selam canim 💞 zitlasma derken, sagci erkek solcu kiz gibi biseyden bahsetmiyorum hahdhd bir tarafın, aslinda katılmadığı düşünceye, karşısındaki kisi sirf sevgilisi oldugu icin "tamam" demek yerine düşüncesini savunmasından bahsediyorum. her dediğimin kabul edildiği bir ilişkide mutlu olmazdim, yalnizca romantik iliskide degil, arkadas iliskisinde bile mutlu olmazdım.
beyinlerin savaşmasını seviyorum (silahlarin esitligi ilkesine uygun olarak), iddialasmayi ve bir seye inaniyorsam onu sahip oldugum tum argümanlarla savunmayi seviyorum. hakli çıkamadığımı anladigim an "ben öyle bir şey soylemedim, kanıtla" (cikar goster) demekse benim kisisel bi problemim.
Zıtlaşmalar, çiftler arasındaki çekimi geçici olarak artırabilir. Bu, başta tutkulu tartışmalar ya da "çekişmeler" gibi görünebiliyor, ancak bu tür duygusal yükler zamanla birikerek ilişkiyi yorar bana göre. Eğer zıtlaşmalar yapıcı bir şekilde çözülmezse, karşılıklı saygı ve anlayış eksikliği nedeniyle ilişkideki çekim azalacaktır. Zıtlıklar, sağlıklı bir şekilde yönetildiğinde ve karşılıklı anlayışla dengelendiğinde çekimi artırabilir. Ancak, sürekli ve yapıcı olmayan zıtlaşmalar, ilişkideki çekimi zayıflatabilir ve uzun vadede ilişkiyi zora sokabilir.
Bu durum erkeğin pek hosuna gitmese de erkeğin kadının her dediğini yapmaması, bazı konularda kendi bildiğinden şaşmaması, sınırlarını koruması ve rest çekebilmesi kadının içindeki arzuyu ateşler. Kadın böyle adama saygı duyar. Saygı duyduğu adama karşı da istek, şehvet, arzu, tutku hepsini duyar. Bu da çekimi arttırır. Tam tersi her dediğine tamam, senin dediğin olsun, sen nasıl dersen öyle olsun diyen adama da saygı duymaz, böyle adamlara karşı gün geçtikçe sevgileri de saygıları da arzuları da kaybolur. Zaten kadının aldatmasındaki temel şeylerden birisi de bu. Kadınlar size benim dediklerimi yapan, sözümden çıkmayan, benim üstüme düşen erkek istiyorum derler fakat, içten içe hangisiyle sevişmek istersiniz diye sorulduğunda dürüst davranırlarsa sınırlarını koruyan, rest çeken, hayatının merkezine kadını değil de kendini koyan erkeği seçecektir. Sevgiler saygılar.
Kavgayla, tartışmayla zıt bir şekilde başlayan bir tanışma olursa bence tutkusu yüksek deli dolu bir ilişkiye evrilebilir, ama düşünce yönünden zıt karakterler olursa çok kavgalı tripli toxic bir ilişki olur oda çekimi arttırmaz