Günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün
sevgilinizi kızdırmak sinirlendirmek hoşunuza gidiyor mu?mesela ne yaparak onu çok kızdırıyorsunuz?
anlaşılan sizler daha sinirlenen adam değil, sinirciklenen adam görmüşsünüz...hayal bile etmem öyle bişiyi..vakti zamanında 1.85 boyunda bir adam tanıdım..tanımaz olaydım.şimdi hatırlayınca bile ürperiyorum..sinirlendirmek mi?bir yarışma düzenlense kendi yaşının agresiflik kupasını kesin o kapardı...gel gelelim,bir de beni sinirlendirmekten çok büyük haz duyardı.üstelik uyarılarıma rağmen bunu yapar yapar dururdu..skimse beni zevk için sinirlendirmeye kalkmasa iyi olur.çünkü bünyemin kronik alerjisi var..haa,olur da sakin bir sevgilim falan olursa hareketlensin diye belki yaparım arada :)
Evet cok hosuma gidiyo yaa cok tatlı oluyo . Kızdıktan sonra barısmak için öpmek dediklerini alttan almak cok hosuma gidiyo :))
benımdfe canım be.
Cok eglenceli oluyoo :))
çok abartmamak şartı ile tatlı kızdırmak diyelim, hoşuma gidiyor, hemen ardından çok tatlı ve kibarca özürdiledikten sonraki sevişmenin verdigi tada da bayılyorum.
arabayı hızlı kullanarak, belirledigimiz saatte ki bulusmaya 5-10 dakika geç kalarak, önemli bir günü unutmuş numarası yaparak, ben de kaldıgı zaman, tv karsısında öküz gibi uyuma numarası yaparak, ortak yemek hazırladıgımız da hayatım ben aslında tokum sen ye istersen, afiyet olsun, ben odaya geciyorum diyerek gibi ufak tatlı muzurluklarla.Zaten 10 dakika sonra gönlünü alıyorum hemen. o benim herşeyim :)
Çok kızdırmazsa iyi olur, sonra niye böyle patladın diyebilir :)
Ben saman alevi gibi çabuk parlayıp, hızlı sönerim. Sönünce hiçbir şey olmamış gibi davranırım.
Sevgilimi sinirlendirmeyi de hiç düşünmedim :)) sakinliği seviyorum.
Cevap
28Cevap
evet bayılıyorum onun sinirlenmesine :) çok tatlı ve maço oluyor :) en çokta sana bişey söyliycem ama nerden başlasam bilmiyorum deyip uzattığım zaman sinir oluyor :) o sinirlenince dünyanın en mutlu insanı oluyorum mümkünse hep sinirlensin :) çok ama çok seviyorum o zamanlarda daha da çok seviyorum :)
arada sinirlendirmek hosuma gidiyor da dozunu kacirip gozlerini yasartinca kendi salakligim yuzunden kafama vuruyorum.
Hani böyle tatlı tatlı oynaşırsın tatlı tatlı atışırsın şaka vari takılır kızdırmaya uğraşırsın hahaha çok hoşuma gider onunda :)) tabi ama takılacam diye bir kusurunu ayıbını da yüzüne vurma!
Gider... En çok hangi konuda sinirleniyorsa onun konunun üzerine giderim :)
aynı benım gıbı kıcıksın.
evet kesinlkle. acayip mutlu oluyorm.zevkten 4köse oluyorum :D bir de beneden uzakta oldugu zaman hicbisey yapamayp kendi kendini yemiyor mu
dozunda yapıldı mı keyiflidir ;) hafiften kıskançlık krizine sonra yumuşatmak için oynaşıp arkasından da öpersin bak nasıl keyifli olur ;)
Ben şimdiye kadar kızdırınca köşe bucak kaçtığım kızlarla çıktım hep =))
hayır, zaten sinir hastası. iyice hasta etmeye niyetim yok :)
Cıkkss hoşuma gitmez , gülmek daha çok yakışıyor O'na ...
asla hoşuma gitmez çünkü kızınca aşırı kızıyor,şakadan da olsa hiç gerek yok..
Kıskandğında çok sinirli olur erkekler :) bunu yapmayı severim ;)
evet bende severım.
Kesinlikle kızdırmak onunla birazda olsa sinirlendirmek hoşuma gider tabi ama herşeyin bir dozu olması lazım sonra cok gereksiz kavgalar cıkabilir.
kızlar neden sinirli erkek çekicimi gelio benimkide bana sinirlenince ağzını gözünü yiyesim gelio çok çekici oluyorsun dio. bu ne bee böle. :))
çok güzel oluyo yaa sinirlenıyo kızarıp bozarıyo kırmamak için bişide diyemiyo kıyamam yaa :))
:D allah ayrmasın kardşm benimm inşşşş beraber el ele yaşlanırsınzz :)
hic gelemem kizlarin triplerine, bana kalsa hep sakin sakin seviselim :)
Sadece cogu zaman trip atmasını seviyorum,o anda yüzü bana benzedigi icin:) Kızdırmayı sevmem,çabuk sinirlenir.
Ben kıskandırmayı seviyorum ama ona kıskandırmak yasaakk ahahaa :D
:D :D :D :D :D :D :D kardşm yapma vallahi yazık sevgilimde yanı şeyi yapıyo sinir oluyorm :D :D ama sonradan toparlıyor ama baştaki o duygu çokkötü :D
ahahha :)
Sinirlendirmesi beni deli ediyor bir gün bi vurucam elimde kalıcak
hahah
uyuz karı işte nolucak
sevgilim yok ki sinirlendiriyim. ama uzlaşıcıyımdır sinirlendiremem sadece espiri olur.
pek sevmem ama ara sıra kızdırmak zevkli olur heralde
Ben kızdırmayı severim. Kızınca çok güzel oluyor :))
sinirlenince veya sinirlendirince geçici süre servis dışı oluyo :)
Evet uğraşmayı takılmayı çok severim.
Ben bugün biraz sinirlendirdim onu :/
Dozunda bırakmak kaydyla gider
bazen uğraşmayı severim
günaydın ben kızdırmak istemem hoşuma gitmez...
benim hoşuma gitmezdi sanırım
Hayır çünkü sinirlenince pek sempatik olmuyor :D
hayır gitmiyo yapmıyorum.
Sinirlenince yırtıcı hayvan gıbı oluyorlr
Pek bi hoşuma gidiyor.Deli ediorum onu
olsa keşkede uğraşsam onla sinir etsem
hayır bu bana zevk vermez kavgayaa gider
Ara sıra abartmadan hoş olur.
günaydın arkaşdaşım ...
evet ama kavgaya dönüşürse kötü :(
evet hemde çoo0o0o0k .d
sen hastasın galiba?
nıye hastayım kı
hiç kimseyi sinirlendirmek hoşuma gitmaz..
olsaydı onla uğraşırdım evet
off hemde nasıl ama çok tatlı oluyo:))
Çok hoşuma gider^^
benımde.
Yok.. Trip çekemem
gidiyor :)
sevgilim yok :(
Felaket :)
ne gereği var ki..?
evet gidiyor
hemde çok :)
hayır tabiki de..