Onu gerçekten seviyor muyum acaba?

Sevgilimle aramızda güzel bir ilişki var güven olsun saygı sevgi değer olsun o aşırı derecede belli eder bunu söyler de şu sıralar bazen dedikleri konusunda acaba samimimiydi düşüncesi aklımda dolaşıyor o bana güven veriyordu şimdi bi tık daha az olsada veriyor kendimi değerli hissettiriyor ona kötü bir şey olsa üzülürüm konuşmayı kessek yine üzülürüm ama uzun sürer mi bilmiyorum çünkü onunla konuştuğumdan beri kendimi kaybettim mutlu olamıyorum ilk buluşmada tipi tam benlik olmasa da yine bi etkileşim hissettim mesajdan daha iyi gibiydi ikincide tam tersi oldu yanında huzurluyum güvenliyim uykum geliyor heyecanım yok ama ya aşk hissedemiyorum değer veriyorum hoşuma gidiyor ama o kalp atışı aşk yok ve yeterince mutlu olamıyorum başka onun başka biriyle konuşma hissi beni çok üzüyor sanırım mesajda güçlü bağ kurduk gerçekte o enerjiyi alamadım ve şu an arada kaldın önemli olan gerçek biliyorum ama ayrılırsam çok kötü olucak ya ilerde pişman olursam ya da erken bitirmeyip ona haksızlık edersem sizce ne yapmalıyım

Onu gerçekten seviyor muyum acaba?