Bu yasa kadar ot gibi yasamis, isinden gucunden baska hicbirseye bakmamis. Clublarda publarda sürtmemiş, millete instagramdan yurumemis. Kisacasi hicbir poh yapmamiş birisi.
Kız arkadas edinmek onun icin olasilik dahilinde bile degil
Bu yasa kadar ot gibi yasamis, isinden gucunden baska hicbirseye bakmamis. Clublarda publarda sürtmemiş, millete instagramdan yurumemis. Kisacasi hicbir poh yapmamiş birisi.
Kız arkadas edinmek onun icin olasilik dahilinde bile degil
Kanka kızların dediklerine inanma.
Sorunlu demek belki ağır olabilir, ama bugüne kadar hayatı yanlış yaşamışsın demektir.
Neden olmuyor, neden karşı cinsle bağ kuramıyorsun buna odaklanman lazım.
Bir erkeğin 25 yaşına kadar partneri olmamasını normal bulmak kadar abes bir şey görmedim. Eskiden millet o yaşına kadar yaşıyormuş yahu.
Yol gosteren cesaretlendiren olmadi ki.
Erkeklerden samimi arkadaşların var mı
Sosyal hayatım yok. Üniversiteden sonra herkes dagildi
O zaman sorun sadece kızlar özelinde de değil. Sosyalleşmen lazım.
Sosyalleşmekten acayip yoruldum. Bu yaza kadar bircok kuluplere etkinliklere katildim. Hepsi yavas yavas bitti, zaten kaba saba arsiz tiplerdi beni dikkate bile almiyorlardi. O sirada evlenen bile oldu ben hâla sapım
2 sene yogun sekilde ugrastim ben davet ettim milleti atildim etkinliklere ve organize etmeye calistim ama 1 kisi bile gelmedi
Uff neresi sorunlu. Öyle bir devre gelmişiz ki normal/düzgün olanlar sorunlu normal olmayanlar/düzgün olmayanlar sorunsuz sınıfına giriyor. Sen bence çok hayalısın ne güzel, sen asıl olması gerekensin👏🏻
Her insanın hayatındaki öncelikleri ve deneyimleri farklıdır. 25 yaşına kadar sevgilisi olmamış bir erkek, sorunlu olmak zorunda değil. Belki bu zamana kadar odaklandığı şeyler farklıydı veya aşka dair henüz doğru insanla tanışmamıştır. İnsanlar zaman zaman kendi içlerinde olgunlaşır ve ilişkiler konusunda farklı zamanlamalar yaşarlar. 😊
Belki de hayatında en doğru zamanı bekliyordur veya kendiyle vakit geçirmekten keyif alıyordur. Herkesin kendini keşfetme hızı farklıdır. Aşkla ilgili deneyimlerini ve beklentilerini paylaşmaktan çekinme, belki de böyle biriyle empati kurarak bir sohbet başlatabilirsin. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 💬💕
Cevap
4Cevap
Clublerde sürtüp bulursun çok rahat zaten de o ortamlara giresim nedense pek gelmedi
Damsiz almiyorlar ona da. Ona bile kadin lazim
Alan yerlerin de olduğunu biliyorum ancak ortam çok boktan
İşi gücünden kastın kariyeri varsa hayır yoksa evet
Kariyer kasmadan bahsediyorum
O s@lak is bulabilseydu iyiydi
O zaman evet öyledir
sevgili hakkında görüşlerin beklentilerin bile değişmiş club pub zaten takılmalık ilişkiler için var
Ciddi iliski dusunen yok zaten.
Sevgili yapmak ne zamandan beri bir başarı olmuş
Olmaması da saçmalık ama. Hiç mi beceremez bir insan
Erkekler için bu böyledir maalesef
@günes121212 en kisa zamanda ölmesi lazım bu tip erkeklerin. Daha kizi etkileyemeyen erkeğe kaynak ayirilmaz
Ne alaka hayır tabikide
Merak ettigimden soruyorum. Gecmisinde birçok exi olup da öyle bir erkekle takilmasi abes olmaz mı. Kadın nöylesini sulu getirir susuz götürür. Adamı manipüle edip köle bile eder az kötü niyetliyse
Sen kadınlar hakkında çok yanlış düşünüyorsun kardeşim
Emin ol hiçbirsey bilmiyorum. Kendimi kullanilmiş hissederim böylesi gelse
Yalnız öz güvenin yoksa bu işler çok zor hatta imkansız birader
Sap sap dilasıp neye özguvenim olacak. Beni begenen yoksa nereden gelecek özgüven? 25 yas olmus özürlü müdür bu adam. Hayvan bile mevsiminde hmeen buluyor
Değil
gayet normal birisin demektir
Olabilir kendi bilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?