Aşk İlişkileri Sevdiğiniz insanın sevdiği bir hobisi olması sizi kıskandırır mı? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevdiğiniz insanın sevdiği bir hobisi olması sizi kıskandırır mı 🤔#Aşkİlişkileri #FiqHShott Güncellemeler+1 yıl Cevap herkesten özür dilerim kadını tanıyamadım 🤦♂️ Güncellemeler+1 yıl Cevap veren herkesten* Sevdiğiniz insanın sevdiği bir hobisi olması sizi kıskandırır mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kıskandırır, bensiz yaptığı her şey 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Hayır kıskandırmaz aksine sevdiğim kadının hobisinin olması beni de çok mutlu ederkendisini geliştirmesini isterdim her zaman 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok saçma sorular değil mi?Resimdeki kadın kiralık bisiklet değil miBasit kadınlar 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl Fenomen olda senide görelim caz yapma soru düşünmek çok kolay mı sanıyorsun? Yorumla
zPSiCoPaTa Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl ne hobisi olduğuna bağlı 1 2 Yorumla FiqHShott +1 yıl Spor olur ne bileyim kitap okumak falan 🤷♂️ Yorumla zPSiCoPaTa +1 yıl kıskanmam o zaman Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hayır tabi ki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kıskandırır, bensiz yaptığı her şey
Hayır kıskandırmaz aksine sevdiğim kadının hobisinin olması beni de çok mutlu eder
kendisini geliştirmesini isterdim her zaman
Çok saçma sorular değil mi?
Resimdeki kadın kiralık bisiklet değil mi
Basit kadınlar
Fenomen olda senide görelim caz yapma soru düşünmek çok kolay mı sanıyorsun?
ne hobisi olduğuna bağlı
Spor olur ne bileyim kitap okumak falan 🤷♂️
kıskanmam o zaman
Kıskandırmaz saygı duyarım
Niye kıskanayım
Niye kıskandırsın ki çok saçma.
Yok daha hoşuma gider
Hayır tabi ki
Hayırr
Hayırrr