Kocamı aldattım aileler duydu kocam beni affetmiyor çok pişmanım?

6 yıllık evliyim bir oğlumuz var. Eşimin ilgisizliğinden dolayı çok büyük bir boşluğa düştüm ve bi başkasıyla konuştum görüştüm iki kere. Çok pişman oldum eşime herşeyi anlattım ardından konuştuğum kişi herşeyi eşine yollarım diye beni tehdit etti benden gidemezsin dedi dinlemedim en sonunda eşime herşeyi yolladı eşim beni boşamak istedi yalvardım yakardım pişman oldum ona ne kadar pişman olduğumu gördü ve en sonunda affetmişti ama bu görüntüler aileme kadar giderse bu iş tamamen biter dedi ve bu şerefsiz maalesef daha henüz ayrılmadığımı hazmedemeyince bir instagram hesabı açıp bütün görüntüleri koyup eşimin ailesini ekledi ve herkes her şey gördü üstelik bunu eşide biliyordu ne kadar güzel kardeşim ta affetmiş diyede yazmış ve daha neler neler herkes bunu gördü kayın babam gözümün yaşına bakmadı bir kez olsun beni dinlemedi beni babamın evine getirdi. Deli gibi pişmanım eşim kesinlikle istemiyor birbirimize sarılarak ayrıldık her gün konuşuyoruz ama eşim kesinlikle boşanmakta ısrarcı yediremiyorum çok ağır ne yapsam boş gibi kanıma giren bir şerefsiz yüzünden bunlar yaşandı kahroluyorum hayatım bitmiş gibi 😢 bitiren tamamen bitirirmi sizce? Sonuçta onunda canı çok yanıyo böyle olsun istemezdi ama sürekli üzerine basa basa boşanıcaz diyor gururuna yediremiyor yaşananları 😢

Kocamı aldattım aileler duydu kocam beni affetmiyor çok pişmanım?