Eski sevgilim neden boyle yapiyor?

Her sey cok guzel giderken tanimadigi bir kizin tiktok hikayesini begenmesiyle ayrildim. Ozur diler cabalar diye dusundum ama aksine beni sucladi. Daha sonra mesajlar atti ama hep beni suclayici manipule iceren mesajlardi. Begendigini asla kabullenmedi kanitli olmasina ragmen. Bu olayi bahane edip ayrildigimi dusundu. Her yerden engelledim ve daha sonra hesabina eski flortlerini ve bir suru kizi aldi. Ama ayni̇ zamanda beni stalklamaya devam ediyordu. Bir kac gun once ben dayanamayip mesaj attim beni suclamisti ayrildiktan sonra hesabina erkekleri aldin exin geri dondu onunla konusuyorsun diye. Ama aslinda bunu yapan oymus bende yazdim insan iftira atmadan kendine bakmali dedim. Exlerini takip etmissin hemen dedim. Sonra bu da bana sende gez mekan mekan falan dedi laf soktu asla kendi sucunu konusmaz. Sonra mesajda konustuk bitti wpden engelimi kaldirmis. Sonra ertesi gun baktim aktif video attigi tiktok hesabini kapatmis ve instagram takip ettikleri yavas yavas dusuyor. Sevgili mi yapti bana hala hissi var mi dusunup duruyorum. Onume de bakamiyorum. Sizce butun bunlari neden yapiyor? Normalde de hesabina gelen kiz isteklerini aninda onaylar ama arkadasimdan istek attirdim onaylamiyor. Acaba ben exlerini almissin dedigim icin benim gordugumu dusundugunden mi yoksa yeni iliski mi yapti

Eski sevgilim neden boyle yapiyor?