Benden yaşça büyük çok samimiyiz bana içimden seninle konuşuyordum dedi bu ne demek
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benimde yakin bi arkadasim galiba benden hoslaniyor neler yapti anlatsam size sok olursunuz ama anlamadim oyle mi degil mi diye kendisi garip takiliyor
Ne yaptı merak ettim şok olacağın
yani fazla ilgi cok fazla benimle konusuyordu gecelere kadar baya bildiginiz bi erkegin davranislarini yapti v e kustuk ve simdi geri baristik ama ayni ortamada giriyoruz
Sen ne düşünüyorsun peki hoşlanıyor musun ondan yoksa
Hayir ben erkeklerden hoslaniyorum ana biriyle konustugumda o kisiyi bana kotuluyordu
kendi arabasini bana kullandirmaya calistirdi baya karisik olaylar yok biriyle bulusmaya gittigimde takip etmesi konusmalari fazla dusunuyor beni
Cevremdeki insanlari bile kiskandi yani
Oda seni istiyor demekk
Nasıl eminsin bu kadar
Yoksa seninle neden konuşsun içinden
Ne düşünüyordu acaba çok merak ettim o an soramadım seni çok özlüyorum demiştim yurt dışında o da bana aynı duygulardayım çıkıp gelesim var demişti
Daha nasıl acık olsun ki
Ya düşündüğümüz gibi değilse farklı anlamda söylemiş olamaz mı ki
Pek sanmıyorum bence gayet acık
Benden yaşça büyük ama
Olabilir genç seviyordur
Sen benim gençliğimsin sende kendimi görüyorum ne demek peki
Sende kendi hayatını yaşıyor kadınn
O ne demek ya ben biraz zor algılıyorum
Sende kendini yasıyor demek
Hımm
Bende hemcinslerimden hoşlanıyorum
Ben uzun zamandır hoşlanmamıştım 4 yıldır bu durumdayım sen sürekli mi birine aşık oluyorsun
Evet
Sürekli oluyorum güzel bulduklarıma
Takıntılı olduğun biri var mı?
Hayır yok ben çok seçiciyim en güzeline baglanıyorum
Seni merak ettim güzel misin
Hahsnendjdkdkd kız güzelim diyecek halim yok bilemiyorum güzellik görecelidir olada bilirim
Görme şansım var mı
Bence güzelsindir
Bende seni görmek istedim nasıl yapcaz
Seni hayal ederek azıyordu büyük ihtimal
Dalga mı geçiyorsun kız
İğrenç siniz
Canım benim hislerime engel olamam ayrıca içimde yaşarım aynı hisleri paylaşsak bile birlikte olmam zaten
His değil bu piskolojik durumla ilgili
Psikolojikle ne alakası var birini beğenmek hoşlanmak psikolojiyle alakalı değil tek farkı hemcinsimden hoşlanıyor olmam
Ama bu normal bir şey değil lütfen. Biz böyle mi yaratildik
İçimde yaşayacağım elimden bir şey gelmiyor bu durumdan kurtulamıyorum
Diyorum ya işte kendini o piskolojiden kurtarmalisin
İçinde biraz olsa eril enerji falan mı var
Var birazcık küçükken de korumacı yapım vardı annemi çok kıskanıyordum sakınıyordum hep biri kötü gözle bakar açık giyinse kızıyordum
O bende de var ama senin bir tık ileri, ki kendini kadınsı hissetmen lazım erkeğe layık görmelisin cilveli olman gerek
Kendimi erkek gibi hissediyorum diyemem zaten öyle hissetmiyorum ama bir erkeğe karşı cilveli olmak bile bana ters kendimi bile kıskanıyorum erkeklerden
Kendini kıskanmak nasıl oluyor bilmiyorum. Belkide bu yanlış bir tabirdir kendini sakınıyorsun bunun yanlış bir şey olduğunu düşündüğün için belkide bende öyleyim ama yinede kendimi bir erkek ile yakıştırdigimin bilincndeyim sende öyle olmalisin
Aynen sakınıyorum demek istedim bakacağız bakalım bu gidiş nereye
Namaz kıl ibadet et bunlar şeytan işi Allah korusun ileride erkek erkekle kadın kadınla olursa insanoğlunun genetiği kayacak genleri , kanı bozuk nesil yetişecek bizler helal süt emmiş anaların kızları olarak kendimizi doğru yetiştirmeliyiz sonrasnda kendimiz gibileri doğurup doğru yolda gitmelerine sebep olmalıyız
Ki bununla mükâfatlandırılalım her iki cihanda
İnançlı biriyimdir hatta bu durumu ilk yaşadığımda 14 yaşlarındaydım dua ediyordum bu hislerden kurtulmak için çok uzun yıllardır bir kadına karşı bir şey hissetmedim ama onunla tanıştığımda bu hislerin hala içimde olduğunu farkettim ilk başlarda bir anne olarak gördüm anne şefkatini hissettim sonra bi baktım hep onun bana karşı ilgisini sevgisini gördüm bağlandım şimdi de içimde yaşıyorum ve acaba o da mı böyle düşünüyordur diye tereddütteyim
O dediğin kim ki
Biri işte söylemesem de olur