Bu zamanda niye çoğunun sevgisi sahte
Hiç aşık olmadım ama bu sahte sevgiyi görünce olmamak daha iyi sanırım
Bu zamanda niye çoğunun sevgisi sahte
Hiç aşık olmadım ama bu sahte sevgiyi görünce olmamak daha iyi sanırım
Çoğunluk dediğin gibi ama gerçekten sevenler de var nadiren de olsa. Misal ben. Millet sevgili yapıp aldatıyor veya keyfi, kısa ilişkiler yapıyor. Ben bir şey olmadığımız kızı 5 yıldır tek taraflı seviyorum ve red yememe rağmen de unutamıyorum bir türlü. Belki bir gün pişman olur, anlar benim sevgimi dedim, 2 ay önce konuştuk bir şekilde sosyal medyadan. Sırf çok sadık kaldım diye, 5 yıldır seviyorum diye bu sevgime "Hastalık, psikopatlık, yüzsüzlük" yakıştırmaları yapıyor. Halbuki tek yaptığım şey onu çok sevmek, değer vermek ve bundan dolayı da unutamamak...
Ne sevgilim oldu daha önce ne de flörtüm. Her şey bu kızla başladı ama bu da böyle oldu ne yazık ki...
Ama şöyle bu zaman bozuk ya güvenemiyor belki sen rahatsız etme Belli olmaz Hayırlısı ile Nasip Olur İNŞALLAH
Ya da daha iyisi Nasip Olur İNŞALLAH
Aramız iyiydi 1 sene falan, tanıdım onu o süreçte yeterince ama değişti bana karşı bu meseleden sonra. Normalde duygusal, düzgün biri ama bu konuyu benimle konuşurken tersliyor hep. Niye bana değiştin, niye böyle yapıyorsun diyorum. Unutman için uğraşıyorum, ne yapayım diyor. Ondan böyle tavırlı davranıyor dediğine göre 🤷♂️
Ben artık hiçbir şekilde adım falan atmam. Son konuşmaydı bu, artık kenara çekileceğim. Yorumlarda biri yazmış sonradan pişman olup geri döndü falan. Ben de bir umut öyle olmasını umarak bekleyeceğim mecbur. Umarım her şey için geç olmadan o da bana döner...
Hayırlısı neyse o olsun İNŞALLAH Sıkma canını
Senin okula gitmediğin zamanlar ve daha öncesinde öyle sevgiler vardı. Şu son 2013 lerden sonra bozulmaya başladı insanlar. Ne kızı seviliyor ne erkeği. Erkekleri koruyamam çünkü onları da gördük ne yaptıklarını.
Yalnız şunu diyim, ya çevreniz böyle ya da yanlış yerde arıyorsunuz.
Seni gerçekten sevecek sana değer verecek biri karşınıza çıktığında, ı ıhhh bu olmaz başkası olsun diyen sizlersiniz. Yani aslında seçimi siz yapıyorsunuz, erkekler sadece niyetlerini söylerler.
Hiç sevgilim olmadı knk çünkü bu zamanda Sevgi zor ben öyle değil masum temiz gerçek sevgi istiyorum ve ömürlük olsun istiyorum bu yüzden kimseye güvenemiyorum
İnan bakmak değil daha önce küçümsemek için demiyorum kendine bakım yapmayan biri vardı beni seviyordu saf gözüktü başta yinede olabilir mi diye düşündüm ama değişti iyi ki adım atmadık ikimizde ilkim olup yoracak uğraşamam bulunduğum yer kısmı doğru kötü değilim hatta hoşlarına gidiyor övgü için demiyorum ama diğerleri gibi değilim bu yüzden etkileniyorlar bide biraz çocuk gibiyim ama onlar öyle mi hyr
Zaten aramıyorum RABBİM'E Bırakıyorum O Ne İsterse O Olur sadece Dua ediyorum
Merak etme kardeşim mükemmel değilim ama elimden geldiğince sakınıyorum sadece kapalı değilim ve bakımlıyım süsü seviyorum ama bunu kendim için yapıyorum onun dışında zaten o kişi gelse bile evlenmeden evli gibi takılmam sadece tanırım
Yani burada erkeklerde kızlarda çoğu normal değil bence ha iyilerde var
Rica ederim ben teşekkür ederim
Sevgime layık birini bulamadım
Maalesef bu zamanda herkesin problemi bu umarım bulursun
Gerçekten çok sevdim ve çok sevildiğimi de hissettim. Ama bazen çok sevgi de yetmiyor bazı dikenleri almaya..
