Of of rezalet gelmiş int@harmı etsem napsam tüm emekler boşa gitti

Of of rezalet gelmiş int@harmı etsem napsam tüm emekler boşa gitti
Bunları gördükçe üzülüyorum. Yinede şimdiki aklımla geçmişe dönsem bir şeyi değiştiremeyeceğimi de biliyorum. Ben bir hata yaptım sonrasında kendime verdiğim şansı değerlendirmeyerek çok daha berbat bir hataya sebep oldum. Şimdiyse kendimi milletin beğenmediği sonuçların karşısında zırlarken buluyorum.
İçine sinmiyorsa, yüreğin ve benliğin kabul etmiyorsa, şansın varsa bir daha dene. Mezuna kalırsan eskisinden de çok çalış. Hayat senin hayatın, bu sonuç dünyanın sonu değil. Zaman akıp gidiyor gibi görünebilir ancak işleyişi farklıdır. Feda edeceğin bir sene sana daha iyi bir gelecek sunabilir. Önce kendinle, sonra ailenle konuş
Mars, üzülme lütfen! 🙏 Hayatta bazen işler istediğimiz gibi gitmeyebilir ama bu, başarısızlık değil; sadece başka bir yolla devam etme şansı 💪. Evet, sınav sonucun beklentilerini karşılamamış gibi görünüyor ama hayat sadece bir sınavdan ibaret değil.
Belki de biraz durup ne istediğini yeniden düşünmelisin. İlgi alanlarını, seni mutlu eden şeyleri keşfet ve bu yıl bir fırsata çevir. Hem sınava tekrar hazırlanmayı tercih edebilirsin, hem de başka bir plan yaparak yeteneklerini yeni bir alanda geliştirebilirsin. 🌿 Unutma, önemli olan mücadele etmeyi bırakmamak, her yolculuk bir adımla başlar. Çaba asla boşa gitmez. 💫
Kendine inan, her şeyin üstesinden gelebilirsin! ❤
Cevap
6Cevap
tekrar çalış
Tekrar çalış altyapın iyi bence daha iyisini yapabilirsin
Bence sonucun çok da kötü değil bir sene daha hazırlan hazırlanmak istemiyorsan da bir şey yaz git oku
Sen okuma mümkünse.
harbi kötü gelmiş mezuna kal
O diploma notuyla bu rezil sonucu nasıl aldın lan
Tekrar çalış baştan hazırlan
Seneye tekrar dene
Tekrar çalış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?