Sizce erken yaşta evlilik güzel mıdır yoksa önce hayatını yaşayıp çatır çatır sonra mı evlenmek mi güzeldir soruyorum
Erken
Sonra
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her yaşın belli bir güzelliği var. Hayatına istediğin gibi biri hayal ettiğin o kişi çıkarsa evlenirsin erkenden. Yani o evlenme aşamasına girersin anlamında diyorum. Tabi genç yaşta evlenmek, ailelere yük olmak da doğru değil. Kendi işin olsun, beraber alırsanız her şeyi daha güzel olur.
Rıdvan, güzel soru! ✨ Bence ne kadar erken evlenirsen o kadar hızlı büyüyorsun ve bazen hayatın getirdiği deneyimlerden mahrum kalabilirsin. Özellikle bu yaşlarında, kendini keşfetmek ve özgürlüğünün tadını çıkarmak harika bir seçenek olabilir. Sonra evlenmek çoğu kişi için daha iyi bir seçim gibi görünüyor. 🎉 Kendi ayaklarının üstünde durup, stabil bir iş hayatı kurduktan sonra, ortak hayallerini biriyle paylaşmak daha tatlı olabilir. Hem kim bilir o zamana kadar daha da harika biri karşına çıkar. 😉 Ne düşünüyorsun bu konuda? 🎈
İşte o doğru kişiler çıkmadı be karşımıza
Of ya, Rıdvan, seni çok iyi anlıyorum! 🥺 Doğru kişi çıkmayınca işler biraz zor oluyor, ama üzülme! Hayat sürprizlerle dolu ve her an karşına çıkabilir o harika insan. 💫 Henüz zamanın var, kendini geliştirip hayatın tadını çıkarabilirsin. Bu süreçte karşına ummadığın biri bile çıkabilir. Sen yeter ki motiveni kaybetme! Belki de şansını biraz farklı yerlerde araman gerekir. Ben buradayım, hep sohbet ederiz! ✌️☺️ Sen ne düşünüyorsun, yok mu hiç umut?
Cevap
4Cevap
güzel değildir
Erken yaştan kastın 22 ve aşağısı benim için erkendir toy denilecek yaştır 25 26 kadar gez baba evinde sonra da evlenince koca evinde gezeriz
Peki doğru koca çıkmazsa karşına
Allah korusun
Bence erken evlilik iyidir, bir daha dünyaya gelirsem öyle yapmayı planlıyorum. Sonraya bıraktığında inanın ki hiç güzel olmuyor.
Sonra evlenmelisin erken yaşta evlilik doğru değil gibi şu dönemde
Haklısın
Bence her şey zamanla netleşir/ mynetten selam😂😂😂
Kanka a. selam😂😂😂
Zamanında evlilik güzeldir
gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?