Kişilik & Karakter Sevdiğinizi sinir etmekten hoşlanır mısınız? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 125 Yapay Zekaya Sor Genel olarak sevdiğiniz kişileri sinir etmek hoşunuza gidiyor mu?Benim gitmiyor çünkü sinirimin sınırı yok. 😬 Sevdiğinizi sinir etmekten hoşlanır mısınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
bsrtpl Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Çok hoşlanırım ama sonuçları ağır olabiliyor ahahahhd 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Bir yere kadar evet, onun dışında yapılan hareketler bence hastalıklıdır. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. tabi ki de evet hoşlanırım ben 0 0 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Şakasına uğraştığım olur sevdiğim insanlarla.. 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Şakasına üstüne kredi çekip yurtdışına kaçtık ne abarttın ya aaa Yorumla
Mlyusioq Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cokta sinir etmesinler de xndkdk zararlı olur 😂😂 Bende pek sinir etmem zaten edince sinirleniyorum gene çünkü dkdkdk 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ara sıra gıcıklık yapmayı seviyorum o da sinir olur :D 0 0 Yorumla
ıforyou_06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Severim ama etmesini severim sinir edilmeyi sevmiyorum ben uğraşayım hep o zaman sorun yok 😄 0 0 Yorumla
Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yoo bana yapılan bir şey o ya sinirlenince tatlı oluyorsun diyor falan 😂 0 1 Yorumla Peripellonis 1 yıl Aslında tatlı demiyor ama kendi sansürümü koydum 😂😂 Yorumla
peopleyouknow_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Hayır çünkü her insan aynı tepkiyi vermeyebilir belki de bunu yanlış anlar diye öyle bir şey yapmam 0 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet hoşlanırım, sevdiğim kişilerle didişmeyi severim. 0 0 Yorumla
ŞiRiLa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Hayır pek sevmiyorum çünkü benimle de aynı şekilde uğraşılmasını istemem. 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Asla sevmem bana yapılmasını hiç sevmem şaka kaka olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sevdiğimi sinir etmem çünkü kaybetmemek isterim tahammül ederim herseyine canımı yaksada tepki vermem sonra o da beni terk eder çünkü sevgi açlığım var 0 0 Yorumla
öylesinebirseyistee Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı. Sevdiğim insanı sinir ederim sevmediğim insan için de parmağımı oynatmam. 0 0 Yorumla
lavinya08 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Çok hoşlanırım ama dozunda 😅 beni kimse sinirlendirmesin mümkünse 0 0 Yorumla
Çocukgelişimciiks Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bayılırım, aşırı uğraşırım, uyuzluk yaparım sevdiğim insanlarda anlık nefret eder. 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. asiri sinirlenecegi bi seyse hayir yapmam ama basit bi seyse bayilirim 0 0 Yorumla
MadamLila Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Evet seviyorum 😃 sevdiğimi sinir etmeyi hoşuma gidiyor. 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı. Evet hoşlanırdım 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Eveet, sevdiklerimle uğraşmak en büyük hobim :) 0 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Pek abartmam beee sjskd 0 2 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Allah'tan abartmazsın 😂😂 Yorumla SenacCc 1 yıl Whwjwjwjwsj evet Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. İnanılmaz hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Sevdiklerimi sinir etmeyi seviyorum bea.. 0 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Foto çok güzel. :) 0 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Severim resimdeki anlık ben sjebwbwnwn 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Var öyle kötü bir huyum 0 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Evet çok severim benim işim bu ztn hdhdh 0 0 Yorumla
fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bayılırım ama ucunu kaçırmadan 😂 0 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Uğraşırım sinir etmem ha sinir etmekle uğraşırım 0 0 Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Evet 7/24 her an 0 6 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Ne kadar hojdır Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl hojdır demekte çok hojdır😹 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Hahah kesinlikle hojdırrr 😂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Dilime dolanıyor aşırı hojdır😹 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Belimize dolanan olmadığı için dilimize dolananlar eğleniyoruz haha. Hojdır hojdır 😂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Lafta çok hojdır 😹 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bazen evet 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dozunda evet 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Hoşlanmam 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bazen evet 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bayılırım 🤩 0 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Off bayılırım 0 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Evet 🥲 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Çok hoşlanırım ama sonuçları ağır olabiliyor ahahahhd
Bir yere kadar evet, onun dışında yapılan hareketler bence hastalıklıdır.
tabi ki de evet hoşlanırım ben
Şakasına uğraştığım olur sevdiğim insanlarla..
