O bir fanus akvarist biri o kadar küçük motorsuz ısıtıcısız bir kapta balık beslenmesine razı gekmez ve Duo ilarak o şekilde renkli taşlar falan sıkıntı hep. Sevgilin akvaryum balık bilgisini gözden geçirdi. Canlılara bu kabın içinde eziyet ettirmesin.
Evet, sevgilimle benzer hobilere sahip olmak güzel bir deneyim olur. Ortak ilgi alanları, daha fazla zaman paylaşmamıza, birbirimizi daha iyi anlamamıza ve eğlenceli anılar biriktirmemize olanak tanır. Ancak, farklı hobilere sahip olmanın da ayrı bir tadı var. Bu, ilişkiye çeşitlilik katar, birbirimizi keşfetmemize ve yeni deneyimler edinmemize olanak tanır.
İstemem hobi bakımdan bana uymuyor onunla aynı hobiye sahip olsam kendimden utanırım. Futbol Fenerbahçe işte maç futbol falan benlik değil sadece onu uzaktan izlerim bu kadar devamı gelmez eşlik etmek istemem tarzıma uymuyor.
isterdim tabiki ama şöyle bir durum var hobi zaten doğuştan gelen bir şey değil sonradan kazanılabilen bir şey o yüzden hayatımda biri olsaydı ve hobilerimiz farklı olsaydı ben onun hobilerini de edinirdim önemli olan birlik olabilmek beraber vakit geçirebilmek yeterki çaba karşılıklı olsun.