Sadece sevmek yetmiyor zaten korumak saygı duymak el üstünde tutmakta gerek sıkma canını Hayırlısı olsun
Ah, aşk denizinde yüzerken görünen bütün o sahte balıklar, değil mi? Bence sevgi hala gerçek ama bulması biraz araştırma gerektiriyor. Bunu doğru kişiyle yaşamak çok kıymetli bir şey! Henüz âşık olmadıysan üzülme, onun heyecanını yaşamak için bir fırsatın var demektir. Aşk kesinlikle yaşanılası bir duygu. Kalbin yerinden çıkacakmış gibi atarken, dünyanın en şahane yaz dizisinde oynamak gibi bir his bu! Kendine biraz zaman tanı, sana da o gerçek sevgi gelecektir. Sen hiç aşık oldun mu, nasıl bir deneyimdi? 😊💖
Cevap
7Cevap
Kadınlar gerçekten sevmekten bahsetmesin lütfen bunu genel olarak söylüyorum ben içinizden çok nadir vardır aşkın sevginin kıymetini bilenler ve ona göre davrananlar
Çok sevdim aşık oldum el üstünde tuttum herseyine saygı duydum değer kıymet bildim pamuklara sardım üzmemek için elimden geleni yaptım benim onun için yaptığımı kimse yapmamıştır belki ama işte bunu görünce siz kadınlar nasıl olsa bana bağlı seviyor deyip kırmaktan üzmekten çekinmiyorsunuz
Ama tam tersi size kötü davranan erkeklere daha çok ilgi duyup katlanıyorsunuz herseylerine
Yani senide suçlayamam belki gerçekten üzülmüşsündür kardeşim ama herkesi bir tutma Hakkında Hayırlısı Olsun İNŞALLAH 🤲
%99 böyle maalesef o yüzden %1'lik kısmı bulana helal olsun
Allah razı olsun
Nasip kısmet 🤲😊
O nasipten bizede düşer mi dersin
Asla olumsuz düşünme yani Sınavlar var evlilik kimine hediye kimine Sınav Dua edelim ALLAH Çok Yüce Ve Çok Büyüktür İNŞALLAH Nasip Olur 🤲😊
Maşallah sana banada dua et lütfen
Ederim Elbette ama önemli olan sen İnan kendine Dua et 😊
Sende et ama öyle biri çıksın karışma
Ederim 🙃
İNŞALLAH 🤲
İstediğin bir dua var mı bende senin için edeyim belki Rabbim kabul eder 😊
Her konuda Hayırlısı için Dua et geleceğim için ve senin dediğin gibi Düzgün biri için ha bide Ailem için
Kusura bakma ben bildiğin içimi döktüm 😂
Olsun dök tabiki eğer istersen daha çok dökebilirsin dinlerim 🤗
Arkadaş olarak konuşacaksak olur
Tabiki arkadaş olarak
Soruyu beğendim
Tm
Yazdım
Ben 6 yıl bekledim red de yedim ona rağmen belki bir gün olur umuduyla, gel gelelim ki onu unuttum kendimi güzel bir ilişkiye adadım ve çok güzel günler geçirdim sonrasında ne oldu bilin o çıkageldi bana yazdı konuşmak istediğini söyledi ben de onu reddettim
Onu unuttuysan sorun yok umarım çok mutlu olursun❤️
Hahaha bu ben.
En az yirmi tane aşk yaşamışımdır. Birşeylerin sahte olması iyidir, orjinalini bulduğunda daha sıkı tutarsın.
Sahte olunca nasıl oluyor yani gerçek değilse o kişi ile nasıl yol alınırki
Yol almıyorsun yol alırmış gibi yapıyorsun.
O zaman sen hiç gerçekten aşık olmadın
Belkide, elimden tut götür boğ beni aşkın karanlık dehlizlerinde...
Şiir mi bu
Gerçekten aşık olursan bu kadar rahat olmazsın ama gerçek olur her şey
Sevgilim olmadı ama zamanla hisleri azalıyo herkesin arkadaşlar bile zamanla sıkılıp bırakıyo
Gerçekten sevgi öyle değildir ya
Yok ya zamanla herkes sıkılıp gidiyo
Farklı düşünüyorum umarım üzülmem
Sevdim 4 sene beraber kaldık mesafe de oldu bi ara ve ayrıldım. Onunla olduğuma hiç pişman değilim dünyanın en harika kızıydı ama maalesef ayrılmak zorunda kaldık.
Bu kadar çok sevdiysen özel değilse neden ayrıldınız
22 yaşındayım ve evlilik düşüncem yok. Açıkçası kızla da her şeyi tüketmiştik biraz toksit bişeye dönmüştü ama gerçekten çok kaliteli bi kızdı.
Hm anladım
Evet sevdim. Citti söylüyorum.
Ne oldu peki sorsam özel değilse
Hayırlısı olsun İNŞALLAH sıkma canını
Neye inandın
Platonik sevdim
Gerçekten mi yoksa heves mi
Bnce gerçek, heves olsa uzun yıllar aklımda kalmazdı
Hayırlısı neyse o Olsun İNŞALLAH senin için 🙂
Amin. Seninde hakkında hayırlısı olsun
Amin İNŞALLAH ALLAH Razı Olsun 🙂
Rica ederim 🙂
Sadece bir kizi gercekten sevdim
Sonra ne oldu peki
Sevgili olduk, ayrildik
Neden diye sorsam özel değilse
boş ver
sevdim bir kere bir daha nah severim
Neden peki
Genelleme yapmak doğru değil ayrıca karı milleti değil kardeşim
Evet sevdim
Karşılıklı mı peki
Hayır sevdiğini hiç sanmıyorum
Boş ver RABBİM Sana Daha İyisini En Güzel Şekilde Nasip Etsin İNŞALLAH
Yok ben böyle daha iyiyim erkekler hayırsız 😂 ama iyi duan dileğin için çok teşekkür ederim sende umarım mutlu istediğin gibi hayat yaşarsın🌸💜
Teşekkürler ❤️🤗
Evet
Umarım hak ediyordur sevgini
Ayrıldık
Neden diye sorsam ya da özelse soylemene gerek yok RABBİM Sana Daha İyisini En Güzelini Hayırlısı ile Nasip etsin
Aldattı bacım
Sana layık değilmiş o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?