• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bir ilişkide kadın mı büyük olmalı, erkek mi?

Adeliina u
Adeliina Takip Et
Master Yaş: 109
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1116
Yapay Zekaya Sor

Yaş olarak hangisi büyük olmalıdır?

İlişki Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
27 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Fikretin_İsyanı
    Fikretin_İsyanı Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Yeni hesabın hayırlı olsun Ayşegül. Yine kendine has yerli ve milli güzelliğinle, cazibenle güneş gibi doğmuşsun KS'ye. Osmanlı Saraylarındaki hatunlar gibisin. Çok heybetli, efso bir güzelliğin/caziben var maşallah diyelim. Rabbimin cemali isimleri ışıl ışıl vurmuş yüzüne. hoş geldin siteye... 🌹🌹🌹

İdeal ve uzun ömürlü bir ilişkinin olmazsa olmazları;

1. Erkek 25 yaşına basmış olmalıdır. 25 yaş altı erkekler, bu ülkede genç değil çocuk statüsündedir. En azından kadınların gözünde.

2. Erkek kadından 1-5 yaş arası büyük olmalıdır.

3. Erkek, gelir ve statü olarak kadından yukarıda olmalıdır.

18-24 yaş arası askerliğini bile yapmamış, hayata dair bir sorumluluk almamış, kendi bağımsız hayatını kurmamış, babasının evinde yaşayan, işsiz güçsüz serseri mayın, ipi kopuk dana gibi dolaşan, 7/24 kadın peşinde koşan, sosyal medyada her yaş grubundan yüzlerce binlerce kadını takip eden, takıntılı, şiddet eğilimli, tımarhanelik, pislik, Semih Çelik kılıklı adamların sırf uzun boylu, yakışıklı bilmem ne diye peşinde koşmayı bırakın. Başınıza bela almayın. Allah korusun cesedinizi surlardan toplarlar.

#FİKRETDOĞAN

https://www.youtube.com/embed/p_eyGAGxs5s
    1
    2 Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Ne güzel bir karşılama. Güzel sözlerin için teşekkür ederim. Ben toy erkekleri zaten pek çekici bulmuyorum. Yaşım gereği bana 30-35 olur jdjdj

• Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

Rica ederim Ayşegül.👏🙏

En İyi Cevaplar

• core2duo
    core2duo Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı.

5 şey var bana göre

1 - +20 yaş erkekle evlendin Kocan zengindir, hadi karına araba al adettendir ailesi görsün karısına araba almış desinler az havalı olsun karın. KARINI KOLUNA TAK GEZDİR görsünler genç çıtır kız

2- Kadın erkekte babasını arıyorsa 4-12 yaş büyük erkekle evlenmeli bütün kaprislerini adam çeker çocuklugunu sapıklıgını erkek alır hatta arzsularını ama adamla (didişemezssin kendi yaşıtın gibi tek tatmin olmayacağın kedi köpek kavgasıdır Rekabet zevki almazssın ) sana BABALIK yapar seni kaplar

3- kendi yaşın 0 + 1 +2 +3 yaş erkek ile evlenirsin Çok güzel didişme kavga etme zevki alırsın resmen zevk alırsın biribirnize eşşek şaksı bile yaparsınız. ancak Babalık bekleme oda senin gibi şımarıcaktır , sen kapris yaparsın oda yapar. Kavga edersin alttan almaz BABABALIK YAPMAZ o da senin gibidir ondan Babalık yapmasını bekleme. Çocuk Doğurursun ondan kaplayıcılık beceriklilik beklerin Bekleme. Çocugu doğurdugun gün kendi kocanın eksiklerini görmeye başlarsın. Kavga ede ede kaç kere boşanmadan geri dönersin ayyy bBEEEN ANNNEMİN EEVINE GIDIYORUM çok defa terkedesin geri dönersin , Fakat diyelim ki adamla yurtuyorsun Bu sefer de adamının PASIF erkek oldugunu hissedersin biraz maço olsun Ne yapsa adamla kavga edersin suçuda onda ararsın adamla yaşıtsın Kendinle karşıkarıyasın senin kaprislerini Naz yapmanı çeksin istiyorsun adamın kapasitesi bunu kaldırmaz. (Ancak çok iyi yetiştirdiyse kendini olur bu )

4- Kendinden kuçük yaşlı erkek aldın -2 - 10 ANNELİK yaparsın kocana , senin biraz da zenginliğin olabilir Kocanı GÖSTERMEYE GİDERSİN :)

5- -20 yaş kocanız mı var Kızım sen zenginsin Allah bereketini arttırsın kocanın altına yeni araba çek KOCANI KOLUNA TAK yaşıtların görsün

1
    0 Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    İlişkide erkeğin ya da kadının büyük olmasının önemi olmadığını düşünüyorum. Erkek ya da kadın büyük olunca sadece erkek ya da kadın büyük olmuş olur! 😅

Harici hiçbir artısı ya da eksisi yoktur!

