Amacı ne cidden çıldırıcam düşünmekten?

20 yaşındayım. Sevgilimle 2 yıllık güzel bir ilişkimiz vardı ve ikimiz de birbirimizin ilk aşkıydık. Birbirimizle evlilik hayalleri kuruyorduk son aşkım ol diyordu özel şeylerimizi de ilk birbirimizde yaşadık ve çok aşıktı bana. Son 2 ay ilişkimizde anlaşmazlıklar oldu, ben çok önemli bir sınava hazırlanıyordum ve tempomu yaklaştığı için arttırdım o yüzden her saat ona mesaj yazamıyordum ve kendimle ilgili bazı özel şeylerimi paylaşmıyordum onla. Ama onun dışında iyi kötü günümüzde birbirimizin yanındaydık. pis bir kuzen çevresi vardı ve son zamanlarda hep o grubu sülale gibi yanında getirmeye başladı. O grupla da anlaşmazlıklar çıktı aramızda. Ayrıca sevgilim kıskanç olduğu için erkek arkadaşımla görüşmemi istemeyen biriydi. Kısa etek giydiğimde bile bir kere ki normalde öyle giyinmem bu etekle milletin sana bakması beni deli ediyor diye kızmıştı. Kendi ailesi muhafazakar benimki seküler bir aileydi ve annemin onu sevmediğini de biliyordu. Ailemle de tanışmıştı. Kendisi orta gelirliydi bense yüksek. Ama benim için paranın hiç önemli olmadığını biliyordu. Onun aldığı en küçük hediyeye bile sevinirdim. Sen benim karşıma altın ararken çıkmış bir elmassın bile demişti. Senin gibi bir kız bana nasıl çıktı diyordu. sonra iki ay biz çok yıprandık ve ilişkiden soğudum zayıf halkayım diyip mesajla benden ayrıldı. Ben aşırı üzüldüm. Oysa bambaşka birine dönüştü. Kuzenleriyle çok yakınlaştı ve aşırı fazla paylaşım yapmaya başladı. Zengin yerlere gitmeye, alemlere akmaya başladı ve bir sürü kız ekledi. Film bende şurda koptu. Bu tiktok uygulamasından sürekli göndermeler paylaşıyordu. Son zamanlarda iyice arttırdı. Paylaşımlarda hep aşk acısı içeren paylaşımlar. Bir daha asla sevmeyeceğim seni sevdiğim gibi yeni birini buldun mu bir zamanlar ayrılmazdık sana olan aşkımın ölümsüzlüğünü biliyorsun diye şarkı klibi, artık aklıma bile gelmiyor ama adı geçince mentalitem çöküyor diye klip, en sevdiğinde gidermiş güvendiğinde aşk bitermiş diye klip, mecnunun Leylaya seninle olabilmek için nelere katlandım demesi, seni köpek gibi seviyorum demesi, bunum gibi yığınla klip paylaştı. Seni seven kafama edeyim seninle o bankta o zamana edeyim diye klip bile paylaştı Benim de sabrım taştı. Dedim ki ona yazdım sen ne kadar iğrenç birisin dedim benden sonra başkalarına mı atladın dedim. O da hayatımda biri yok ne saçmalıyorsun dedi. O göndermeler ne o zaman dedim o göndermeler sana değil haberin olsun bunu bil dedi. kime o zaman dedim o da kimseye değil birine olmak zorunda değil diye sinirlendi. Sonra dedi ki ben seni hiç düşünmüyorum bile biz ayrılalı 2.5 ay oldu dedi. Ben senden sonra çok değiştim ve kuzen ortamımdan bir kızla son haftalarda aramda bişeyler oldu ama olmadı dedi. Ama kızın benimle alakası yok. Estetikli, alemci, şımarık, para düşkünü, açık saçık giyinen bir kız. O kadar açık giyiniyor ki hemde. Böyle bir kıza aşık olmuş olabilir mi? 2 haftada bide. Biz ayrılalı 2.5 ay oldu o ayrıldı ama bunları niye yapıyor o zaman? Bende her yerden engelledim

Amacı ne cidden çıldırıcam düşünmekten?