Sizce böyle bir şey yapsam nasıl olur? Kızın sınavlardaki performansının düşmesine sebep olabilir mi?

Üniversitede okuyorum ve alt sınıfımdan ilk görüşte hoşlandığım bir kız var. Şimdiye kadar onun için yaptığım şeyler şu şekilde: Öncelikle okul WhatsApp grubunda kıza yürüyen bir çocuğa tepki gösterip ağzının payını çok güzel verdim, sonra kız bana dmden teşekkür etti ve o şekilde aramızda bir sohbet başladı. Okuldaki ilk ortak dersimizin olduğu gün beni yanına çağırdı ve önümdeki Bargello poşetinin içinde ne olduğunu sordu, ben de parfüm, kahve, krem krem olduğunu söyledim. Sonra kremimden kullanmak istedi ve kullandı. Birkaç gün sonra aramızda konusu geçince kızın isteğiyle kıza ve arkadaşlarına 35'lik Ballantines, ayrıca paket Ülker Napoliten çikolata aldım. Genellikle yüz yüzeyken fazla konuşmuyorum, ama sonra yine sosyal medya üzerinden konuşmaya devam ettik. Dün ise kızın arkadaşlarından biri kızın resmini paylaşıp altına " Bugün Dünya Prenses Günü " yazmış. Ben de " O halde yanlış anlamazsa ve izni olursa prensesin Dünya Prenses Günü'nü kutlamak istiyorum " yazdım, sabah arkadaşı " İzni yokmuş, kendini prenses hissetmiyormuş " dedi, ben de " Saygı duyarım " dedim, ama biraz red yediğimi düşünüp içerledim. Sene başında alt sınıfımdakilere bizzat kendim bana " Abi " demelerini söylemiştim ve kız da bana o yüzden " Abi " diyor. Ayrıca kız WhatsApp profiline " Dert olayım diye yaratmış Yaradan " yazmış. Sizce İnstagram hikayemde " Kimi kulunu " Dert olsun diye Yaradan ", sanırım beni de ömrüm boyunca genellikle " Abi " olayım diye yaratmış... " diye bir yazı paylaşsam nasıl olur? Şu anda vize haftasındayız ve bu kızın kafasını karıştırıp sınavlarda performans düşüklüğü yaşamasına sebep olabilir mi?
Sizce böyle bir şey yapsam nasıl olur? Kızın sınavlardaki performansının düşmesine sebep olabilir mi?