Yaş sayıdan ibarettir! 😅

5
    17 Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Hepsi değil ama erkeklerin büyük bir çoğunluğu 30'lu yaşlarında dahi ergen gibi hareketleri olabiliyor. Bu yüzden 40'lı yaşlara doğru kaymaya başladım jdjdjd

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Oha oha oha 😅 duymamış olayım yaş ile hiçbir şey olmaz 10 sene öncesinden farkım yok 😅

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Hayata erken atılan erkeklerdensin sanırım. 40 yaş olgunluğu var sende. Dış görünüş olarak çıtırsın ama djjdh

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Evet küçüklüğümden beri çalışıyorum aileme bakıyorum 😅 ama çocuksu bir insanım Ben karakter olarak deli dolu neşeli fakat sorumluluk sahibi 😅 teşekkür ediyorum senin güzelliğin 😅 yaş olarak da çıtır sayılırım yahu 😂

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Benim bahsettiğim olgunluk davranış olarak. Yaşına hiçbir şey diyemem, çünkü bir yaş senden büyüğüm jdjdjsshsh

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Davranış olarak çocuksu bir insanım yerine göre değişiyor tabii ki Ama her yerde çocuksu sadece yeni bir ortam yabancı bir ortam işte aile büyükleri falan filan O zaman bir tık sessiz oluyorum tanımadıklarıma yabancılara karşı

Sen benden büyük olamazsın ya 😅 kaçlısın sen

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Evet çocuksu bir yanın var. Bu inkar edemem. 94'lüyüm njsjsjs

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Beğendiğin sorular süper seçildi. Bak söylemiştim. Adminler seni seviyor jsjssh

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Benim de sevdiğim adminler var zaten takipte ediyorum 😅 Evet öyleyim yani 😅 sevmiyorum ama karakterim bu Ne yapayım kendimi farklı tanıtamam değiştiremem

Benden büyük değilsin hanımefendi 😅

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

E 29 yazıyor 🙄

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Sende de 108 yazıyor 😅

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

O benim ruh yaşım jajsjsj

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Bu da benim ruh yaşım 😅 hıh

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Ahaha tamam bir şey demedik jsjddj

Yorumla
    • Anlamadımgitti41
      Anlamadımgitti41
      1 yıl

@Kim-Bilir-Belkidee abi sen küçükçekmecede mi yaşıyorsun?

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Anadolu yakası küçüğüm. Küçükçekmece'de çok kardeşim var. Motorlu kurye olan...

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Canın sağ olsun yahu alınmadım sıkıntı yok 😅

Yorumla
  • 1İnciTanesi
    1İnciTanesi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Erkeğin kadından her bakımdan büyük ve olgun olmasından yanayım. Erkek kadından her bakımdan üstün olmalı, duygu bakımından da öyle, şefkatli ve vizyon sahibi olmalı bir erkek. Kadın güçsüz bir erkekle olmak istemez ya da kendinden güçsüz bir erkekle olmak istemez, yaş ve gücü aynı kefeye koymuyorum lakin erkek yaş aldıkça tecrübe kazanıyor ve büyüyor, ergenlikten çıkıyor, iradesi artıyor. Erkek kadından olgun olmalı her bakımdan ve yaş olarak büyük olursa da olgun alır, kadının fevriliklerine, duygusal karmaşasına alma verir, çocukluğuna verebilir. 20'li yaşlarda akran olan karşı cinsleri çok çetrefilli ilişkiler yaşıyorlar, sebebi bu işte, ikisi de küçük, çocuk ve toy çünkü , yaşlar ne kadar ileri olursa ilişkiler de o kadar huzurlu oluyor

7
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ah 108 yaşındaki harika Adeliina! 🤩 Bana göre aşkın yaşı yoktur, önemli olan uyum, sevgi ve saygı dolu bir ilişki kurabilmek! Yaş farkı bazen aşka farklı bir tat katabilir ama ilişkinin başarısında en önemli nokta duygu birliğidir. 😊 Benim için en önemli şey kalbin hangi yaşta atıyor! Sen ne düşünüyorsun, yaş farkı senin için önemli mi yoksa önemli olan karşılıklı hisler mi? ❤️✨

2
    2 Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Erkek büyük olmalıdır aşko djjdjd

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

Aşko Kuşko
      Aşko Kuşko
      Fenomen
      1 yıl

Ah Adeliina, seni neşeli insan! 😄 Bence ilişkiyi yaş değil, kalbin ritmi yönetmeli! Önemli olan hangi yaşta uyum sağlıyorsun, değil mi? 🥰✨ Senin yaşına rağmen tatlı mizahın, enerjik yanın var! Yorumların hep böyle neşeli olsun! 🌟❤️

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

111

Cevap

95

Cevap

• StrongerLion
    StrongerLion Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 37
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Karakter büyük olmalı, yapıcılık ve oldurabilirlik büyük olmalı. İlişkileri var eden yegane değer, karşılıklı kusursuz saygıdır. Saygı eşiği geçildiğinde bir daha eskisi gibi olunmaz.

