Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Madem kendin de biliyorsun, o zaman ne demeye böyle bir soru sorup da savunurcasına cevap veriyorsun ki?
Tamam eskilerde böyle bir şey varmış ama o zamanlarda savaşlar çok olup erkeklerin sayısı az, kadınlarınki fazlaymış. O zamanda kadınlar çalışmazlardı, evin ekmeği nereden gelecekti acaba?
O devirdekiler mecburiyettendi. şu an zaten insanlar 2nci eşe her halukarda karşı çıksalar bile Metres olmanın da aynı anlama geldiğini biliyorlar. Sadece beklentileri karşılandığı için duruyorlar. Yani menfaat dünyası.
155 Yorumla
Soran1 yılUzun mesele ama Allah bilir ne çektim brn
Soran1 yılBen 18 yaşımda internet üzeri biriyle tanıştım çok sevdik 20 yaşıma kadar beraberdik sonra ben bir hata yaptım terk etti çok yalvardım yakardım bizi yarım bırakma diye ama bana güveni kalmadığı için sevdiği halde terk etti bir yıl sonunda evlendi şu an iki yıllık evli hiç görmedik birbirimizi ne yaptıysam unutamadım hep o pişmanlık o hasret içimde kaldı niyetim yuvasını bozmak değil sadece uzaktan da olsa ölmeden görmek istiyorum onu bende yazdım ona iki gün önce iki gün aynı saatte aradı görüntülü evlenmedin mi unutmadinmi dedi sen unuttun mu dedim öyle geçiyor dedi benim sonra dedim ki seni görmek istiyorum kabul etmedi zaten sonra da engelledi bu kadar yemin ederim niyetim yuvasını yıkmak değil ama gel dese hiç düşünmeden giderim o kadar çok seviyorum şimdi bana ulaşma imkanı var eğer yazarsa yine konuşursak günden güne konu evliliğe kadar giderse ne yaparım diye düşünüyorum kendi kendime sadece çok üzgünüm Rabb'im düşmanıma göstermesin öyle bir acı evli olmasaydı kapında yatardim ama evli çok acı çekiyorum çok çaresizim delirmek üzereyim şu an ne yapacam bilmiyorum 😞
- 1 yıl
Sana sadece şunu söyleyebilirim. Dünyada sadece 1 kişiyi sevmezsin. Adam haklı olarak ilişkiye son vermiş. Demek ki ilişkiyi bitirecek ne yaptıysan artık geri dönüşü olmayan bir yol açmışsın.
Yapabilecek bir şey yok, hani adam bekar olsa neyse diyecem de. Şimdi bu inadından ötürü öteki kadını da rahatsız edersin, ahı gelip seni tutabilir. Onun için bu şeyden vazgeç.
Bunun adı aşk da değil sevda da değil başka bişey de değil.
Birini sevdin kısmetinde yokmuş olmadı. Adam da kendine yeni hayat çizmiş ve gidip evlenmiş.
Bizler de senin yaşındayken sevdik sevildik ama nasip olmadı başkasıyla evlendik. Gerçi o da olmadı ya.
Sen yine de yuva yıkan olma, aklından çıkar. Başkasını da sevebilirsin unutma.
Haa belki ilk aşık olduğun kişidir onun etkisindesindir ama şunu söyleyeyim, o da geçiyor merak etme. Sen sadece kendine yeni hayat kur.
Soran1 yılSadece onu bı kere görmek istiyorum 😔
Soran1 yılÇok üzgünüm 😔 ama haklısın teşekkür ederim kardeşim sağol
Soran1 yılAma ben şuna inanıyorum ne kadar zaman geçerse de geçsin unutulmuyor alışıyor insan tekrar sevebiliyo ama unutmuyor ne ben unutacam ne o biliyorum ama yinede yuva yıkan olmayacam😔 tekrar çok teşekkür ederim
Soran1 yılÖylemi gerçekten 😢 şu an ağlayarak yazıyorum demekki oda senin gibi düşünüyor da gitti o kadar haklısın ki kader nasiple kavga edilmezmiş demekki ne yapalım burası dünya her şey istediğimiz gibi olacak diye bir şey yok Rabb'im seninde gönlüne göre versin 🙏🏻
- 1 yıl
O da bana yamuk yapmıştı, hem de 2 kez. Affettim dedim ama affedemedim, sana nasıl güvenecem dedim güvendiremedi. Seviyor muydum? Çookkk. 7 yılın sonunda iş inada girince başkasıyla evlendim. Çünkü artık onu gerektiriyordu. Durdukça olacak bir şey değildi.