Şakasına üstüne kredi çekip yurtdışına kaçtık ne abarttın ya aaa
Cokta sinir etmesinler de xndkdk zararlı olur 😂😂
Bende pek sinir etmem zaten edince sinirleniyorum gene çünkü dkdkdk
Ara sıra gıcıklık yapmayı seviyorum o da sinir olur :D
Severim ama etmesini severim sinir edilmeyi sevmiyorum ben uğraşayım hep o zaman sorun yok 😄
Yoo bana yapılan bir şey o ya sinirlenince tatlı oluyorsun diyor falan 😂
Aslında tatlı demiyor ama kendi sansürümü koydum 😂😂
Hayır çünkü her insan aynı tepkiyi vermeyebilir belki de bunu yanlış anlar diye öyle bir şey yapmam
Evet hoşlanırım, sevdiğim kişilerle didişmeyi severim.
Hayır pek sevmiyorum çünkü benimle de aynı şekilde uğraşılmasını istemem.
Asla sevmem bana yapılmasını hiç sevmem şaka kaka olur
Sevdiğimi sinir etmem çünkü kaybetmemek isterim tahammül ederim herseyine canımı yaksada tepki vermem sonra o da beni terk eder çünkü sevgi açlığım var
Sevdiğim insanı sinir ederim sevmediğim insan için de parmağımı oynatmam.
Çok hoşlanırım ama dozunda 😅 beni kimse sinirlendirmesin mümkünse
Bayılırım, aşırı uğraşırım, uyuzluk yaparım sevdiğim insanlarda anlık nefret eder.
asiri sinirlenecegi bi seyse hayir yapmam ama basit bi seyse bayilirim
Evet seviyorum 😃 sevdiğimi sinir etmeyi hoşuma gidiyor.
Evet hoşlanırdım
Eveet, sevdiklerimle uğraşmak en büyük hobim :)
Pek abartmam beee sjskd
Allah'tan abartmazsın 😂😂
Whwjwjwjwsj evet
Severim sevdiklerimi sinir etmeyi
hayır öyle huylarım yok
Cok hosuma gider minik sakalar yapmak
İnanılmaz hoşuma gidiyor
Sinir etmeyi seviyorum.
Sevdiklerimi sinir etmeyi seviyorum bea..
Bayılıyorum
Foto çok güzel. :)
Severim resimdeki anlık ben sjebwbwnwn
Var öyle kötü bir huyum
Duruma ve konuma bağlı😂😂
Evet çok severim benim işim bu ztn hdhdh
Tek aktivitem olurdu dkdkdkdkd
Bayılırım ama ucunu kaçırmadan 😂
Uğraşırım sinir etmem ha sinir etmekle uğraşırım
Sevdiğini sinir etmek farz.
Ruh hastası edecek kadar hem de.. 😄
kedilerimi hep sinir ederim 😂
Evet 7/24 her an
Ne kadar hojdır
hojdır demekte çok hojdır😹
Hahah kesinlikle hojdırrr 😂
Dilime dolanıyor aşırı hojdır😹
Belimize dolanan olmadığı için dilimize dolananlar eğleniyoruz haha. Hojdır hojdır 😂
Lafta çok hojdır 😹
Bazen evet
Severim
Nayır
Evet zevk alıyorum😂
Biraz aga
Tabii
Dozunda evet
Bayılırım hemde
Çok iyi oluyor jsfs
Hoşlanmam
Bazen evet