4
    1 Yorumla
    • Tatlı_sinir
      Tatlı_sinir
      1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • Acid_Qeenn
    Acid_Qeenn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 45
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

Erkek büyük olmalı, geç olgunlaştıkları için...

6
    1 Yorumla
    • Pocophone
      Pocophone
      1 yıl

Kendi adıma kabul etmiyorum ben yeterince olgunum ama çıtır sevdiyim için seni destekliyorum kadınların yaşı az olsun

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.

Ben sevdiğim kadının benden yaşça büyük olmasını isterdim çünkü olgun kadın seviyorum :))

1
    0 Yorumla
  • liuxx
    liuxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Bilimsel yaklaşırsak özellikle günümüzde kadınlar erkeklerden büyük olmalı. 25 yaşında bir kadın ve 35 yaşında bir erkek çift biliyorum evliler ve çocuk için uğraşıyorlar , kocası hep kadını suçlamıştı kısırsın diye , doktora gittiler ve sorun adamın testosteron seviyesiyle ilgiliymiş. Erkeklerin sperm kalitesi ve testosteron seviyeleri 25-30 yaşlarında düşmeye başlıyor bu sorun genelde kadınlarda 45-50ye kadar menopoza kadar görülmüyor çocuk olmama sorun büyük çoğunlukta erkeklerden kaynaklandığını söylemiş çok şaşırdım. Genelde sosyal medyada “yumurtalar omlet olunca” vs gibi hep kadınların değerini azaltıcı cümleler kurup genç kızlar üzerinde psikolojik baskı ile manipülasyon yapanların erkekler olması çok ilginç oysa. Meğer biyolojik saat erkeklerde daha erkenmiş :)

1
    4 Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

Yanlış biliyorsun. Adam zaten kısırdır da bunun yaşla ilgisi yoktur. Bir erkek, 60 yaşında bile baba olabilir. Sadece sperm kalitesi düşüyor.

10 yaş fark çok fazla bunu savunmuyorum da erkeklerde biyolojik saat diye bir şey yok. Erkek vücudu devamlı sperm üretiyor yaşadığı sürece. Kadının yumurta rezervi sınırlıdır. 40 yaşından sonra doğurganlık bitiyor. Yani 45 yaşında bir kadını 20 yaşında erkek de döllese değişen bir şey yok. Yine çocuk sahibi olamayacak. Kadınlarda 40-45 yaş arası hamilelikler oldukça münferit seviyede düşüktür ve risklidir.

Kusura bakma da 25-30 yaş arası erkek, zıpkın gibi adamdır. Biyolojik olarak En
      verimli çağındadır. Aaah aaah önüne gelen bilimsel yaklaşım gösteriyor.

Kadının büyük olmasının ne biyolojik ne de sosyolojik açıdan hiçbir avantajı yoktur.

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

Erkek nasıl gelir ve statü olarak kadından üstün olması gerekiyorsa kadının yaşça erkekten daha genç görünmesi gerektiği düşüncesi de o kadar normal
      Maddiyatta erkek, gençlik ve güzellikte de kadın önde olmalı. Bu ilişkilerin evrensel altın kuralıdır.

Yorumla
    • liuxx
      liuxx
      1 yıl

Ne anlatıyon sen ya doktordan iyi mi biliyosun :D 70 yaşında baba olabilme ihtimalin olmalısın anlamına gelmiyor. Zaten 45 50den sonra padişah değilsen çocuk sahibi olma bir zahmet , önemli olan insanın verimli yıllarında çocuk sahibi olabilmesi ve bu yıllarda da erkeklerde sorun daha çok. Erkeklerin sperm sayısı ve kalitesi son 50 yılda 3 kat azalmış bundan sonraki yıllarda iyice azalacak erkeklerin çoğunda düşük testosteron seviyelerinden dolayı erekte olamama erken boşalma gibi sorunlarla birlikte “kısır” diyerek genellemeden kaçınmaya çalıştığın o erkekler bi hayli fazla olacak gibi görünüyor. 90 yaşındaki dedenle “zıpkın” delikanlı olduğun 30 yaşındaki senin sperm sayınızın ve testo seviyenizin aynı olması çok üzücü hala genç kadın diyosunuz erkeklik elden gidiyor 😂

Yorumla
    • liuxx
      liuxx
      1 yıl

Bu arada adam kısır değil sorun adamın testosteron seviyelerinden kaynaklı bizzat doktor söyledi bunu ikisi de kısır değil. Ve bu adam istisna da değil doktorun dediğine göre bu yaşlarda çocuk olmama durumunda sorun genelde erkekten kaynaklanıyormuş

Yorumla
  • SivisPacemParabellum
    SivisPacemParabellum Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı.

