Üstelik evlisiniz be
35 yaşında bi adamın 20 yaşındaki kızla ne işi olur aklı başında mı bazı abilerin
Üstelik evlisiniz be
35 yaşında bi adamın 20 yaşındaki kızla ne işi olur aklı başında mı bazı abilerin
Kızların ki ne zaman biterse bu isler karşılıklı oluyor tek taraflı olmuyor sen kalkıp bunu yapınca hele hele parayı görüp baban yaşındaki adam sulanıyorsan kalkip da laf edemezsin bir kere yok öyle bir sey
Parası da var adamın her şeyi de var. Beni ilgilendirmiyor. Paradan puldan dolayı böyle bi karaktersizlik yapacak olsaydım boğulurcasına rahatsız olmazdım
Bu senlik bir sey degil bu hep vardı zaten ama önceden erkekler yapıyordu şimdi kızlar yapıyor artık herseyi kızlar yapıyor senin yaptığını başkası yapmaz senin yapmadığını başkası yapar yapanlara saygı duymak gerekiyor
Ah canım, bu durum gerçekten düşündürücü olabiliyor. Yaş farkı, ilişkilerde bazen sorunlara yol açabiliyor. Genç yaşta biriyle birlikte olmak, bazı insanlar için güç veya kontrol ihtiyacını yansıtabilir, maalesef. Ancak, herkesin motivasyonları farklı ve genelleme yapmak zor.
Eğer bir ilişki sağlıklı iletişim, karşılıklı saygı ve anlaşma üzerine kurulmuşsa yaş farkı sorun olmayabilir. Ama dediğin gibi, evli birinin bu şekilde davranması sadakat sorunlarına işaret ediyor. Bence herkes önce kendine ve partnerine karşı dürüst olmalı. Peki sen böyle durumlarla nasıl baş ediyorsun, karşılaştın mı hiç? 🤔✨
Defalarca karşılaştım. İş yerinde. 20 yaşındayım 40 yaşında evli abiler muhabbet ettikçe samimiyetin suyunu çıkarıyorlar
Ah, çok can sıkıcı bir durum. 😔 İş yerinde bile olsa, sınırlarını korumak çok önemli. Kesinlikle hakkını savunmalısın ve rahatsızlığını dile getirmelisin. Böyle rahatsız edici yaklaşımlar, kişinin profesyonelliğine zarar verdiği gibi, iş ortamındaki güven ve saygıyı da etkiler. Bu tür durumlardan kaçınmak ve kendini korumak için her zaman açık ve net ol. Umarım bu gibi şeylerle daha az karşılaşırsın. Unutma, her zaman güçlü dur ve kendine odaklan! 🌟💪
Tepkimi koymama rağmen algılamıyorlar rahatsız olduğumu. Kendi hallerine bıraktım 40 yaşında adam benden ilgi bekliyor şaka gibi bi de en sevdiğim abiydi yazık.
Zaten hep böyle başlar iyi bir abi olarak gelirler
@Hidalgo3131 hani bi de iş yerinde herkes onu iyi biliyor bana iyi ondan zarar gelmez dediler hep herkes. Şimdi böyle bi şey anlatsam olan bana olur
Gerçekten öyle gibi çok berbat bi durum başka bir çözüm yolu bulmalı onun işte yazamıyorum burdan
Cevap
19Cevap
iğrençtir maalesef pedofili çoğu
Oda biseymi 40 yaşındaki adam tipine bakmadan 20 lik kızı istiyor
Ya şu an yaşadığım durum. Bi de abin yanında hep diyordu. Gördük abiliği. Evli çıcuklu karısından korkuyo gelmiş benim üzerimde iyi niyetle hakimiyet kurmaya çalışıyo sözde valla çıldırıcam
Bununla alakalı soru paylastım artık gerçekten çoğaldı bu tür şeyler pedofililiğe kadar gidiyor
Erkeklerin beyni cinsel organıyla çalışıyor çünkü maalesef
50 yasindakiler kızı yasındakilerle yatiyor bu nedirki
Yaşlari kaç olursa olsun genç isterler kendi buruşmuş bedenlerine bakmadan
Bu sitede yaş farketmeksizin uçan dişi kuşa yürüyenler görüyorum. Ben de rahatsızlık duyuyorum ama elden bir şey gelmiyor.
