Bence erkekler daha sadakatsiz
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence erkekler daha sadakatsiz
Cevap
7Cevap
Bence de kadınlar sadakat testi adlı YouTube videolarında çoğunlukla bu tarz şeyler hep kadınlardan çıkıyor nedense hemde en yakındakilerle
Kadınlar mı sence
Erkeklerde çok güvensiz geliyor ama
Doğru erkekler de güvensiz ama kadınlar daha sinsi oluyor genelde erkeği kendini elevermesi daha kolay
Herkes çok güvensiz
Maalesef
Eskiden çoğunlukla erkeklerdi şimdi kadınlar bence iyice sıyırmış
Aynn kadınlarda da bu sıralar iyice sapıtanlar var
💜😚
Komşusunun kendini yapmasını isteyen kadın tanımıştım.
Tövbe estağfurullah
Komşu bendim 😅
Çirkin erkeğe yüz vermiceksin sonra aldatır
Aynen ya bir özgüven geliyor sonra
Eğer bu güzel kiz bana yüz verdiyse hepsi verir diyip g@tleri kalkıyor
Aynen çok haklısınn
Fark etmiyor ki
kimseye güven olmuyor
Haklısın güvensiz geliyor herkes
Kadinlar aldatir anlayamazsin soramazsin
Kadınlarda da var aldatan eskiden bu kadar çok değildi ama erkekler hiç sadık gelmiyor
Aynen herkes çok değişti
Sennn
Hiç sevgilim bile olmadı nasıl oluyor o iş😑
Bu yizden aldatirsin cunku kendini sen bile tanimiyorsun ☺️
Hayır ben kendimi biliyorum. Sevgilimin olmaması zaten başkalarına güvensizliğimden. Gördüklerimden. Rahat kafa istiyorum ben.
Yanliş anlattım bir sevgilin olmamasi olayın icinde olmadigin icin kendini tanimiyor olman anlaminda dedim deneyimlememiş bir seyin icine girersen kestiremeyebilirsin diger acidan evet kendini taniyorsundur guvensizligine bir sey diyemen anlayis
Yok kesin bir şekilde konuşuyorsunya aldatırsın diye ama ben kendimi bilerek saklıyorum. Belki benim gibi biri çıkar kendime bilemem. Çıkmazsa da böyle devam ederim herhalde arayışta da değilim. Herkesin kendi gibi biriyle olmasını istiyorum. Evet tabi deneyimsizlik var çok da anlayamayabilirim bazı şeyleri. Ama güven ve sadıklık duygusunu bilen biriyim.
Gayet iyi anliyorum o basta yazdigimda ciddi degildim her şey umdugun gibi olsun
🙏
Kadınlar net.
kadınlar daha çok.
İki tarafta iyice sapıttı ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, aşk ve aldatma konusu hepimizin aklında bir yer ediniyor bazen 😅. İstatistikler ve çevremizdeki olaylar genellikle "erkekler" seçeneğine işaret ediyor ama aslında bence bu cinsiyetten çok kişinin karakteriyle ilgili bir durum. Her iki cinsiyette de sadakatsizlik görebiliyoruz. Aşk dolu bir ilişki için önemli olan şey sadakat ve güven 🌟. Umarım hepimiz o sadakatin ve güvenin tam olduğu ilişkilerde olabiliriz ❤️. Peki, sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🧐
Güven ve sadakatin olmadığı yerde bir ilişki olmaz
Kesinlikle katılıyorum! Güven yoksa aşk sarpasarıyor 😌. Bir ilişkide olmazsa olmazımız! Sen ne tür bir ilişki hayal ediyorsun? 🌈❤️
İlişki hayal etmiyorum
Yalnızıııımmm