şu an diyorum ki iyi ki onunla evlenmemişim. onun için ağlama.
Soran1 yılOda bana güvenmiyordu ya yine yaparsan diye gitti 😔 ben yaptım bunu kendi ellerimle yapmak canımdan can çıkarıyor canım çok acıyor gerçekten o bı kez bile affetmedi Allah'ım çok zor ben yaşadım düşmanım yaşamasin 😔 kendine iyi bak Allah'a emanet
Soran1 yılÇok kötüyüm şu an yarın akşam gelip anlatırım olur mu
Soran1 yılTamam olur
Soran1 yılYa öylemi ben sen acı diye bunca şeyleri yazdım gerçekten ya bide diyorum ben bu acıyı yaşadım hiçbir kız yaşamasın diyorum inşallah sen bin katını yaşarsın umarım sende o kadın gibi başkasında gönlü olan bir adamla evlenir sin defol sorumdan bidaha yazma yorum şeytan.
- 1 yıl
Neden cevabımı sildin bu arada gönlü başkasında olan bitiyor evlenirsin demişsin adamım gönlü karisinda anla
Soran1 yılO yüzden nişanlı olunca benle konuşmak için çabaladı evlendikten sonra o yüzden iki gün üst üste aradı seven insan neden karısını aldatsin bu aldatma dir
- 1 yıl
😂 bazı erkekler böyle karakter yoksunu yani sen zaten kendince düşünüp bu adam beni sevse niye evlensin hiç dedin mi kendine yahu erkekler çoğu böyle eğlenecek biseyler ararlar kendilerine açık yol bırakırlar
- 1 yıl
Cevaplarımı neden siliyorsun ki gerçekler bunlar
Soran1 yılBoş boş konuşuyorsun sadece hiç bir şey bilmeden insanların hayatlarını ancak yargılayin belliki kimse seni sevmemiş hep kullanılmışsin ondan öyle düşünüyorsun
- 1 yıl
😂 konuştu sanal evli sevgilisini unutamamış şahıs
- 1 yıl
Hiçbir erkek zorla evlendirilmez o adam seni sevmiyor sevmiyor sevmiyor anla artık ne kadar meraklısın metres olmaya bence psikiyatriye görün
Soran1 yılboş ver gt orspu
- 1 yıl
Orsp sensin
- 1 yıl
İnşAllah o adam eşini çok sever ondan başkasını gözü görmez hep dua edeceğim o kadına oturduğu yerden dert olmuş tebrikler
Soran1 yılOrsp olmasaydın gelip burada acıma karşı ml gibi konusmazdin zavallı seni kimse seni skmmiş kimse sevilmez sanıyorsun dimi Allah blni versn inşallah
Soran1 yılİnşallah sanada nasip olur öyle evlilik aklı kalbi başkasında olan bir adamla 🤣🤣🤣
- 1 yıl
😂 yazık sana ya ben iyi niyetle dua ediyorum birbirine helal olan iki eş mutlu olsun diye ama sen beddua ediyorsun unutma haksız yapılan beddua sahibine döner hem o adamın aklı kalbi bedeni ruhu eşinde kabullen artık senin gibi evli adamı bekleyeceğime böyle kalırım bu arada o ettiğin küfürü sana ederdim ama sen ona bile layık değilsin
- 1 yıl
Adamın aklı kalbi eşinde o yüzden onunla evli
- 1 yıl
Bu arada daha fazla yazma ya senin gibi biri sadece inslaradan onay bekliyor ben onaylamiyorum 2 eşliliği
Soran1 yılSenin fikrin gerçekten çok önemli eşiyle mutlu oluyorsa da olsun ben onun kötülüğünü hiç istemem ama sende dünkü kız gibi konuştuğun için dilerim darim başına olur 🥲 o zaman anlarsın nasıl bir şey
- 1 yıl
Aynısını yaşadım ve rahatsız etmedim defalarca yazmasına rağmen
Soran1 yılAynısını yaşasaydin asalamak can acitmak yerine daha anlayışlı bir şekilde tecrübe ile nasihat verirdin
Soran1 yılBen adamla evliliğe girecem diye bir şey yazmadım Allah'tan korkan bir insanım böyle bir vebali taşıyamam ama olurda öyle olursa diye kendi kendime düşündüm sadece
- 1 yıl
Eğer senin yerinde başkası olmasaydı asla bu adama yüz vermez önünde ki güzel fırsatları değerlendirirdi şimdi diyelim ki sen evlisin eşin senin üstüne kuma getirdi ne hissedersin ne kadar kötü değil mi bu
- 1 yıl
Olsaydı demek istedim
Soran1 yılTabiki biliyorum ben kötü bir şey zor ve çok acı ama şayet öyle bir şey olursa diyorum yapacam demedim kendisi ile öyle bir konuya girmedim bile
Soran1 yılSeviyorum diyorum sevmek çok mu basit sizin için
- 1 yıl
Bence onu her yerden engelle sil kendi haline bırak ve önüne temiz bir nasip çıkmasını bekle kimse vazgeçilmez değildir
Soran1 yılYa sorma dünden beri bu ikinci kadındır gelip yaramı deşiyor insanlar ne kadar acımasız