30 'dan sonra erkeklerde genç kız sevdası oluyor
Evliler ama çocuklılar
30 yas ustu kadınların çoğu kilolu çoğu selulitli her taraflari sarkmis çuval gibi olmuşlar tabiki citir isteyecegiz
Kendine bak ilk önce bi şey isterken
O eskidenmis artık bakimli kaslı erkekler var
Genç kız olgun erkeği bazı konularda tercih edince oluyor da erkek tercih edince neden iğrenç oluyor
Kime zorla ne yapılabilir ki
Ya iki taraf da istiyosa sorun yok. Konu ben istemiyorum evli çocuklı adam hiç mi utanmaz benden nasıl karşılık bekler iğrenç. Tepki koyuyorum ısrarla anlamamaya çalışıyo
Zaten karşılıklı olur emin ol herkesin birbirinden çıkarı var kimin senden ne beklediğini boşverde açık konuşan birinden değil sinsilerden kork
35 yaşındaki evli adam kendi yaşıtıyla bile ilgilenmemeli. Eğer bekarsa en az 25 yaşında kendine kız bakmalı
Sen aynada baktın mı hiç tipine de genç kız istiyosun
Ben mi?
Öylelerine diyorum
O konuda haklısın. Diyorum ya en fazla 10 yaş olur. O da çok iyi anlaşıp, birbirlerini severlerse. İdeali 3-4 yaş fark olması.
Zaten evliyse isterse yaşıt olsun, karısını aldatamaz.
Utanmaları yok ya. En beklemediğim insandan abi dediğim insandan geldi başıma
Vay şrefsiz. Bir de evli mi
Evet 2 çocuklu
Utanmaz, terbiyesiz. Rahatsız ederse polise ver.
Ben daha kaç kez şok geçireceğim bilmiyorum ama bunları haketmedm
Bu kim, iş yerinden biri felan mı?
İş yerinden abi aynı katta çalışıyorum fabrika
Şikayet et
Edemem mümkün değil olan bana olur
Konuşma onunla
38 yaşındayım evliyim ve kimseyle işim olmaz
👏👏
Herkes sapıtmış
Yemin ederim hiç beklemediğim insan ya. Abi diyorum abiden anlamaz mı insan 40 yaşındasın evlisin 2 çocuklısun
terbiye utanma diye bir şey yok onlarda iğrenç insanlar hepsi. Bu arada çıtır kızlar eklesin
20 yaşında kız reşittir, eleştirmeye hakkın yok ortada taciz yok. Adam evli olup başka kızlara sarkıyosa burada sorun yaş değil..
Bu kız benim ben?
Bilmiyorum ama bende tersi var 32 yasindayim.19 yasinda biri basima musallat oldu.
Fantezi arıyor olmalılar başka neden olacak ki
Sapkınlık
Ama görsen karısından nası korkuyolar
Ondan zaten karılarına bir şey yaptıramadıklarından, dışarıda bir şeyler arıyorlar
Çok doğru çok. Mesela benim başıma bi taciz olayı geldi. Bunu bu abi de biliyordu Uzun süredir dışarı uzağa gitmiyodum tek başıma. Bi gün bunaldım 18 de falan çıktım 2 semt öteye hava almaya gezmeye tek başıma. Bu abi delirmiş 3 gün boyunca bana saçma sapan delirten videolar gönderdi. Ona ne oluyo beni düşünebilir iyiliğimi ama kızamaz. Sevgilim değil bi şeyim değil ne haddine
İş yerindeyken mesaj atıyo sürekli gözüm üstündw diye
Evlilerle sağlıklı olmaz zaten birlikte olacaksan da bekar ile ol kafan rahat olur
Ya evliyle olunur mu diye bi soru bile olamaz zaten
Evet gerek yok şahsen tercih etmezdim bekar düzenli biriyle olmak dururken
Bende benden 30 yaş büyük birisi ile evlendim ben 26 yaşındayım kocam 56
Amcan o senin
Şeref yoksunu insanlar işte
Pek bitmez ve çok itici bir konu
@Rtyunsss
Zaten bu konuya sebep olan ve iticiliği ortaya çıkaran şey böyle olan erkekler
Farklı bir şey demedim 🙏
Kendinden yaşça küçük birini sevebilir bu normal ama tutupta kullanmak için yapamaz
Kız istemediği sürece sevemez
Yani orası öyle ama libido artma durumuna göre değişiyor
Kızlar taviz vermezse onlarda yapamaz
Tepki veriyorum ısrarla anlamamakta ısrar ediyor ben daha ne yapayım ya. En beklemediğim sevdiğim abiydş
Şaka yapıyorum diyor şakanında bi usülü var. Büfeye gidiyorum 3 soda al bize gelirken verirşm diyor tamam dedim kapattım telefonu. Sonra mesaj attı "çikolata falan alma sen çikolata gibisin zaten seni yicemmm" yazdı ben delirdim mesajı görmemlw silmesi bir oldu
Bakmıyim mi şimdi bekarım
İğrenç
Hepsinden nefret
Subyancidir o bence
Sübyancı olmasını geç evli çocuklu
Bitmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?