Sevgilim her yerden engelledi?

merhaba 2 yıllık bir ilişkim vardı birbirimizi gerçekten cok seviyorduk fakat toksik bir iliskiydi onun hatalari coktu affedemeyecegim seyler yaptı kendisi de biliyordu. hatta barismak icin benim icin sehir bile degistirmisti. Her neyse son tartismadan sonra icimi doktum bi mesajla ve bana ara verelim sana zarar veriyorum dedi. kabul etmedim. yalvar yakar baristirdim. ama soguk yapti sana karsi bisey hissetmiyorum sen ağladığında uzulmuyorum dedi. 1 hafta boyle gecti (1 hafta icinde senj seviyorum, cocuklarimin annesi, seni birakmicam yanindayim vb seyler diyordu) Bir gun soguk bir gun sicak yapiyordu dayanamadim zorla olacaksa olmasin daha iyi dedim git dedim. Cok kotuydum kendime hakim olamadim sinirden hastaneye dusmusum. arkadasim ailem ulasmaya calismis ben hastanedeyken hepsini engellemis sonra ulasmaya calistim her yerden engelledi abisiyle konustum dedi ki yorulmuş mutlu degilmis sana karşı bir sey hissetmiyormus. peki dedim sustum biraz daha ulasmaya calistim olmadi aciklama yapmasını istemistim donmesini degil. abisine yazdim tekrar dedi ki seni sevmiyor anla artik. oysa bana son ana kadar seviyorum demisti ben bunun için ugrasmistim. sizce doner mi? ilklerimizi birlikte geçirdik. 10 once ki haliyle sonra ki hali bambaşka biri yani baska birisi mi var diye dusundum ama abisi oyle bir seh yok istemiyor sadece dedi.. kalbimi kırdı ahımı aldı. pisman olsun dönsün anlasin degerimi istiyorum ama affetme fikri yok. sizce döner mi
Sevgilim her yerden engelledi?