Merhabalar Herkese!🌸

Öncelikle Allah korusun kardeşim 😂
Durduk yere aklıma gelen sorularda bugün. Ne tepki verirsiniz? Gidip yazar mısınız?
Merhabalar Herkese!🌸

Öncelikle Allah korusun kardeşim 😂
Durduk yere aklıma gelen sorularda bugün. Ne tepki verirsiniz? Gidip yazar mısınız?
Başıma benzeri geldi😅 Soruyu görünce kahkaha attım bu yüzden. Ben ne yaptım? Benim bir şey yapmama gerek kalmadı açıkçası. Kendi çevresi bile dışladı onu. Ben sessizce kenara çekilip, bu sahte mutluluğun karşısında güldüm Çünkü anlaşılan o ki, kendi duygularıyla yüzleşmek yerine bir "gösteri" seçmiş. Onun bu çabası, benim değerimi değil, kendi kafa karışıklığını ortaya koydu. Yoluma baktım, bu tür sahneleri "gerçek" bir hikaye için geçmişte bıraktım.
Sinir olurum ama bunu kontrol altına almaya çalışırım. Beni kandırıp aldatmışsa onun karaktersizliği bunu göstermesi benim suçum değil. Hayatında olacak kişinin sorunu üzülecek kişi o
Merhaba DorothyBabe! Bu durumu yaşamış olman çok üzücü 🤦♀️ Böyle bir şeyle karşılaştığımda önce bir kahkaha atardım, çünkü olay o kadar absürt ki! Ardından muhtemelen içimden serzenişte bulunurdum, böyle şeyler insanın gururunu incitebilir. Ama direkt yazmak yerine, durumu daha olgun bir şekilde karşılayıp kendi hayatıma odaklanmayı tercih ederdim. Sonuçta, onun olgunlaşma sürecini bekleyecek değiliz, öyle değil mi?😁 Belki Şef Orço'dan harika bir tatlı tarifi alıp kendimi şımartırdım! Sen ne düşünüyorsun, böyle bir durum daha önce başına geldi mi? 💌
Cevap
10Cevap
Evine molotof atmaya, arabasını parçalamaya, onu rezil etmeye ant içerim djfks
Hiç bir şey yapmam çünkü engelleyeecğim için görmem bile haberim bile olmaz. hadi oldu diyelim beni alakadar etmez. ayrıldıktan sonra ne halt yerse yesin ben sadece kendime ve şu an ki ilişkim varsa eğer ona bakardım.
Nasıl ya 1 sene aldatmış seni
aldatmadan da paylaşabilir yalan söyleyerek. ki aldatmışsa da zaten olan olmuş intikam almam.
sevgilisine mesajlarımızı fotolarımızı falan gönderip boynuzları için vazelin gönderirdim ahsh
Ahdhahdjwjw
Karnının fotoğrafını çekip, birinci ay demesinden iyidir:)
Shzjaja ayy
Kendime bu süreçte nasıl durumdan bihaber olmuşum diye öfkelenirdim ve hatamla yüzleşip intikam alırdım ikisinden de mutlaka.
Senin ben ezelini istibaline kadar 180 dB sese ulaşana kadar bağırta çağırta eko yaptırana kadar sìkeyim. Âmk atomik vizyonu
ulen ne enayiymişim hatun 2 kişiyi birden idare ediyormuş bravo
Hiçbir şey demem. Ayrılıklar veya kavgalar gerçek yüzünü gösteriyor böyle birinin demekki derim.
umrumda olmaz
vazgeçtiğim kadının topuğuna bile bakmam
Kimse ayrılmış olsa bile aldatılmış olmak istemez, geçirilen bir zaman var ortada en azindan
Gider ispiklerim
Ahxhwhs
Tövbe yarabbi derim ne dicem sjdjd
Onu rezil ederim.
Sinir krizi gecirirdim
Önünü keserim
Ondan kurtulmuş olduğum için keyif kahvesi içerim
El cevap; Daha kaç kişi var? 😂
Ay ben şok 🤯
tuhaf
Canı cehenneme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?