Yaş değil, zihin yaşı önemli. Bizim ülkemizde ataerkillik olduğundan ve kadınlar küçük yaşlarda ev işleri gibi birtakım sorumluluklar edindiğinden daha erken olgunlaştığı düşünülür. Erkekler biraz daha serbest olduğundan daha geç olgunlaştığı kanısına varılır. Zaten bu düşünce bir tek biz Türklerde vardır.

O yüzden önemli olan kafaların uyuşması. Ama biyolojik olarak kadının yaşça büyük olması avantaj bile. 40 yaşına gelmiş erkeklerin yarısında erektil disfonksiyon yani halk ağzıyla iktidarsızlık görülmeye başlıyor. 10 yaş genç bir kadınla evlense kadının 30 yaşından sonra arzu ettiği bir cinsel hayatı olamayacaktır belki de.

Olgunluk akıldadır. 20 yaşında gelişmiş ve dolu bir beyne sahip olan bir gence duyacağım saygı, 70 yaşında kendini geliştirememiş ve içi boş bir ihtiyara duyacağım saygı ve hürmetten daha fazladır.

1
    7 Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

1. Kadının büyük olması biyolojik olarak nasıl avantaj oluyor. Kadında 40'tan sonra menopoz başlıyor. Biyolojik saat doluyor. Doğurganlık bitiyor.

2. Dünyanın neresine gidersen git kadın biyolojik olarak da mental olarak da daha erken olgunlaşır.

3. 70 yaşında kendini geliştirmemiş vardır da ben bu ülkede 20 yaşında beyni dolu adam görmedim. Ne bu sitede, ne de reel hayatta da görmedim. 20 yaşında adam, genç değil velet statüsündedir. Daha askerlik bile yapmamış, hayata dair hiçbir sorumluluk almamıştır.

4. Yaş farkı da 1-5 yaş arasında olmalı. Evet 10 yaş farkın çok olduğunu herkes biliyor.

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

Kadın biyolojik olarak da mental olarak da daha erken olgunlaşır. Bunun ataerkillikle bilmem neyle ilgisi yok. Kadının yaşça büyük olmasının da hiçbir avantajı yoktur. Genç kadınlar, kendi yaşıtı erkeklere bile çocuk gözüyle bakarken üstelik...

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

Evlilik, cinsel hayattan ibaret değildir. Evlilik fbudyy kurumu da değildir. Evlilikte süperonline cinsel yaşam, ilk 1-2 yılda olur. Gerisi fasa fisodur.

Senin mantığınla yola düşünürsek, kocası 40 yaşına girmiş her kadın, kocasını dışarıda 20 yaşında adamlarla boynuzlasın o zaman.

35-40 yaşından sonra her iki tarafın da vücudunun hormonal mekanizması yavaşlıyor zaten. Cinsel istek azalması iki taraf için de geçerli. İki taraf da yaş aldıkça biyolojik açıdan değer kaybediyor.

Yorumları okudum. Kadınların çoğu senle aynı şeyi düşünmüyor. Bu sizin milf tutkunuz, Amerikan p*rno sektörünün tıpkı zenci erkek gibi şişirdiği bir balondur. Bir süre sonra patlayacaktır.

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

Johnny Sins de 45 yaşında. Valla herif çivi gibi çakıyor. 20 yaşında öyle çakan yok.

Yaaav erkek, 65 yaşında baba bile olabiliyor. Siz 40 yaşında adamın şeyi kalkmıyor diyonuz. Şu sitede bildiğiniz tek şey üreme sistemi. Onu da yanlı ve yanlış bilgiler veriler üzerinden konuşuyorsunuz.

İki taraf da yaş aldıkça biyolojik açıdan değer kaybediyor da erkeğin sadece sperm kalitesi düşüyor, kadında 40'tan sonra doğurganlık bitiyor. Hatta 35 yaş sonrası hamileliklerin de oldukça riskli olduğu biliniyor.

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

Erektil disfonksiyon tedavisi olan bir şey. Lakin biten doğurganlığın, omlete dönmüş yumurtaların telafisi yok. Aynı şey değil yani.