- 1 yıl
Ben acımasız değilim fikrimi söylüyorum kendine ve o kadına yazık ediyorsun bir erkek için
Soran1 yılAdam ona yazık etmesin bir şey de yapmadım ben neyse ya sana hesap mı verecem konuyu kapat lütfen ve dahada yazma
- 1 yıl
Adam seni sevmiyor sevse evlenmez lütfen sende daha fazla yazma sana bunu normal diye söyleyen insanında yarası vardır ondan normal görüyor
- 1 yıl
Yazma
Soran1 yılAsıl sen yazma farkındaysan benim sorumdasin ve beni seviyor halada unutmadı aslada unutmayacak ve seni hiç te ilgilendirmiyo Allah isterse olur istemese olmaz.. sen yazma.
- 1 yıl
Kendini kandır Kandırabildigin kadar
Soran1 yılKaybol
- 1 yıl
😂😂😂
Soran1 yıl🤣🤣🤣
Yapay Zeka Cevapladı
Kuzum, bu konu gerçekten çok karmaşık ve duygusal olarak zorlayıcı. İkinci eş olmak, özellikle bir ilişkide herkesin mutlu olup olmayacağına iyi bakılması gereken bir durum. 🥺 Toplumumuzda yaygın değil ve birçok insan için kabul edilemez bulunabilir. O nedenle, bu tür bir ilişkide her iki tarafın da ne istediği ve duygusal olarak nasıl etkileneceği çok önemli.
Bence en önemlisi, içinde bulunduğun ilişki dinamiklerinin ve senin ne hissettiğinin farkında olmak. Kendini mutsuz, değersiz ya da arka planda hissediyorsan bu konuda ciddi düşünmen gerekebilir. ❤️ Kendine karşı dürüst ol ve seni gerçekten neyin mutlu edeceğini düşün.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Keşke ben Arap olaydım 3 tane karı 50 çocuk ordu resmen 🤣
00 Yorumlaİlk eşine çok büyük saygısızlık bence ben ikinci eş olsam ilkini çok kiskanirdim onlarında ortak hayatları olacak çünkü
09 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum ne yapayım
Soran1 yılSence hangi kadın razı olur
Soran1 yılBiz 4 yıldır birbirimizi seviyoruz sonra beni terk etti evlendi iki yıldır ben yine yazdım oda aradı beni duygularımız yeniden yeşerse diye korkuyorum ortada evlilik yok aslında ben o noktaya giderse diye düşünüyorum
Soran1 yılTm teşekkür ederim bacım Allah gönlüne göre versin
- 1 yıl
Sizin gibi böyle şeyleri normalleştiren kadınların üstüne kuma gelse ne yaparsınız acaba yazık durumunuz üzücü
Soran1 yılBak dün de boş konuşan biri oldu insanlarin hayatlarını bilmeden gelip boş konuşma kim normalleştirmiş boş boş konuşuyorsun sen benim hayatımı düşüncelerimi ne kadar biliyorsun da böyle konuşuyorsun asıl sana yazık
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSence normal mi metressten farkı yok benim gözümde
160 Yorumla- 1 yıl
Siz de insanların hayatlarını bilmeden konuşmayın diyip her şeyi normalleştirmeyin kardeşim. Metress olacak kadar da duşmezsin hani hayatın kötü olsa da
Soran1 yılMetreslikle alakası yok
- 1 yıl
Evli adamla şu an birlikteysen zaten metresslik demektir
Soran1 yılYeni tanıdığım değil benim 4 yıldır sevdiğim ve ondan önce iki yıl sevgiliydik normal olmadığını biliyorum zaten ve cok acı bir durum sadece çaresiz olduğum için soru sordum buraya
- 1 yıl
Ayrıca meşru değil
Soran1 yılBirlikte değilim yazdım oda beni aradı konuştuk o kadar evlilik bile açılmadı konuda
- 1 yıl
Bak o adam zaten karısını bosamaz ki hangi erkek sevgilisi için karısını bosar ya sizi nasıl bu kadar kolay kandiriyorlar bosamaz ve karısı da izin vermez beyni olduğu için o yüzden 2. Eş olarak da evlenmez senle
- 1 yıl
Sen çok yanlış duygular içindesin bir kadın kocan hakkında böyle düşünse onu ne yerine koyarsın işte insanlar da seni o yere koyuyor
Soran1 yılBosanmamasi evlilikte engel değil ki dini nikah olur zamanla resmi nikahta olur
Soran1 yılHaklısın anlıyorum ne demek istediğini biliyorum nasıl bir şey çok zor ve saygısızlık bir durum biliyorum zaten bacım
- 1 yıl
Abi siz ne kullanıyorsunuz neyin kafası bu. Kadın 2. eşe izin vermez boşanma davası açar öyle bir şey yapmak istese hiçbir erkekte sevgilisi için karısını terk etmeyi göze almaz.
