Erkek arkadaşım benden ne istiyor acil yardım?

erkek arkadaşımın benden ne istediğini bir türlü çözemedim. kendi kendine oyunlara sinirlenip bana patlıyor. saçma canım sebeplerden bana kızıyor. ben sevdiğimi söyleyince bana yaşın 26 bu saatten sonra başkasını bulamam diye gitmiyosun o yüzden böyle diyosun diyo. vallahi ne maddiyatçı bir insanım ne de başka bir çıkarım var. sadece ona aşığım. ev iş iş ev. sosyal bir hayatım yok. hayatım ondan ibaret. ben algıyamıyorum. geçtiğimiz bayramında bana bu son 2 bayram diyordu ayrı geçirdiğimiz. Dün geldi bana beni geriyosun benim üniversitede 2 senem var sonra atanacağım belli değil çalışmak para kazanmak istiyorum hemen evlenmek istemiyorum seni bekletmek istemiyorum diyor. her seferinde herrrrr seferinde buna benzer konuları açtığında ben buna sorun olmadığını bekleyeceğimi bir beklentim olmadığını söylüyordum. yine söyledim ama o üsteleyince tamam o zaman sil engelle beni dedim. çıkart hayatından isteyen sensin dedim. yok işte sen engelle aramaman gerektiğini öğren. benden bu kadar soğuduysan engelle diyorum yok engellemiyor. sonra öğreniyorsum ki bir şeylere kızmış yine bana patlamış olay. ancak sözleri yüreğimi delip geçiyor. ne yapacağımı şaşırdım gerçekten çok da seviyorum onu. asla geleceğe dair bir baskı yapmıyorum ona kendi kendine düşündüğünü ve içini yediğini belirtiyor zaten. okuduysanız teşekkürler. gelipte "ayrıl" yazmak basit bu benim de bildiğim bir şey. sadece tavsiye istiyorum. iyi günler herkese

Erkek arkadaşım benden ne istiyor acil yardım?