Güncellemeler
+1 yıl
Görüşlerinizi yazın bekliyorum
Kendisi bana ne yaparsa yapsın sevceğimden emin ve bugün ona unuttumu söyleyip mutluluklar diledim büssürü laf etti sinirlendi başta gayet sakindi neden böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Onu sallama bak nasıl kuduruyor
Normalde kıyamazdım ama şimdi böyle davranıyorum hani kötü bişey demedim telefonda bana sinirlendi laf saymaya başladı aynen diyip suratına kapattım engelledim
Oh çok iyi yapmışsın kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış ama sen onu unuttuğunu söyleyince kudurmuş.
Evet kendine yediremiyor böyle olduğunu ve bugün arkadaşı da aradı beni ikisiide normal değil ya sence beni seviyor mudur halen bana yaşattıklarini yaşaması lazım
Ne yaşadınız bilmiyorum ama seven insan sevdiğine kıyamaz o sadece senin sevginle kendi egosunu tatmin ediyor gibi geldi zaten bunun için sen bitti deyince sinirlenmiş. Belki seni hep yedekte tutacaktı beni seviyor zaten her türlü yaptığıma göz yumar diye. Arkadaşı seninle arkadaş mı niye seni arıyor? Açma eğer arkadaşlarıyla samimi değilsen engelle de onun çevresiyle iletişimi kopar ne kadar çok ulaşılmaz olursan okdr çok içine oturur ve sana ulaşmaya çalışır. Sakın yelkenleri suya indirme yoksa sana ulaştıktan sonra yine aynısını yapar bu sefer dana beterini çünkü ozaman artık ciddiye de almaz aman yine affeder der.
Ya herkes diyor çevremdeki arkadaşlarımda diyor kendi egosunu tatmin ediyor böyle davranma iyi olmuş diyor bunun bi canım arkadaşı var beni arıyor beni tehdit ediyorlar bide numaranı yatarız gibisinden bundan da beter yani bugün arkadaşı güzelce konuşuyor ama unuttum diyorum inanmıyor hep öyle diyorsun diyor ikisininde fena halde egosu kalkmış durumda
Cidden egosunu tatmin ediyor pislik. Numaranı yayarız ne ya bunları hemen hayatından çıkar bak daha çok başına bela olurlar insan olsalardı seni böyle şeylerle tehdid etmezdi o eski sevgilin erkek olsaydı arkadaşı seninle böyle konuşamazdı bak bunlar tekin değiller bugun bununla tehdid eden yarın benimle yatmazsan böyle yaparım şöyle yaparım diye tehdid eder. Bence sen numaranı değiş bir süre kimseye de verme sosyal medya hesaplarını da kapat bir süre bunlar elini eteğini senden çekene kadar. Baktın olmuyor git şikayetçi ol asalaklar seni yalnız bulmuşlar akıllarınca seni kullanacaklar.
Ya ben gerçekten hani öyle saf severim sevdimmi ve ciddi ciddi kendi arkadaşlarına verdiler bi gün içerisinde 5 erkek falan yazdı ve baya rahatsız oldum açıkçası böyle iki canım benle kafa buldular napcamıda bilmiyorum yakın arkadaşlarımı da bu işe dahil edemem ve ailem numaramı değiştirmez ki sebebini falan sorarlar
Oha sen nasıl bu şrfszle konuşmaya devam ettin ya aklım almıyor. Kaç yaşındasın? Galiba yaşın küçük ailene söylesen nasıl tepki verirler söyle numaramı birileri arıyor rahatsız ediyor ve ben artık değiştirmek istiyorum. ya da git şikayetçi ol direk numara dağıtılması suçtur madem bunu göze almışlar cezalarını çeksinler ama başına daha çok bela da olabilir şrfsizler. O kişilerin hiç biriyle bir daha muhattap olma bak başına büyük iş açarlar cidden bunlar karektersizlerin yapacağı şeyler erkek olan asla bir kızı belden aşağı vurmaz bu başka bir şey değil. Seni o kişi asla seviyor sakın bir daha geri dönme. Arayan tüm numaraları engelle. Tanımadığın hiç bir numaraya cevap verme. Bana soracak olursan bunu ailenle paylaşman daha doğru.
Ya yaşım küçük evet ve ailemin de pek anlayışla karşılayacağını düşünmüyorum yani akılları sıra göze alıyorlar ama yapamadılar gerçekten anlamıyorum bir insan nasıl böyle olur ya bu çocuk benden önce hiç böyle değildi benden ayrıldıktan sonra değişti kendini belalı göstermeye çalışıyor ama bende annesini falan tanıyorum bişey olsa gidip annesine şikayet ederim (annesi sevgili oldumuzu bilmiyo)
Numaranı dağıtması hoş bir şey değil bence beklemeden söyle.
İnsanları ayrıldıktan sonra tanırsın herkes başta iyidir
Doğru diyorsun bunun arkadaşı gaz veriyor bana diyor işte bidaha beni ararsan kötü olur diye ben zaten bidaha öyle birini sevmem ama kendisi geliyo kafamı karıştırıyor ama bu sefer kesinim istemiyorum
Kafan karışmasın karşıma çok daha iyileri çıkar böyle kişilere fırsat verme
Haklısın teşekkür ederim yardımların için 💕💕
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!