- 1 yıl
Bence ütopyada yaşıyorsun büyük ihtimalle o adam seni kendisi zaten dini nikahla eş olarak almak istemez saf buluyorlar ve kandırıyorlar buradaki saf sen oluyorsun
Soran1 yılBana akıl mi veriyorsun yoksa aşaliyomusun anlamadım bacım çok sevdi bu beni hatam yüzünden terk etti şimdi ben yazdım ya ona konuştuk ya hani belki olurda duygularına hakim olmayıp benle iletişime girer sonra konu birlikte evliliğe kadar giderse diye düşünüyorum sadece hatta ona dedim göreyim seni yanıma gel diye kabul etmedi
- 1 yıl
Sana doğru yolu göstermeye çalışıyorum ki asagilasam bile hak ediyorsun. Kızım senin hiç mi anan baban bı büyüğün yok bı sor bu adam benle evlenir mi gönül mü eğlendiriyor diye hala anlamak istemiyorsun çok saçma hayaller kuruyorsun. Bu kafada olan birine zaten ne desem boş anlamazsın. Ne yapıyorsan yap ama sana yazıklar olsun ne kadar seversen sev bu bir bahane değil bir kadının yuvasını bozamazsın senle muhatap olmak istemiyorum cidden ya gerçekten hak etmiyorsun böyle kadınlar hak etmiyor tamam sen evlilik hayali kur o seni kullansın sonra zaten karısına tıpış tıpış dönecek gününü göreceksin
- 1 yıl
Allah korkusu yok sizde hemcinsim olarak utanıyorum ben sizin gibi metresslerden
Soran1 yılDarim başına inşallah o zaman görürsün metresliği
- 1 yıl
Köpeğin bedduası tutsaydi gökten kemik yağardı sen zaten belanı bulmuşsun sana beddua etsem ne fark eder
Soran1 yılSg inşallah benim durumuma düşersin dilerimki beter olursun
- 1 yıl
Dile ne fark eder sen zaten olmuşsun ya ne dememi bekliyorsun alkışlayim mı
- 1 yıl
Metress metresstir
- 1 yıl
Kendini haklı göremezsin
- 1 yıl
Her türlü hakareti ve acıyı hak ediyorsun ve umarım o kadına yaptığını gelecekte başkası da sana yapar
Soran1 yılBilip bilmeden boş konuştun ya gerçekten içten diliyorum bunu inşallah en kısa zamanda benim durumuma düşersin
- 1 yıl
Ne olursa olsun haksızsın beddua et Allah senin gibi ahlaksizlarin bedduasini kabul eder mi sence. Umarım adam sana kötülük yapıp terk eder
- 1 yıl
Ki göreceksin yapacak o zaman dersin ben ne kadar mlım diye
- 1 yıl
Ben o kadar ahlaksız asla olamam öyle olursam zaten her türlü hakareti hak ediyorum demektir
- 1 yıl
Senin bedduan sana dönüyor farkındaysan
Soran1 yılMl olan sensin insanların hayatlarını bilmeden havlıyorsun
- 1 yıl
Tamam diyelim kötü hayatın var
- 1 yıl
Ama hiç bir şey bunu haklı çıkarmaz biri kocana böyle yapsa kötü hayatı var mı diyeceksin
- 1 yıl
Kendi haklı buluyorsan ben zaten bir şey diyemem
- 1 yıl
Ama şunu bil metressin ve hep metress olacaksın seninle evlenmeyecek
Soran1 yılEvlenmesin sadece öyle olursa diye geçiyor aklımdan yoksa bende biliyorum bir yuva yıkmak zor kolay değil benim isteğim onu son defada olsa bir kere görmek sadece bir kere yazdım ona ve oda iki kere aradı beni ve konuyu kapattık bir daha görüşmemek üzere sana açıklama yapmak zorunda değilim ama yuva yıkmaktan bahsediyorsun zoruma gidiyor insanların ne yaşadığını bilmeden yargilamayin
- 1 yıl
Metressle muhatap olamayacağım
- 1 yıl
Cevap yazma
Soran1 yılİnşallah sende metres olursun sen cevap yazma deflll sorumdan
