Sizce sevgilimi mi aldattım mı?

Sevgilimle 1.5 yıllık bi ilişkim vardı 3 hafta önce ayrıldık toxic bir ilişkiydi. İlişkide çok ayrıl barış olmuştu ama kopamadık birbirimizden bundan 3 ay önce benden ayrıldı birden beni kötü hissettiriyorsun diye ve ben ona sinirimle fake hesap açıp bi kaç kızla konuştum instadan 1 hafta konuştum biz 1 hafta sonra da benim adım atmamala barıştık.3 haftada il dışından benim yanıma geldi ailem köydeyken 1 gün bizde kaldı. Sonrasında ailesinin yanına gidicekti. Giderken yolda telefonumu kontrol etmek istedi verdi herhangi bir şey çıkmıcağını bildiğim için Instagram da profile çift tıklayınca yan hesaba girdi ben bile girmedim için unutmuşum mesajları gördü delirdi okumadı bile bağırdı bana krize girdi tutamıyorum bağırarak küfür ediyor bana sonra durakta ağladı yanaşamadım onu birisinin almasını bekledim abisi geldi. Telefonla konuşuyordu uzaktan baktımda 10 dk sonra annem aradı beni sizde kalmış dedi şoke olmuştum gitmiş benim aileme söylemiş bizde kaldığını uyuduk demiş benim ailemde dindardır güvenmiyorlar bana şu an düzelticem diye canım çıktı sonra öğrendim ki gitmiş kız kendi ailesine de anlatmış şimdi il dışında okuyor oraya tekrar geri gitti. Halen onu çok seviyorum bu yaptığı olaya rağmen onu affetmek istiyorum sizce konuşmam doğru olur mu onunla. Bi insan anlık delirip nasıl böyle bişi yapar anlamıyorum. Kendi benden ayırldı ve o hafta ona hırsımla başkasıyla sadece konuştum

Sizce sevgilimi mi aldattım mı?