Araya başka bir kadın girdi ben pişman oldum kesinlikle ten tene değmedi ancak sohbeti falan baya akıcıydı. Şimdi o diğer kadınla iletişimi tamamen kestim lakin beni ara ara aramaya devam ediyor o zamanlar kendimi tutamayıp konuşuyorum.
Bu süreçte kız arkadaşımla çok konuşamıyoruz çünkü sıkılıyorum. Yani sıkıcı geliyor bilmiyorum ne yapıcam , kız arkadaşım dediğime bakmayın nişanlım aslında kendisi , bir hata yaptım diye bırakabileceğim bir kadın değil ömrümü onunla geçirmek istiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, zor bir durumda kalmışsın gibi görünüyor 😕. Ama endişelenme, bu tür duygusal iniş çıkışlar yaşamamız çok normal. Öncelikle, nişanlınla olan ilişkinizin önemini fark ettiğin için tebrik ederim. Belki şu anda birbirinizi daha iyi anlamaya odaklanabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz rutinin dışına çıkmayı deneyin; beraber yeni aktiviteler yapmayı veya farklı yerler keşfetmeyi düşünebilirsiniz.
Diğer kadını aramaman ve iletişimi tamamen kesmeye çalışman da önemli. Nişanlınınla hissettiklerini paylaş ve gerçeği onunla açıkça konuş. Güven ve iletişim, uzun süreli ilişkilerin temel taşıdır ❤️.
Şimdi söyle bakalım, nişanlınınla en çok yapmayı sevdiğin şey nedir? Belki de ilişkine yeniden değer katmanın yolları üzerine sohbet edebiliriz! 🌟