Yorumla
    • SivisPacemParabellum
      SivisPacemParabellum
      1 yıl

Ben kadının yaşça büyük olmasının daha avantajlı olabileceğini söylüyorum, kadını illa 40 yaşında baz alma. İktidarsızlığın tedavisi var bilmem ne geç o işleri senin yaşın ilerlediği için kendini avutuyorsun. Aklı fikri cinsellik olan birinin yazdıkları değil bunlar, Türkiye'de boşanmaların altında çok önemli bir etken. Bunu gözardı edemeyiz değil mi? 20 yaşında aklı başında birini görmemişsen senin çevrende bir sorun var, zaten şu yazdıklana bakacak olursak senin de pek yaşının adamı olduğu söylenemez. Yok Jonnhy Sins 40 yaşında yok kadını duvara çiviliyor bilmem ne. Konumuzla ne alakası var verdiğin örneğe bak bir de p*rno yıldızını örnek veriyorsun. Yaşın 35 anlıyorum seni biraz acın var ama yapacak bir şey yok bir de çocuk gibi engellemişsin 😂

Yorumla
    • SivisPacemParabellum
      SivisPacemParabellum
      1 yıl

Şu sana yazdığım cevaba ayırdığım 2 dakikaya acıyorum şu an. Gençler Amerikalı zencilere özeniyor, milf falan diyorsun (konudan tamamen alakasız) ve bir iki satır sonra Jonnhy Sins 40 yaşında ama kadını duvara çiviliyor diyorsun. Tipik bir kahvehane ağzı, o kadar içerlemişsin ki bir de 5 kez satırlar dolusu yorum yapmışsın. Keşke öteye beriye isyan edeceğine biraz kendine isyan etsen de beyninin gelişmesine vesile olsan Fikret. Sen 15 yaş küçük biriyle evle, denk olursunuz. Hatta mümkünse hiç evlenme Fikret, Jonnhy Sins'i izlemeye devam et 😄

Yorumla
  • RynezTR
    RynezTR Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 38%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.

Bir ilişkide yaş farkının, mutluluğun veya uyumun belirleyici bir faktörü olmadığını söylemek önemli. Kadın büyük de olabilir, erkek büyük de; asıl mesele iki kişinin birbirine olan saygısı, sevgisi ve anlayışıdır. Yaş farkı, sadece bireylerin olgunluk seviyeleri ve hayata bakış açıları uyum sağlıyorsa anlamını yitirir.

Eğer iki taraf da ilişkide dengeli bir şekilde iletişim kurabiliyor ve birbirini destekliyorsa, yaş farkı bir detay olarak kalır. Sonuçta, ilişkiyi ayakta tutan şey ortak değerler, güven ve paylaşmaktır. Yani "büyük kim olmalı?" değil, "birbirine ne kadar değer veriyorlar?" sorusu daha önemlidir.

1
    0 Yorumla
  • Drk06
    Drk06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl

Özellikle belirli bir kriter olduğunu sanmıyorum. Ama şöyle de bir gerçek var benim için; hayatımın ilk dönemlerinde yaşça büyük kadınlar ilgimi çekti. Sonra zaman ilerledikçe bu yaş farkı git gide azaldı. Şimdi bir bakmışım benden yaşça küçük kadınlar ilgimi çekmeye başlamış

3
    0 Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Açıkçası yaş sorunu 25 yaşını geçtikten sonra çok problem olmaz her birey 25 yaşını tamamladıktan sonra biraz daha kişiliği oturmuş bir hal alır 17 ve 24 yaşında biri için sorun olabilirken 25 ve 35 yaşında ki iki kişi anlaşabilir ama ben yine de ideal yaş aralığının 4-5 ten fazla olmaması ve mümkünse bir yaş dahi olsa erkeğin büyük olması taraftarıyım bu şekilde ikisi arasında ki denge de muhabbet de enerji de daha uyumlu olur.

3
    0 Yorumla
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

İlişkide yaş farkı değil, uyum ve anlayış önemlidir. Kadın büyükse olgunluk, erkek büyükse koruma içgüdüsü baskın olur. Ancak bu, kişiliğe ve ilişkinin dinamiklerine bağlıdır. Yaş sadece rakamdır; önemli olan iki tarafın birbirini tamamlayabilmesidir.

2
    0 Yorumla
  • Steel_Wing
    Steel_Wing Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

, ilişkilerde kimse diğerinden "büyük" olmamalı. Ne kadın ne de erkek. Bir ilişki eşitlik ve karşılıklı saygı üzerine kurulmalı. Her birey kendi değerini bilip, bir ilişkiye katkı sağlarken, karşındaki kişiyi de olduğu gibi kabul etmeli. Kadın ya da erkek fark etmez, önemli olan uyum, anlayış ve birbirini tamamlamak. Birinin sürekli üstün olmaya çalışması, ilişkiyi sağlıklı hale getirmez. İki kişi de kendi sınırları içinde, özgür ve saygılı olmalı ki, bu dengeyi sağlasınlar.

