Bence senden bi pay aldı şimdide gitti ya da durduk yere hayatına biri girdi
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benden bir pay almadı hayatına biri girmiş olsa bile söylese anlayışla karsilayacagimi biliyordu zaten çok yeniydik ki öyle bile olsa insan sadece wp den falan engeller aklına neresi gelirse engellemis ben ona ne yaptım ki sapık biri değilim yazma dese zaten yazmazdim
Ortada hiçbir sebep yoktu uykusuzdu uyu dinlen dedim uyuyayım biraz gelirim dikkat et kendine dedi akşama kadar sesi çıkmayınca akşam sadece bir kez iyi misin diye mesaj attım cevap yazmadı ertesi gün baktım her yerden engellemis sapık biri değilim yazma dese zaten yazmazdım bu yaptığı çok saçma ulaşmak istiyorum ama korkuyorum
Yüzsüz biri değilim kimsenin hayatına kıyıdan köşeden müdahil olacak biride değilim sadece bu şekilde bırakması üzücü olan kendimi sapık takıntılı biri gibi hissettim
sacmalama nerdeyse tüm erkekler böyle soguyunca tak engel basiyolar ulas ulasabilirsen hic sorgulama bile nd oldu ne bitti diye daha cok poposu kalkmasin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence senden bi pay aldı şimdide gitti
ya da durduk yere hayatına biri girdi
Benden bir pay almadı hayatına biri girmiş olsa bile söylese anlayışla karsilayacagimi biliyordu zaten çok yeniydik ki öyle bile olsa insan sadece wp den falan engeller aklına neresi gelirse engellemis ben ona ne yaptım ki sapık biri değilim yazma dese zaten yazmazdim
Boş ver ileride belki bişeyler olur belki senin için iyidir bu
Salla gitsin sniden seni engelleyecek kadar degersizmissin demek ki boş ver yani
Ortada bir sebep olsa engel yemek bu kadar zoruma gitmezdi hayır birde sapikmiyim her yerden engelliyor yani
Salla gitsin
Öyle yapmaya çalışıyorum zaten 5 gün oldu tepki vermedim hiç ama zoruma gidiyor
ne pis insanlar var cidden
Ortada hiçbir sebep yoktu uykusuzdu uyu dinlen dedim uyuyayım biraz gelirim dikkat et kendine dedi akşama kadar sesi çıkmayınca akşam sadece bir kez iyi misin diye mesaj attım cevap yazmadı ertesi gün baktım her yerden engellemis sapık biri değilim yazma dese zaten yazmazdım bu yaptığı çok saçma ulaşmak istiyorum ama korkuyorum
sende de hata var böyle tuhaf biriyle sevgili olunur mu nasıl anlamadın
Kötü hiçbir şey olmadı ki gayet iyiydik gülüp egleniyorduk bir sorun yoktu
salla ya yapılacak bir şey degil bu. düşünüp soru sorman hata
Bilmiyorum yinede üzülüyorum
ulaşma m*l gibi peşinden koşma
Yüzsüz biri değilim kimsenin hayatına kıyıdan köşeden müdahil olacak biride değilim sadece bu şekilde bırakması üzücü olan kendimi sapık takıntılı biri gibi hissettim
sacmalama nerdeyse tüm erkekler böyle soguyunca tak engel basiyolar ulas ulasabilirsen hic sorgulama bile nd oldu ne bitti diye daha cok poposu kalkmasin
Duygularımı bastırmaya çalışıyorum ama son mesajı bile "rüyamda inşallah seni görürüm 😘😘😘 " olan adam nasıl hemen soğur
seviyo gibi yapmış olabilir ya da bilmiyorum ama ssn sorgula iyi davranma sen nasıl insansin bana bunu nasil yaptin falan filan de
Yani ulaşıp sorayım mi sence neden diye 5 gün oldu bu arada hiçbir şey yapmadım ulaşmaya çalışmadım ama hep aklımda neden diye
Sebebini öğren
Nasıl ulaşabilirim ne diyebilirim terslerse
Böyle biriyle nasıl sevgili oldun ki
Her şey çok güzeldi neden böyle oldu bende anlamıyorum
Seni kandırmış demekki seviyo gibi yapmış
Belkide
Taze 31 cekmistir
Güldürdün kskdkpsjdd