Üniversitede okuyorum ve alt sınıfımdan ilk görüşte hoşlandığım bir kız var. Şimdiye kadar onun için yaptığım şeyler şu şekilde: Öncelikle okul WhatsApp grubunda kıza yürüyen bir çocuğa tepki gösterip ağzının payını çok güzel verdim, sonra kız bana dmden teşekkür etti. Okuldaki ilk ortak dersimizin olduğu gün beni yanına çağırdı ve önümdeki Bargello poşetinin içinde ne olduğunu sordu, ben de parfüm, kahve, krem falan olduğunu söyledim. Sonra kız bana " Kreminden biraz kullanabilir miyim? " dedi ve sonra arkadaşlarıyla birlikte kremimden bayağı kullandılar. Sonra bir kafeden hikaye paylaştım ve kız da " Abi, baştacısın " diye cevap verdi, ben de " Teşekkür ederim, ama bu iltifatının sebebini anlayamadım? 😊 " dedim, o da " Hani sen o gün beni grupta savunmuştun ya, işte sen ondan beri baştacısın " dedi. Ben de " O halde bu iltifatına karşılık ben de sana çok teşekkür ediyorum, hatta yanlış anlamazsan " Bilmukabele " demek istiyorum " dedim. O da " Yanlış anlamam abıcım " dedi. Sonraki günlerde de kafelerden hikaye attım ve kız da neredeyse hepsine " Afiyet olsun abi, keyfin bol olsun abi " gibisinden yorumlar yaptı. Geçenlerde yapmak istediğim bir iyilikten dolayı kızın arkadaşlarıyla ve kızla aramız biraz bozuldu, ama kız yine bana karşı fazla soğuk davranmıyor. Okulda karşılaştığımızda selamlaşıp konuşuyoruz. Biraz önce ise yakın arkadaşlarından biri kızın resmini paylaşıp" Bugün Dünya Prenses günü " yazmış. Ben de sadece hikayeye beğeni attım, sizce o kızın hikayesine " O halde prensesin Dünya Prenses Günü kutlu olsun. 😊 " yazsam nasıl olur?
Güncellemeler
1 yıl
AşkoKuşko Neredesin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kız sana abi gözüyle bakıyor direk bence
Ama ben o gözle bakmıyorum.
O zaman neden abicim dedin
Ben demedim, o dedi.
Çok iyi olur
Açıklamayı da okudun mu?
Tabiki de
Aşko kuşko bile okumamış çok uzun olduğu için ama ben okudum😅
Biraz önce yazdım, ama umarım sonuç istediğim gibi olur. 😊
Sonucu yazarsın bana merak ettim
Aşko kuşko bile okumamış çok uzun olduğu için ama ben okudum😅
Allah razı olsun kardeşim, okuyan gözlerin ve beynin dert görmesin. 😊
Peki sence bu flörtöz bir adım olur mu?
Senden de razı olsun sağol
Neden flörtöz olsun ki? Flörtöz demek her önüne gelenle flört eden demek. Sen sadece br kişiyi istiyorsun.
Yani flört amaçlı bir adım olur mu?
Evet olabilir zaten senin de amacın bu. Kıza ilgini belli etmen lazım
Peki sence kız, bu mesajımdan sonra ondan hoşlandığımı net bir şekilde anlar mı?
Şu ana kadar ona çok sayıda jest, iyilik yaptım; ama kız benden 6 yaş küçük ve sanırım tüm bunları bir abisi olarak yaptığımı düşünüyor.
Net şekilde anlamaz daha çok samimi olman lazım. Sadece mesajlardan değil yüz yüze de ilgini belli et
Yüz yüzeyken biraz kasılıyorum ve o yüzden pek belli edemiyorum, ama öyle de olsa gerek bakışlarımla, gerekse onunla ilgilendiğimi belli etmeye çalışarak ilgimi belli etmeye çalışıyorum.
Yerinde olsam direkt yüzüne söylerim. Olan olsun
Dediğim gibi şu ana kadar onun için çok sayıda jest, iyilik yaptım. Bence bunu hiç kimse kolay kolay yapmaz, ama ben tanıştıktan 10 gün sonra biraz da onun isteği üzerine kıza ve kızın sınıftan kız arkadaşlarına aralarından birinin doğum gününde içmeleri için şişe 35'lik Ballantines, ayrıca kız istememiş olmasına rağmen 2 paket de Ülker Napoliten çikolata aldım, geçenlerde ise kız ve arkadaşları okula gelmedi ve ilk ders için kızın yerine imza attım, kıza yürüdüğümü direk çaktırmamak için kızın 3 arkadaşının yerine de imza attım ve sonra disiplinlik olduk.
Ayrıca birkaç hafta önce kıza WhatsApp'ta " Ne ihtiyacınız olursa hiç çekinmeden söyleyebilirsiniz " dedim ve kız da görüldü atıp bir süre hiçbir şey yazmadı. Sonra " Neden görüldü attın? " dedim, o da " Kızlarla ne kadar iyi bir abi diye konuşuyorduk " yazdı. Ben de içimden kahkaha atarak teşekkür ettim. Daha sonra kız bir gece beni arayıp arkadaşıyla birlikte dışarıda kaldıklarını söyleyip evlerine dönebilmeleri için biraz borç para istedi. Benim de üstümde fazla nakit param olmadığı için gönderemedim, ama sabah olur olmaz kıza mesaj atıp " Gece rahat dönebildiniz mi? " dedim, sonra bir süre konuştuk; kıza " Ailen Aydın'da yaşamıyor muydu? " dedim, sonra o da İzmir'de yaşayan bir akrabalarının olduğunu falan söyledi.
Kız seni gerçekten abisi olarak mı görüyor yoksa seninle ciddi düşünmediği için abi diyip kurtulmak mı istiyor onu anlamalısın. Ama dediğim gibi yerinde olsam açılırdım kıza. Olmuyorsa olmasın içinde kalmaz en azından