Sizce sevgilimi aldatmışmıyımdır?

2 hafta önce biz kuzenimle evde ders calisiyoduk daha doğrusu o bana mat çalıştırıyodu benim mat iyi olmadığı için sonra bi anda elimi tuttu bende geri çektim tekrar tuttu bu sefer sıktı canımı acıttı noluyo dedim hâlâ anlamıyo musun dedi neyi dedim senden çok hoşlandığımı dedi ilk başta idrak edemedim biraz zaman geçtikten sonra tekrar söyledi bende sinirle masadan kalktım eşyalarımı toplayıp gidicektim ordan çok sinirlenmiştim ondan böyle bişey beklemiyodum asla. Neyse eşyalarimi topladım tam kapıdan çıkmadan kolumdan tutup çekti bende bırak dedim sonra belimden tuttu beni dudaklarımdan öpmeye başladı ne kadar kurtulmaya çalışsam da bırakmadı beni kendine daha fazla çekti yapıştırdı resmen. Ve kuzenim benden çok uzun kalıplı bişey çok güçlü kasları falan bırakmadı beni sonra içeri çekmeye başladı bağırıcam bağıramıyorum dudaklarımı esir aldı öyle öpüyodu ki kendinden geçmiş gibiydi kanepeye uzandırmaya çalıştı beni bende orada bi kitap gördüm bayaa kalındı ona uzandım kafasına vurdum sonra kendine geldi ben kaçmaya çalıştım arkamdan özür dilerim nolur affet falan dedi amacım bu değildi falan dedi ama çıktım gittim bi daha da görüsmedim. Sevgilim o kuzenimi hiç bir zaman sevmedi benim onunla görüsmemi istemedi gözüm tutmadı derdi hep haklıymış ben şimdi kendimi suçluyorum şimdiye kadar neden anlamadım nasıl fark etmedim diye ve sevgilimi aldattığımı düşünüyorum oraya ders çalısmaya giderek. inanın 2 haftadır odamdan çıkmıyorum sadece ağlıyorum sizce aldatmış mıyım 🥺
Sizce sevgilimi aldatmışmıyımdır?