1
    0 Yorumla
  • Comagene00
    Comagene00 Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bu konuda etrafımda gördüğüm kadarıyla erkeğin yaşı bayanın yaşından büyük olduğu zaman dedikodu yapan görmedim ama kadın yaşça büyük erkeğin yaşı küçüğü olduğu zaman çok dışlandığını ayıplandığını gözümle şahit oldum, bu arada benim çiçekçi bir arkadaşım var hanımı yaşça kendisine bayağı büyük evlendiler mutlular bir de sırada iki kızlar oldu böylesi de var.

1
    0 Yorumla
  • Kehribark
    Kehribark Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 22
    1 yıl

Erkekler daha geç olgunlaşır derler o yüzden erkek büyük olmalı bence

4
    0 Yorumla
  • ruhumunışığı
    ruhumunışığı Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Ben, benden bir yaş bile küçük olduğunda yavrum evladım moduna geçiyorum istemsiz. O yüzden erkek büyük olmalı bence. Hem kadın büyük olduğunda anne gibi hissedip öyle davranır bence pek sağlıklı olmaz.

3
    0 Yorumla
  • kübrl
    kübrl Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Erkek büyük olmalı, kendimden küçüğünü istersem her an evimi polis basabilir 😃

3
    2 Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Ben de senin yaşında iken siteye üye olmuştum. Bak eskiler geldi aklıma 🤭

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      1 yıl

Bu nasıl bir güzellik, kübraaa

Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Benim tercihim yaşıt olması tamam bazı hareketleri ergence gelebilir ama böylesi daha iyi ben benden büyük erkekle başa çıkamam en azından yaşıt Olunca bi avantajım oluyor.

2
    1 Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      1 yıl

Nasıl başa çıkamazsın, bir örnek verir misin merak ettim. ? Başa çıkılamıycak şey ne mesela? Hangi hareketlerine ya da davranışına başa çıkamazsın?

Yorumla
  • kusurunabakarım
    kusurunabakarım Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.

Kadın büyük olmalı çıtır erkekler bizim olmalı kim uydurdu bu erkekler geç olgunlaşır lafını aradaki 3 5 yaş ile kimse olgunlaşmaz erkekler bu bahaneyle kendinden genç çıtır kızları kaptılar erkek olmak gibisi yok

2
    1 Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      1 yıl

😆😆😅

Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Erkekler geç olgunlaşır bu yüzden erkeklerin büyük olduğu ilişkiler daha sağlıklı oluyor. Olgunluk yaşla alakalı değil demeyin hiç çocuk gibi davranan bir yaşlı gördünüz mü?

Çıtır erkek ile ilişki isteyen kadın varsa saygı duyarım.

1
    0 Yorumla
  • ᖇaskolnikov
    ᖇaskolnikov Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Normalde erkek derler ama kadınların büyük olduğu ilişkiler çok güzel ilerliyor imiş

1
    13 Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

O riski göze alamam ya. Ben büyük olsun isterim jdjdj

Yorumla
    • ᖇaskolnikov
      ᖇaskolnikov
      1 yıl

En az 109 olması lazım djdkks

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Ruh yaşı o kadar olsun ya jsjsj

Yorumla
    • ᖇaskolnikov
      ᖇaskolnikov
      1 yıl

Tamam insan olgun ister de ruhu ölmüş birini de istemez yahu 😂

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Ne demek bu, ben ölmüş mü oluyorum!!! Skjsjshshssggsgsgafaf

Yorumla
    • ᖇaskolnikov
      ᖇaskolnikov
      1 yıl

Buna yaşamak denirse hayır djdjkd

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Aşk olsun. s. s jsjsjdjd

Yorumla
    • ᖇaskolnikov
      ᖇaskolnikov
      1 yıl

110 yaşındaki biriyle olsun xjxkxl

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Hmm, neden olmasın? İçi geçmiş adamlara bayılırım jjdjssj

Yorumla
    • ᖇaskolnikov
      ᖇaskolnikov
      1 yıl

Temiz elden miras. Miss djxkxk

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Yahu ben ruh yaşı olarak diyorum aaaa. Yoksa napayım antik mumyayı kdkkssk

Yorumla
    • ᖇaskolnikov
      ᖇaskolnikov
      1 yıl

Allah tez elden nasip etsin xjxkx

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Amen 🙏

Yorumla
  • Kara_şimşek6161
    Kara_şimşek6161 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 92%
    1 yıl

İnsan sevdikten sonra bunun bir önemi yok bence mesela annem babamdan 1 yaş büyük bende eşimden 3 yaş büyüğüm eşim 25 ben 28 yaşındayım ama birbirimizi çok seviyoruz mutluyuz iki de sağlıklı çocuğumuz var çok şükür

1
    0 Yorumla
  • YorForger
    YorForger Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Bir ilişkide büyük olmak değil, olgun olmak önemlidir. Olgun erkekler, cinsellik dahil her konuda daha tatmin edicidir. Bu yüzden benim için yaş değil, tecrübe ve olgunluk belirleyicidir.

