Sizce kızın hikayesine böyle yazsam nasıl olur?

Üniversitede okuyorum ve alt sınıfımdan ilk görüşte hoşlandığım bir kız var. Şimdiye kadar onun için yaptığım şeyler şu şekilde: Öncelikle okul WhatsApp grubunda kıza yürüyen bir çocuğa tepki gösterip ağzının payını çok güzel verdim, sonra kız bana dmden teşekkür etti. Okuldaki ilk ortak dersimizin olduğu gün beni yanına çağırdı ve önümdeki Bargello poşetinin içinde ne olduğunu sordu, ben de parfüm, kahve, krem falan olduğunu söyledim. Sonra kız bana " Kreminden biraz kullanabilir miyim? " dedi ve sonra arkadaşlarıyla birlikte kremimden bayağı kullandılar. Sonra bir kafeden hikaye paylaştım ve kız da " Abi, baştacısın " diye cevap verdi, ben de " Teşekkür ederim, ama bu iltifatının sebebini anlayamadım? 😊 " dedim, o da " Hani sen o gün beni grupta savunmuştun ya, işte sen ondan beri baştacısın " dedi. Ben de " O halde bu iltifatına karşılık ben de sana çok teşekkür ediyorum, hatta yanlış anlamazsan " Bilmukabele " demek istiyorum " dedim. O da " Yanlış anlamam abıcım " dedi. Sonraki günlerde de kafelerden hikaye attım ve kız da neredeyse hepsine " Afiyet olsun abi, keyfin bol olsun abi " gibisinden yorumlar yaptı. Geçenlerde yapmak istediğim bir iyilikten dolayı kızın arkadaşlarıyla ve kızla aramız biraz bozuldu, ama kız yine bana karşı fazla soğuk davranmıyor. Okulda karşılaştığımızda selamlaşıp konuşuyoruz. Biraz önce ise yakın arkadaşlarından biri kızın resmini paylaşıp" Bugün Dünya Prenses günü " yazmış. Ben de sadece hikayeye beğeni attım, sizce o kızın hikayesine " O halde prensesin Dünya Prenses Günü kutlu olsun. 😊 " yazsam nasıl olur?
Güncellemeler
1 yıl
AşkoKuşko Neredesin?
Sizce kızın hikayesine böyle yazsam nasıl olur?