Güncellemeler
1 yıl
Erkeklerin geneline göre egolu. Fakat her önüne gelene mavi boncuk dagitamazsin
Güncellemeler
1 yıl
Nzbxbxbbxbx
Türkiye'de maalesef çok var egolu kişi.
Farika45 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Değilim
Ama çoğu kız egolu bence Türkiye'de. Haksizmiyim
O konuda haklısın
Mesela ne yapsan sapık damgası vuruyo sana.. eve cagirsan falan.. Bide abazalar yüzünden bunun nedeni
Bıktırmışlardır da ondan bir çoğu bismillah demeden cinsellikten bahsetmeye kalkıyor yavaş yavaş. kız da en ufak sinyal aldı mı başlıyor sinirlenmeye refleksif biraz
Haklısın.. onunda bir zamanı ver bence.. ilişkinin biraz ilerlemesi gerekiyo cnsellik için.. kız guvenince birlikte olursun kızla. Başta cnsellikten bahsedersen ki kaçar elinden. Tecrübeyle sabit
Öyle
Zor olmalari daha çok değerli yapio TC kızını.. ama öyle türbanlılar varki ne hünerleri var. Yani şaşar kalırsın. Aciklardan daha fena.. şok oldum
Duydum buradaki arkadaşım söyledi
Türbanlı sevgilimde oldu ordanda biliyom. Arkadadlarimda anlatio. Harbi ilerde düzgün bir es denk gelmez bize..
Az da olsa düzgün birileri var dua et üzerine düşeni yap yeter kalpler Allah ın elindedir sen ondan iste
Ama ben düzgün değilim nefsine yenikdim. Zina yaptım. Bana düzgün kız denk gelir mi sanmam..
Tövbe eder bundan sonra hayatını ona göre yaşarsan Allah kerim
Hmm. Sen olsan zina yapmış biri ile olur musun
Tövbe etmişse sevmişsem olurum yapmayan mı kalmış
DOgru. Çirkin değilse yapar yani erkek zina.
Galiba öyle
Çünkü çirkin zayıf bir arkadaşım var ve hala bakir maalesef.
Umarım senin gibi kıza denk gelirim ya. Tam istediğim gibi kafa yapin
Rabbim hayırlısı ile gönlüne göre versin inşallah
Tanissak olur mu?
Boyum ,1.82 fit sporcu biriyim. Tabi güven sorunu var sende haklısın
Evet. Sevgili olma yolunda tanışmak için mi dedin
Evet
Hiç öyle şeyler düşünmek istemiyorum bu aralar umarım karşına gönlüne göre birisi çıkar
Lutfen bir şans ver.. ciddi ilişki iicn istiyorum amacın kötü değil.. Instagram furki9869 lütfen mesaj at
Anladım zaten o yüzden bende sana açıklama yaptım ben düşünmüyorum bir süre
Bak bir süre dedin.. sonra olur yani.. sadece takiplessek bari lutfen
Çok merak ettim yüzünü yemin ederim.. nolur
Tipsiz de değilim hem.. sporcuyum fitm uzunum. Lütfen nur yüzünü görsem takiplessek
Ben kimi yar olarak sevebileceğimi anlarım senden arkadaş enerjisi aldım sadece. boş umut vermek istemem
Allah sahibine bağışlasın ne diyeyim🙂
Offff neden yaa bizden olurdu.. daha mi yakiskli olmaliydim
Tipin gayet iyi enerjin bana o konuda geçmedi. bunu yanlış anlama. benim çok yakışıklı erkek kankalarım var nolacak ama aşık değilim çünkü aşk enerji meselesi onlar benim için kardeş sende nasıl sadece arkadaşlık enerjisi alıyorsam onlardan da kardeşlik dostluk enerjisi alıyorum. örnek misal.
Bir denesek ama. Sen denemedin ki beni.. bsna saçma geldi dediğin.. biraz konuşsak instadan sonra karar versen?
Denendin bile şu an 🙂 Yok kararım nettir teşekkür ederim.
Offf zina yaptığım için galiba söğüdün benden. Bırakırım zinayı nolcak ki
Senin sayende gunahada girmem hem
lütfen , i want to now you. İ m romantic man
Çok Zor bir kızsın baya bu etkileyici. Kırıldım valla.
Hala çok kötüyüm 😪