- 1 yıl
Metresslerle muhatap olmuyorum ve Allah mettreslerin bedduasını kabul etmez. Mettres mettrestir hep ve öyle kalacak
Soran1 yılHangi durumda olduğum hiç önemli değil peki ya sen düşünüyor musun ya Allah'ın sevdiği bir kalbe sahip sem o zaman bedduam kabul olur mu görürsün ya gerçekten inşallah sende çok seversin ve sevdiğin evlenir tırnaklarına kadar sizlarsin inşallah kimseye kolay beddua etmem ama hak ettin
- 1 yıl
Metressin kabul et beddua etsen de bu değişmez mettressin
- 1 yıl
Allah'ın sevdiği bı kul mettress olmaz
- 1 yıl
Allah sevse zaten böyle günaha düşürmez bu imtihan değil ahlaksızlık mettres hanım
Soran1 yılHiç önemli değil benim için sevdiğim için her şey olurum
- 1 yıl
Ben namaz kılan bir insanım ve emin ol bedduan gelip geçer ve en önemlisi ne değilim mettress değilim
Soran1 yılBende namaz kılıyorum 🥲
- 1 yıl
Tamam öylesin zaten kabul ettiğine göre tamam sadece mettress olduğunu bil bu yeter
- 1 yıl
İnanmıyorum böyle ahlaksız biri namaz kılmaz
- 1 yıl
Kılsa da kabul olmaz en büyük günah şirk ikincisi kul hakkı ve siz o kadının kul hakkina giriyorsunuz namaz kılan mettreess olmaz
Soran1 yılSende insanların acılarıyla insanları yargılayacak kadar pis bir insansın hep beddua edecem sana s
- 1 yıl
Et bana ne Allah beni korur ve Allah seni yargılıyor ahirette de yargılayacak ne diyeceksin Allah'ım bı kız benim yaptığım şeyin senin nazarinda iğrenç olduğunu söyledi lütfen onu cezalandir mi
- 1 yıl
Git de git de Allah sana belanı vermiş zaten
- 1 yıl
Allah korkusu olmayanın bedduası tutmaz özellikle sokak kadını olanlarin
Soran1 yılTm sg işte ne çok ahlak dersi verdin bedduani aldın hadi git
- 1 yıl
Tamam ben sana beddua etmiyorum çünkü gerek yok ama o kadın sana bir gün beddua ederse doğrulamazsın emin ol her işin kötü gider
- 1 yıl
Ben mettressim de kabul et gideceğim
- 1 yıl
Bu arada bana değil herkese beddua etmen lazım çünkü normal hayatta herkes seni kinar herkes benim gibi düşünüyor herkese göre mettressin
Soran1 yılKinasinlar Allah'ın izni olmadan yaprak daldan düşmez 4 evliliğe kadar helaldir Allah yazmışsa kaderime kimin gücü yetecek bozmaya istedikleri kadar beddua etsinler sonuçta kader ben demiyorum gidip evlenecem eğer öyle bir şey olursa diye düşündüm sadece
- 1 yıl
Dini de bilmiyo bu karısından izinsiz birlikte olman İslam'a göre de mettress sayılıyor fetva hattını arada mettress olduğunu onlar da söylesin o zaman belki anlarsin
Soran1 yılBirlikte değilim sljkk anlamıyor musun şayet yazarsa bana diyorum benle konuşursa konu evliliğe kadar giderse diyom ben onunla birlikte değilim ve kolay kolay da olmam onla
- 1 yıl
Ne yapıyorsan yap senin gibilerle muhatap olmuyorum artık cevap da yazmayacağım
Soran1 yılYazma yol al şimdi ergen
1 yılHe abla çok normal vallahi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılNormal değil.
00 Yorumla normal nedir ne normaldir
01 Yorumla
Soran1 yılNormal olmadığını biliyorum
1 yılTercih tabi
00 Yorumla
1 yılBence hayir
00 Yorumla
1 yılNormal tabiki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!