Egosu yüksek kızlar siz neyin peşindesiniz?

Ya şu Türkiye de yaşayan Kızları çözemiyorum. ( Gurbetçi değilim) Özellikle sosyal medyanın yayılması, Bakım ve güzellik imkanlarının da gelişmesiyle birlikte Egolarınız son zamanlarda tavana vurdu hatta deldi de geçti diyebilirim. Egolarınızı tatmin edebilecek çok erkek de var. Her geçen gün abazalaşan ve kadını adeta bir tapınak haline getiren, her istediğini yapan, ya da ona oynayan erkeklerle dolu ortalık. Kimileri de ödün vermiyor kendine güveni oldukça yüksek. Mesela ben tam bir İkizler erkeğiyim. Kız yanımdaysa yanımdadır yoksa zaten hiç olmamıştır felsefesi. Yani kasmam , samimiyim açık sözlüyüm neyse o.. Tip deseniz de iyi olduğumu söylerler, benim bir sıkıntım var. Egosu yüksek sürekli pohpohlanmış kendisini yalan yere şekilden şekile sokan kızlara uyuz oluyorum. Açık sözlü olunca, pohpohlamayınca bir bakıyorum pohpohlayan egosunu tatmin eden birinin yanına gitmiş. Çocuk kırıla kırıla konuşuyor dünya da kız tek kalmış gibi. Kız bir yana dünya bir yana o çocuk için. İlginç ve değişik bulanlar bu sefer de sırf samimiyetimi öz güvnime kıl olup "Ben senin öz güvenini rahatlığını yerim sen kimsin" felsefesi ile yaklaşıyorlar iyi de oynuyorlar önceleri. Ama sonra fark ettiğimde ilgi alakayı anında kestiğimde bu sefer düşman kesiliyorlar. Haliyle ilişki de bitiyor.. Siz neden özgüveni yüksek hatta size karşı ilgisiz kalan erkeklerle uğraşıp kavga edip didişip sonunda her istediğinizi yapan sizi pohpohlayan erkeklere gidiyorsunuz? Neden bu kadar ironiksiniz kızlarrrrr?
Egosu yüksek kızlar siz neyin peşindesiniz?