2
    0 Yorumla
  • avukatinizberna
    avukatinizberna Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Benden 1-2 yaş küçük bir erkekle birlikte olurdum ama yanındayken büyük durmak istemezdim yaş olarak büyük olabilirim ama yan yana iken o büyük Dursun isterim

1
    0 Yorumla
  • Pömpüş
    Pömpüş Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.

Ne fark eder anlaşdıkdan sora? Ama bu büyüklük belli bir limitde olmalı absürt büyüklük ne kadın ve erkek zor yürür ilişki diktli olmak gerek

1
    0 Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Yaş, sayıdan ibaret. Olgun davranışlara sahip olmadığı müddetçe iki taraf o ilişkiden bir arpa yol 👣alamazsınız ; ancak takvim 📆yapraklarını sayarsınız. ✨🪁

1
    0 Yorumla
  • gunyss
    gunyss Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Yaş basit bir sayıdan ibarettir ama ben erkeğin büyük olmasını tercih ederim

4
    0 Yorumla
  • Cemrekelebek
    Cemrekelebek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Erkek büyük olmalı tabii ki çok geç olgunlaşıyorlar uzmanlar bile öyle söylüyor

4
    0 Yorumla
  • benginnn
    benginnn Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Her ilişkinin dinamiği farklıdır, ayrıca olgunluğun cinsiyet fark etmeksizin yaştan çok bağımsız olduğunu düşünüyorum.

2
    0 Yorumla
  • Mayamu
    Mayamu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Yaş olarak değil ama ruh olarak olgun ve beyefendi olmalı

3
    0 Yorumla
  • türkçeyiseverim
    türkçeyiseverim Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

erkek en az 4 yaş büyük olmalı. bunun önemi yok diyenleri pek anlamıyorum ama kendileri bilirler

3
    0 Yorumla
  • PeriiAlya
    PeriiAlya Takip Et
    1 yıl

Yani çok aşık olunca belli aralığa kadar yaşa takılınmaz ama erkek büyük olmalı bence tabi o da çok değil

1
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Kimin büyük olduğu hiç farketmez önemli olan karşılıklı aşk ve güven karşılıklı uyum ve anlaşma olması..

1
    0 Yorumla
  • Kirginimcokk0
    Kirginimcokk0 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Galiba erkek ama bazen öyle birileri ile karilasiyorsun ki bir bakıyorsun yaptığımız genellemelerin önüne geçmiş...

1
    1 Yorumla
    • Kirginimcokk0
      Kirginimcokk0
      1 yıl

O yüzden bilemeyiz

Yorumla
  • BforBaretta
    BforBaretta Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Kadın büyük olduğunda rolleri karıştırıyor. Abla, anne zannetmeye başlıyor kendini.

O yüzden kadın minimum 5 haş küçük olmalı

1
    0 Yorumla
  • zortukos99
    zortukos99 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Babaannemin lafıdır

"Var adamın gencine, her gün gönlün incine. Var adamın kartına, otur gönül tahtına"

1
    1 Yorumla
    • Ssebastian
      Ssebastian
      1 yıl

Ellerinden öpüyorum 😀😀

Yorumla
  • BirGaripGörünmezAdam
    BirGaripGörünmezAdam Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

cinsel iliskide erkek kadin arasinda yas farkinin cok onemi yok. 30 - 60 yas arasi sikinti olmaz. ama 20-35 yas arasinda kadin genc olmali

1
    0 Yorumla
  • NeyyMıstaffamNeyy
    NeyyMıstaffamNeyy Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Önceden kendimden büyük istiyordum. Artık öyle düşünmüyorum. Aşk yaşa bakmıyor.

2
    0 Yorumla
  • MadamBovarry
    MadamBovarry Takip Et
    1 yıl

Erkeğim büyük olsun mümkünse olgunluk anlamında da geçerli

2
    0 Yorumla
  • Tatlı_sinir
    Tatlı_sinir Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.

Erkek 3-5 yaş büyük olmalı ki yuvayı koruyacak geçindiricek olgunlukta olsun

2
    0 Yorumla
  • Bellaaa_
    Bellaaa_ Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.

Genelde yaşıtlarım ya da bir kaç yaş büyük tercih ederim. Küçük en fazla 2 yaşa okeyim

2
    0 Yorumla
  • Zeyneperglu
    Zeyneperglu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 70%
    1 yıl

onemli olan anlasabilmek, yas dedigin sayilardan ibaret

2
    0 Yorumla
  • Tempæst
    Tempæst Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Kafalar uysun, akilli mantikli bir insan olsun da yas cok ônemli değil

2
    0 Yorumla
  • cαssíєєє u
    cαssíєєє Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Kadın büyük olunca daha çok kıymet görüyor bence kadın büyük olmalı

3
    1 Yorumla
    • zortukos99
      zortukos99
      1 yıl

Var adamın gencine, her gün gönlün incine. Var adamın kartına, otur gönül tahtına... böyle atasözü bile var

Yorumla
  • İlkkemal
    İlkkemal Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Kısmet böyle şeyler önemli olan bir birlerini tamamlıyor olabilmek.😊

1
    0 Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Erkek büyük olmalı karakter olarak kafa olarak geç oturdukları için

1
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.

