Mutlu bir evlilik derim hiç düşünmeden. Kariyer her zaman her şekilde yapılabilir ama mutlu bir evlilik kurup sürdürmek kolay değildir. Hayatını paylaştığın insan her koşulda yanındaysa ve hayatı sana huzurlu hale getiriyorsa bu hayatta istersen kariyer de yaparsın, her şeyi de yaparsın. Ama hayat arkadaşın kötüyse hayatın çöp olur
Bence mutlu bir evlilik çünkü para çalışkan biriysen ama az ama çok kazanılır. Evdeki huzur tamamen mutlu bir evliliğe bağlı. Aslında sağlıklı iletişim kurulan bir evlilik diyelim her an mutlu olamayız bu imkansız.
Kariyerden kastınız ne maşallah herkesin ağzında bir kariyer lafı dolaşıyor. Gören duyan da profesör doçent falan oluyorsunuz sanacak. Evli olup 3-4 çocuğu olan profesörler var onlar nasıl yapıyorsa sizde yaparsınız merak etmeyin.
Ayrıca çok da gözünüzde büyütmeyin akşama kadar çay kahve içiyorum profesörler koordinatörler daire başkanları özel kalem müdürleri yönetim kurulu başkanları falan sen ben gibi insan yani evlenmekle çocukla falan alakalı konular değil.
Bence kariyer ya en güzeli kendi ayaklarin üzerinde durmak kimseye muhtaç olmamak kendi paranı kazandığın zaman bu sana daha bir motivasyon veriyor bende öyle olmuştu çünkü hiçbir şey emek vermeden yürümüyor onu soylim kolay olmuyor yani zoru başarmak gerekir