merhaba. ben aşkı bilmeyen, aşık oldum öldüm bittim diye sızlananlarla alay eden duygu yoksunu gamsız biriydim. Ta ki hiç aşık olmamam gereken birine aşık olana kadar.
Aşık olduktan sonra resmen duygularımın esiri olmuştum. Aklım yapma etme dur dese de asla dinlemedim. Çünkü kalbim seviyorsan söyle çabala diyordu hep. Ben çabalayayım olmazsa da en azından denedim derim içim rahat olur diyordum. Onunda beni sevdiğine inandım hep. O ise negatif, cesaretsiz, yorgun, çabalamaktan geri duran korkağın teki. bunlara rağmen sevdim. Hiç düzelmesini değişmesini beklemedim de dilemedim de. Sadece bana, bize inansın istedim. Sevgimin ikimize de yeteceğini düşündüm ama yetmedi.. Neyse sonuç olarak onu güçlendirmeye çalışırken kendim gücümü enerjimi pozitifliğimi kaybettim ve artık ilişkinin bana çok zarar verdiğini düşünerek ayrıldım. İlişkiyi bitiren ben olmama rağmen başlarda yazmasını bekledim doğrusu. Ama yazmadı aramadı. Benim onca çabama rağmen o kolayca vazgeçti benden ve 3 4 ay kadar sonra görücü usulü başkasıyla evlendi. Başlarda evliliğini kaldıramadım kalbimin acısını fiziki olarak da bütün bedenimde hissediyordum. yani böyle bi anda ondan vazgeçmeye mecbur bırakılmıştım. ateşin üstüne su dökülmesi gibiydi evliliği. Neyse o yoluna baktığı için bende yoluma bakmak istedim ve ondan sonra 3 4 kişiyle görüştüm hepside birbirinden iyi, yakışıklı, değer veren insanlardı ama hiç birine karşı bi duygu hissedemediğim için onlarıda üzmemek adına devam ettirmedim.
Ancak içlerinden biri vardıki yeniden sevecek olsam o bu kişi olur demiştim. bana kendimi çok iyi hissettiriyordu, onu büyük ölçüde unutturmuştu. ama yürütemedik, ilişkiden kısa süre sonra beni aradı tekrar denemek istediğini söyledi ama kabul etmedim. Sonra aklıma düşmeye başladı. ben onu birkaç kere aradım önce tekrar olur gibiydi ama sonradan konuşmayı kısa kesip telefonlarımı hemen kapatmaya başladı hep de beni sonra arayacağını söylüyordu ama hiç aramadı. Şimdi tekrar aramak yazmak istiyorum. Ama bana böyle davrandığı içinde yanlış olduğunu bildiğimden asla aramıyorum ve yazmıyorum. Çünkü aynı hatayı tekrar yapmak istemiyorum.
Evet asıl sorum ise şu 2. kişiyi seviyor muyum yoksa 1. kişiyi bana unutturduğu ve sadece konuşurken iyi hissettiğim için mi aramak istiyorum yoksa tamamen boşluktan mı?
(NOT: 1. kişiyi affettim, artık benim için sadece iyisiyle kötüsüyle bir anıdan ibaret. 6 7 aydırda bi ilişkim olmadı)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer