Merhaba acil akıl verin bana vallahi kötüyüm?

Ya sevgilimle 3 yıldır beraberiz son zamanlarda kıskançlık konusu oldu beni kıskandırmak için yanımda açık saçık kız videlarina bakiyordu rahatsız oldum bir iki kez kızdım bak uzuluyorum hoş değil dedim ben burada çıplak nerdeyse her yeri meydanda kaslı kaslı erkekelrw baksam nasıl olur dedm hatta bilerek bende açtım bak bakıyorum dedmm. Anlamiyo , sonra kapandı konu bana dediki arkadaş gibi ol ilişkimizde ben kızlara başka sebeble bakmiyormki ben ikimiz yorum yapalım dalga geçelim diye yapıyorum bana ayak uydurmuyoraun flaan dedi sonra bende neyse dedm heralde tassak muabbbeti için kisnadiemak için diyor ayak uydurdum dün dikkatimi çekti dört beş tane açık kız kendi kaydetmis herywri meydan da kendimi; çok kötü hissetm ve güzelce dedimki bebegm bak beraber bakalm dalga gecelm izleyelim sorun yok ama dedm , sen niye kaydediyorsun ne amaçla dedim ağzıma sıçtı sonra ben erkek videosu kaydettmm ve benm hesabıma baktı dedmki al bende kaydettm bak nasıl his anla yine ağzıma sıçtı sen suçlusun sen dünü mahvettin kavga ettik ben onları kaydederm senle ayak uyduramicakmiyiz dalga geç konuş biz senle bu kıskançlık konusunu konuştuk hata yapıyorsun falan dedi ama konu kaydetmesi kendinin bakması ozguvenim düştü kendimi çirkin hissettm ki bende öyle kaydettiği kızlar gibiyim ama aşırı iğrenç bissetm bugün kendimi anlattm bak kıskançlık değil konu beraber yapsak neyse ya ağzımı actimmi ama sen evde kendin instagrama kaydettmissin buna empati yap lütfen bak dedim hala beni suckuyo bak dedm bwn çıplak erkek kaydetaem kaslı kaslı kaydetsem nolur dedim yapmam sanasaygimdan dedm ne hissetcegin bilirim dedim ki bende yok asla beyler hanımlar valla benmi yanlış tepki verdm o mu yanlış sizce ben nasıl davranmalıyım ifade etmeliyim hala bana sen dünü bozdun tartsitik diyo tartismadk ben ona üzüldüğümü anlattm tatlı dille ağzıma sıçtı yani vurdu her herw
Merhaba acil akıl verin bana vallahi kötüyüm?