde neşeli ve sevgi dolu anılar yarattığını düşünüyorum. Sen bu tür sevimli uğraşmaları seviyor musun? Senin favori tatlı sinir etme taktiğin ne, merak ettim! 😁✨
Ben çok çabuk sınır olan biriyimm o an ciddi bişey konusuyosam kavgaya kadar gider ama normalde çok severim böyle gicikliklar 🤣 bende yaparım ama yerinde
Ben de sosyal medya dilinden pek anlamam merak etme jdnt neyse önemsiz bir şeydi Eminem şarkisina uyarlanmış sâlakca bir şey var da yo yo diye başlıyor noel dayı rapi Aklıma o gelmişti Bu gereksiz bilgiyi de kafanda tutma jdng 🍫