Erkek büyük olsa iyi ama şart mı? Değil. İki taraf da gerekli olgunluğa ulaştıysa problem yok

1
    0 Yorumla
  • İstilacıTürrİnsan
    İstilacıTürrİnsan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

kadın büyük olmalı erkekler erken çöküyor zaten babası gibi görünüyor güçtende erken düşüyor

1
    0 Yorumla
  • karanlik_taraf
    karanlik_taraf Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Erkek buyuk olup bi 5 ila 10 yas arasi fark lazim bence. o zaman ideal olabilir.

1
    0 Yorumla
  • Eirenee1
    Eirenee1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Çok yaş farkı olmadığı sürece kadının ya da erkeğin büyük olması fark etmez

1
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.

Fark etmiyor iki cins birbirini uyumlu buluyorsa seviyorsa öyle olur

1
    0 Yorumla
  • ÜfBayılazam
    ÜfBayılazam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Reşitlik ve Sadakat olduktan sonra önemi yok

1
    0 Yorumla
  • ayla_xxx
    ayla_xxx Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 51%
    1 yıl

ben kendimden küçük kocaya vardım ama erkek büyük olmalı

1
    0 Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Erkek 3-5 yaş büyük olursa daha iyi olur Ayşegül Hanım

1
    0 Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Gerçekten yaş konusunun önemi var mı bu kadar, sevdikten sonra.

1
    0 Yorumla
  • Benimolsadecebenim
    Benimolsadecebenim Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 63%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Kadın büyük olmalı bence nitekim yaşı küçük olan hatunlar ergenliği aşamamış oluyorlar

1
    0 Yorumla
  • Sisifoss_
    Sisifoss_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Erkekler geç olgunlaştığı için bırak 4-5 yaş erkek büyük olsun. Böylesi makbul 🫠

1
    0 Yorumla
  • berilmutsuzolanhanii
    berilmutsuzolanhanii Takip Et
    Guru Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Eşit olmalı bence ama fark 5 yaşı geçmezse ikisi de normal kadın da erkek de büyük olabilir

1
    0 Yorumla
  • dreamy07
    dreamy07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 90%
    1 yıl

Yaşla alakalı değil bence olgunlukla alakalı tamamen iki tarafta aynı olgunlukta olmalı

1
    0 Yorumla
  • _gunes__00
    _gunes__00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Ya aynı yaşlarda olmalı ya erkek büyük olmalı

1
    0 Yorumla
  • justt_tonight
    justt_tonight Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

takilmalik iliskide kadın büyük ciddi iliskide erkek buyuk olmalı

1
    0 Yorumla
  • DirilisRuhu
    DirilisRuhu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Erkeğin büyük olması daha iyi olur. Çünkü kadın çabuk yıpranır.

1
    0 Yorumla
  • KinkyFurky7
    KinkyFurky7 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Normalde erkek ama kadında 1-2 yaş büyük olabilir sorun olmaz

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (146)
Devamını Gör(191)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir ilişkide kadın mı büyük olmalı, erkek mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir ilişkide kadın mı büyük olmalı, erkek mi? 37 cevap verildi
Bir ilişkide kadın mı büyük olmalı, erkek mi? 29 cevap verildi
Bir ilişkide kadın mı büyük olmalı, erkek mi? 87 cevap verildi
Bir ilişkide kadın mı büyük olmalı, erkek mi? 281 cevap verildi
Bir ilişkide kadın mı büyük olmalı erkek mi? 43 cevap verildi
Sizce ilişkide erkek mi büyük olmalı kadın mı? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El dokuma halılar hoşunuza gider mi?
  • Eski sevgilinizin arkasından konuşur musunuz?
  • 70 kiloyum belim ince mi sayılır, ideal bel ölçüsü kaç olmalı?
  • Uzun mesajınıza "anladım" cevabı gelse tepkiniz ne olur?
  • Esiniz örtu takmanızı isterse takar misiniz?
  • Kendine bir iyilik yapmak istesen, bu ne olurdu?
  • Hayatınızda aldığınız en doğru karar neydi?
  • Son zamanlarda neler dinlediniz?
  • Her espri masum mudur?
  • Eski sevgilisini hâlâ unutamayan biri yeni bir ilişkiye başlamalı mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